Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  10:02

« Re: oprava laku

Igi: tak nieco podobne ako tvojmu kamaratovi, sa "podarilo" aj mne - pri parkovani som chytil (velmi jemne) blatnikom taky stlpik (bola na nom retaz, o nu som sa otrel). Mam tam taku velmi tenku - skoro ju nevidno, ale dost dlhu (40 cm) ryhu. Myslis, ze tou tuzkou sa to da zrobit ? Tj. bude na to jedna stacit ?
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  08:02

« Bez nadpisu

Videli jste novy Clio?.Kdyz pominu subjektivni vnimani desingu(me osobne se libi) a zamerim se na porovnani standartni vybavy,tak by se ve Skodovce meli zamyslet a prepsat prospekty o bohate standartni vybave.Jo uz slysim,ze Clio je desnej *...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  16:19

« Re: oprava laku

bluedream> Jasné, existuje. Podľa kódu farby sú kúp lakovú tužku, majú v každom Škoda servise. Obsah tužky je 18ml, stojí cca. 120-150 Sk, ak máš metalízu, tak dvakrát toľko, lebo dostaneš aj bezfarebný lesklý krycí lak. Mám zelenú metalízu, z vlastnej skúsenosti vravím, že sa to hodí len na menšie úpravy - na väčšie miesta treba naniesť aj krycí lak, ktorý sa blbo nanáša a výsledok je niekedy potom horší, než predtým.
    Nalakovať je to podľa mňa škoda, ale ty sa musíš rozhodnúť. Kamarát mal podobný problém, nechal si blatník prelakovať za 3 tisícky, dva dni na to ním pri cúvaní štrajchol stĺp (sevas Peťo :))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.01  12:35

« oprava laku

Vcera som zistil, ze mam na lavom blatniku malu jamku s poskodenym lakom. To musel byt pekna sila, ked povolil aj plech. Qa, serie ma to lebo to auto nemam ani 3 mesiace.

Neviete, cim by sa to dalo spravit? Predava SKODA nejaky set na opravu podla orig. farby laku? Poistovna by ma asi vysmiala, keby som to xcel dat do servisu nalakovat... poradte...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.01  12:11

« Re: 44 kW vs. 50 kW

Diamant: Mam 44kW, kupil som si ho preto, ze dalsich 20kSKK, za motor rovnakeho objemu a konstrukcie nedam. Navyse viaceri obchodnici SKODA mi odporucali prave 44kW. Tento motor ma lepsi spodok a mierne horsi vykon vo vyssich otackach. Ked jazdis vacsinou po meste tak jednoznacne 44kW.

Takze podla mna 50kW za ten rozdiel 20kSKK urcite nestoji
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  10:34

« Re: Fabia

over: Tak sem nelez kdyz na to nemas!!! :o))))
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 30.06.01  20:14

« 44 kW vs. 50 kW

Chcel by som sa opýtať na váš praktický pohľad na oba uvádzané motory pre Fabiu. Zohľadňujem aj cenový rozdiel, ale ide aj o to, ktorý motor je lepšou voľbou a prečo.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 30.06.01  20:05

« Ženy za volantom

Dovolil by som si prispieť. Ženy nie sú zlé vodičky. Ale zásadne vycúvajú bez toho, aby sa pozreli, či niekto neprichádza. A keď to už uznala aj moja manželka - inak tiež vodička, tak to zrejme nebude len výmysel. Samozrejme česť výnimkám
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.01  17:11

« Fabia

Sorry, že sem lezu, ale vůbec tomuto autu nerozumím. Je strašně drahý (na to co to je zač), není tam žádný motor který by stál za řeč, vzhled z venku je střašnej, ale bohužel uvnitř ještě horší. A k tomu všemu se tam blbě sedí. Nechápu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  18:24

« Re: nastavenie serva

Píšu pravdu, v každom servise by ti mali vedieť prestaviť pomocou VAG servo na tebou požadovanú účinnost. Servo je elektrohydraulické, vďaka tomu je možné meniť jeho charakteristiku softwarovým nastavením. Pokiaľ dobre viem, možné hodnoty sú 1 až 5, od výroby je štandardné nastavenie 3.
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.01  17:29

« nastavenie serva

v navode na fabku na strane 109 pisu "zmena charakteristiky riadenia je mozna v autoraizovanom servise Skoda" - znamena to ze je mozne v elektronike nastavit ucinok serva? ak hej tak potom by sa zislo aby bolo servo menej makke, na moj vkus je az prilis ucinne :)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  09:13

« Re: Car-audio

Diky vsem za nazory. Myslel jsem si, ze to napajeni do anteny ma nejaky specialni oznaceni, podle kteryho to pujde poznat. Myslel jsem to tak, ze kdyz mam v hledacku tak 4 kousky ruznejch znacek, u nichz je mi celkem jedno, kterej to bude, tak bych sahnul po tom, kterej to proste ma uz v sobe.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  06:52

« Re: Car-audio

Já mám ve Fabii Sony a namontovali mi ho bez příplatku (ani nevím jestli museli něco uzpůsobovat) tam, kde jsem ho koupil.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:54

« xyzz

To je nesmysl!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:52

« to huf

K čemu Ti je její adresa, jezdíš dietně, nic bys neviděl!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:51

« to vici

zjistím a řeknu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  16:29

« fabia

- to car audio: koukal jsem do prospektu, ze nektere modely Philips jsou "skoda-auto schvalene", maji zeleny display a i design se k fabii a octavce hezky hodi, tak si ho mozna koupim, protoze mam ve philipsu slevu 20%.
    - to vwsale: kdyby VW kopil Ford, asi bych se posral z toho vseho.
    - Jinak mam dotaz, asi uz to tady bylo: kdyz jedu po prazskych dlazbach tak mi rachoti (rezonuje) ten odendavaci dekl co je nad kufrem. Jde s tim neco delat? Obavam se, ze kdyz budu s fabkou jezdit rok po praze bude rozhrkana jako skoda 105tka. :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  16:13

« Re: VW na prodej...?

Ja jsem naopak pred mesicem cetl v HN, ze se VW pojitilo nejakou fintou, nebo kyho certa, nerouzmim tomu, proti prevzeti jinou firmou, coz se po te akci nemuze pry uz stat. Mne se zda, ze se tam nejak zmenily stanovy tak, aby prevzeti mohl vetovat akcionar nad 20% a tim je nejaky nemecky spolkovy stat, ktery urcite nebude prodavat Americanum, kteri vyhrali valku.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  15:57

« Re: VW na prodej...?

Dneska jsem o tom cetl a tam toto vyvraceli!
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:36

« VW na prodej...?

Tak jsem nedavno cetl o tom,ze se v nemeckem tisku spekuluje o moznem prevzeti VW koncernu automobilkou Ford.....No taky by me pred lety nenapadlo,ze takove Volvo muze skoncit v paratech Fordu,inu konkurence nemilosrdna globalizace stale postupuje vpred...Nu vot,takaja zizn.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…