Škoda Fabia
« Re: Vybava
Jo taky se mi libi elektricky wokna. A SUPER featura je, kdyz se podrzi dyl klic v zacmu dveri tak se zacnou stahovat vsechny 4 okna (pri otevreni zamku) nebo zatahovat nahoru (pri zamceni). Coz me vede ke skvele veci ze pokud nemas automat. dojezd oken po zamceni tak se to da udelat aspon takhle a ne kdyz zapomenes zavrit jedno okno tak vlezt do auta a zapinat zapoalovani... -
« hufova f
No novy fotky jsou v pohode, vypada to moc hezky, ale skoda, ze to auto neni cerny, jako moje :-) Uz jsi na to sbalil nejakou kunetu? * je fotka, jak tam stoji pred tim obchodakem, kdyby nebylo tech vnejsich znaku, tak nikdo nepozna, ze to auto stalo jako tri classici. :-)) -
« Re: Vybava
My jazdime 2 a nepotrebujeme to menit. Ale niekedy potrebujem zaparkovat fakt natesno s obrubniku a fajne si zrkadlo mozem prisposobit dole. Vyhrievanie je dobre aj v zime - proste komfrot. Jo, sef ma tiez Fabiu - sluzobnu TDI a tiez Comfort ale s klasickymi zrkadlami a ked ho veziem na letisko (skoro kazdy 2 tyzden) ci uz v BA alebo do Viedne tak si musim vonkajsie zrkadla prisposobovat a vtedy si uvedomim ako ta elektrika chyba. Fakt skoda ze v Comforte to neni standart. Rovnako ako elektricke predne okna, sadnem, nastartuje a stlacim oba tlacitka a okna su dole a mozem vyrazit, auto sa za chvilku prevetra a neni v nom taky hic. Potom zavriem spolujazcove - aby som nebol dlho v prievane a basta. Tiez mi to chyba na otcovej Skode 120GLS. Jedno mi ale vadi, packy na otvaranie nadrze a zadneho kufra neviem nikdy najst a musim pootvorit dvere, su nejako nestastne umiestnene. -
« Re: Vybava
Jako treba kdyz jezdi v aute vic lidi atd.. My jezdime napr. 3 v jednom sluzebnim aute streky do nemecka a tak se stridame a to nastavovani v elektrice je fakt super... no a to nepocitam vyhrivani..... Navic v me Fabii se mi libi to synchroniozovane serizovani obou najednou jednim pohybem -
« Re: Shell V-power
Asi proto se ty 3 stupně výbavy dělají, aby si mohl každý vybrat dle svého gusta a peněženky. A právě ty klasiky s nejslabším motorem dělají dealerům největší obrat. Jinak Elegance je i v černém interieru, aby tě ten béžový úlet tak netrápil. Mě se ten úlet zrovna líbil, ale z hlediska praktičnosti bych si ho asi taky nekoupil. Ale jsou jiní, kteří jo. -
« Re: Shell V-power
skl: jasně že nejlepší je mít nadupaný motor i výbavu. (Že jo, HUFe :-))) Přesto si ale myslím, že Comfort nejsou vyhozené peníze a že koupě Clasicca není nejlepší řešení. Mám Comfort/44kW a nelituju. Taky jsem musel ušetřit penízky, v mém případě na motoru. Ale auto prakticky bez výbavy, kde musíš zamykat všechny dveře ručně je neštěstí. Na palubní počítač si rád zvykneš a airbag spolujezdce se může velice hodit. Souhlasím s tím, že výbava Elegance je zbytečná (až na zrcátka v elektrice, pokud se za volantem střídáš s manželkou) a navíc žlutý interiér mi připadá jako nepraktický designový úlet.