Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  16:44

« Re: hufova f

tom> I jo, ale jsem moc vybíravý. Černá je taky v pohodě, ale až uvidíš Cayene met. v reálu, tak pochopíš. Ten foťák ji úplně sprznil :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  16:43

« Re: Vybava

Elektrické ovládání zrcátek má i tu výhodu, že když parkuju u patníku, tak si to ospolujezdcovo sklopím a najedu k obrubníku jako king na 5mm.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  16:41

« Re: Fotky

ehvie> 3 roky starým digitálním šmejdem Konica. Barvy jsou absolutně mimo. Mrkni na nápis TDI na motoru a pochopíš. Navíc neměl zoom...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  16:38

« Re: vrzani palubovky

Mám. Celé jsem to rozebral a nic. Nasraný jsem do toho 3x praštil (nad prostřední výdechy klimy) a od té doby je pokoj :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  16:07

Fija: Este mi povedz ty chytrolin ze akym. Klasika alebo digitak? A ked digitak tak aky?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  15:35

tipnul bych si, ze je to foceny fotakem :-)))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.01  15:24

« Re: Shell V-power

to diamant: ako si ratal tu priemernu spotrebu? obycajny priemer spotrieb, alebo ich vazeny priemer?
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.01  15:16

« Fotky

Huf: Cim si to fotil?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  14:53

Jo taky se mi libi elektricky wokna. A SUPER featura je, kdyz se podrzi dyl klic v zacmu dveri tak se zacnou stahovat vsechny 4 okna (pri otevreni zamku) nebo zatahovat nahoru (pri zamceni). Coz me vede ke skvele veci ze pokud nemas automat. dojezd oken po zamceni tak se to da udelat aspon takhle a ne kdyz zapomenes zavrit jedno okno tak vlezt do auta a zapinat zapoalovani...
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.01  14:49

« hufova f

No novy fotky jsou v pohode, vypada to moc hezky, ale skoda, ze to auto neni cerny, jako moje :-) Uz jsi na to sbalil nejakou kunetu? * je fotka, jak tam stoji pred tim obchodakem, kdyby nebylo tech vnejsich znaku, tak nikdo nepozna, ze to auto stalo jako tri classici. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  14:42

My jazdime 2 a nepotrebujeme to menit. Ale niekedy potrebujem zaparkovat fakt natesno s obrubniku a fajne si zrkadlo mozem prisposobit dole. Vyhrievanie je dobre aj v zime - proste komfrot. Jo, sef ma tiez Fabiu - sluzobnu TDI a tiez Comfort ale s klasickymi zrkadlami a ked ho veziem na letisko (skoro kazdy 2 tyzden) ci uz v BA alebo do Viedne tak si musim vonkajsie zrkadla prisposobovat a vtedy si uvedomim ako ta elektrika chyba. Fakt skoda ze v Comforte to neni standart. Rovnako ako elektricke predne okna, sadnem, nastartuje a stlacim oba tlacitka a okna su dole a mozem vyrazit, auto sa za chvilku prevetra a neni v nom taky hic. Potom zavriem spolujazcove - aby som nebol dlho v prievane a basta. Tiez mi to chyba na otcovej Skode 120GLS. Jedno mi ale vadi, packy na otvaranie nadrze a zadneho kufra neviem nikdy najst a musim pootvorit dvere, su nejako nestastne umiestnene.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  14:34

Pekny novy fotecky... Po tom snizeni to vypada fakt krute, ale na nasi chatu bych s tim asi uz nedojel :-) Ja zas pro zmenu zkusim ty podlozky... a vysoupnu kola trochu ven :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  14:32

Jako treba kdyz jezdi v aute vic lidi atd.. My jezdime napr. 3 v jednom sluzebnim aute streky do nemecka a tak se stridame a to nastavovani v elektrice je fakt super... no a to nepocitam vyhrivani..... Navic v me Fabii se mi libi to synchroniozovane serizovani obou najednou jednim pohybem
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  14:24

Teda budem tu vyzerat ako chnup, ale na co to je? Ja so zrkadlami vobec nehybem. Uznavam ze vyhrievanie je dobre ak clovek parkuje vonku.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  14:21

« Vybava

best> Prehovoril ma znamy nech si dam do Comfortu namontovat elektricke vonkajsie zrkadla a nemozem si to vynachvalit, skoda ze tam nie su standardne. Myslim ze by mali byt, aj to vyhrievanie je super.
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:55

« vrzani palubovky

Nevim co se stalo o zacalo mi neco vrzat v palubovce. staci se do toho oprit rukoua je to slyset. Budu s tim asi muset do servisu at to rozdelaj. Je to dost neprijemny a hlasity pokud nevohulim radio... Nemate nekdo podobnou zkusenost ?????
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:51

Jojo, me se ten zlutej interier libi ale uz ted po mesici je pomalu videt rozdil na ridicovem sedadle a na ostatnich. Vetsinou jezdim sam... Doufam ze to pujde u nejakej firmy vytepovat nebo neco
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:39

Asi proto se ty 3 stupně výbavy dělají, aby si mohl každý vybrat dle svého gusta a peněženky. A právě ty klasiky s nejslabším motorem dělají dealerům největší obrat. Jinak Elegance je i v černém interieru, aby tě ten béžový úlet tak netrápil. Mě se ten úlet zrovna líbil, ale z hlediska praktičnosti bych si ho asi taky nekoupil. Ale jsou jiní, kteří jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:38

best> já mám interiér černý a myslím, že je slušivý. zkus www.mujweb.cz/www/hufnagl

Mám tam fotky int. i ext. mimochodem už jsou tam fotky po snížení.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  11:38

skl: jasně že nejlepší je mít nadupaný motor i výbavu. (Že jo, HUFe :-))) Přesto si ale myslím, že Comfort nejsou vyhozené peníze a že koupě Clasicca není nejlepší řešení. Mám Comfort/44kW a nelituju. Taky jsem musel ušetřit penízky, v mém případě na motoru. Ale auto prakticky bez výbavy, kde musíš zamykat všechny dveře ručně je neštěstí. Na palubní počítač si rád zvykneš a airbag spolujezdce se může velice hodit. Souhlasím s tím, že výbava Elegance je zbytečná (až na zrcátka v elektrice, pokud se za volantem střídáš s manželkou) a navíc žlutý interiér mi připadá jako nepraktický designový úlet.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…