Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: nastavenie serva
Píšu pravdu, v každom servise by ti mali vedieť prestaviť pomocou VAG servo na tebou požadovanú účinnost. Servo je elektrohydraulické, vďaka tomu je možné meniť jeho charakteristiku softwarovým nastavením. Pokiaľ dobre viem, možné hodnoty sú 1 až 5, od výroby je štandardné nastavenie 3. -
« nastavenie serva
v navode na fabku na strane 109 pisu "zmena charakteristiky riadenia je mozna v autoraizovanom servise Skoda" - znamena to ze je mozne v elektronike nastavit ucinok serva? ak hej tak potom by sa zislo aby bolo servo menej makke, na moj vkus je az prilis ucinne :)
-
« Re: Car-audio
Diky vsem za nazory. Myslel jsem si, ze to napajeni do anteny ma nejaky specialni oznaceni, podle kteryho to pujde poznat. Myslel jsem to tak, ze kdyz mam v hledacku tak 4 kousky ruznejch znacek, u nichz je mi celkem jedno, kterej to bude, tak bych sahnul po tom, kterej to proste ma uz v sobe. -
« fabia
- to car audio: koukal jsem do prospektu, ze nektere modely Philips jsou "skoda-auto schvalene", maji zeleny display a i design se k fabii a octavce hezky hodi, tak si ho mozna koupim, protoze mam ve philipsu slevu 20%.
- to vwsale: kdyby VW kopil Ford, asi bych se posral z toho vseho.
- Jinak mam dotaz, asi uz to tady bylo: kdyz jedu po prazskych dlazbach tak mi rachoti (rezonuje) ten odendavaci dekl co je nad kufrem. Jde s tim neco delat? Obavam se, ze kdyz budu s fabkou jezdit rok po praze bude rozhrkana jako skoda 105tka. :-((( -
« Re: VW na prodej...?
Ja jsem naopak pred mesicem cetl v HN, ze se VW pojitilo nejakou fintou, nebo kyho certa, nerouzmim tomu, proti prevzeti jinou firmou, coz se po te akci nemuze pry uz stat. Mne se zda, ze se tam nejak zmenily stanovy tak, aby prevzeti mohl vetovat akcionar nad 20% a tim je nejaky nemecky spolkovy stat, ktery urcite nebude prodavat Americanum, kteri vyhrali valku. -
« VW na prodej...?
Tak jsem nedavno cetl o tom,ze se v nemeckem tisku spekuluje o moznem prevzeti VW koncernu automobilkou Ford.....No taky by me pred lety nenapadlo,ze takove Volvo muze skoncit v paratech Fordu,inu konkurence nemilosrdna globalizace stale postupuje vpred...Nu vot,takaja zizn. -
« VIN kód
Pánové a dámy, jedna malá informace která možná patří do jiného tématu, ale i tak některým pomůže: Pokud uvažujete o pořízení VIN kódu pro své miláčky a máte auto na leasing tak moc nepočítejte s garantovanýma slevama havarijního pojištění od různých pojišťoven, u mě konkrétně Kooperativy. Právě jsem se dozvěděl, že tato sleva sice může být uplatňována, ale pouze pro soukromé pojištění vozu. Pokud máte auto na leasing, tak leasingová společnost toto řeší hromadnou pojistkou a na tu se dodatečné slevy nevztahují. Tečka. Nikde se (jak jinak!) o tom samozřejmě nedočtete. Takže obyčejný člověk zase naletí. :-( V našem státě nic neobvyklýho. -
« Re: Car-audio
Kaptah: Když jsem kupoval autorádio, tak jsem se poměrně dost zajímal o technické specifikaci jednotlivých pro mě přijatelných kousků, ale nikde jsem se nedočetl o napájení anténního zesilovače toho kterého rádia. Ale nemusíš se celkem ničeho obávat - koupil jsem PIONEERa (KEH-3900R) o kterém jsem následně v servise zjistil, že není "kompatibilní" s Fábkou (takže tady máš vlastně jeden jasný případ :-) ), ale za cca 600,- Kč to dali servisáci dohromady a jsem s funkcí rádia spokojenej. Vřele doporučuju! Chytám i nechytatelný. :-)) Teď si vzpomínám, že kolega z práce koupil PHILIPSe (tuším RC106) a taky mu to v servise museli přizpůsobit Fábce za zhruba ty samé peníze. (takže to je vlastně druhý případ :-) ). A co si pamatuju ze servisu, tak tam mě říkali, že přímo do Fábky pasuje jenom originál Škodovácký rádio. Takže nevím, jestli najdeš ještě nějaký další. Asi budeš muset připlatit těch cca 600,- a vybrat si libovolné rádio bez ohledu na přispůsobení na Fábku. Je to určitě lepší! -
« Re: chvění motoru
Aj ja som si vsimol tento jav na 50kW. Ale zistil som ze rano ked je auto studene (odpocinute) tak je to OK. Ale ked idem povedzme 100 km. Potom zastavim, vypnem motor a za 5 minut ho nastartujem tak to startuje ako diesel. Po skusenostiach s mojou starou 105 mi to pripada akoze este zostalo nejake nespalene palivo niekde.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Takze podla mna 50kW za ten rozdiel 20kSKK urcite nestoji