Škoda Fabia
« Re: Vybava
Co sa tyka spinenia vonkajsich zrkadiel, robi to kazde auto ked prsi. Teda robia to tieto auta (vlastna skusenost): VW Passat ('95), Nissan Primera, Skoda 120 GLS, Felicia, Fabia, Octavia, Fiat Punto, Renault Kangoo, Mercedes Vito, Honda Accord, Chevrolete Caprice Classic, Zetor 7145. Vacsina z nich mala vyhrievane zrkadla a po zapnuti to bol poriadny rozdiel, aj ten Zetor :o))) -
« Re: Vybava
matuS - nepochopim ludi, co orajbavaju kolesa na svojich autach. Orajbal som kolesa pri prvych parkovaniach, ale teraz to auto poznam natolko, ze zaparkujem tesne k obrubniku a nic neorajbem. A to sa nemusim ani pozerat do zrkadiel. Vzdy prve, co sa na novom aute ucim, su jeho vonkajsie rozmery, potom nepotrebujem cuvacie senzory, automaticky sklopne zrkadla a podobne blbosti.
diamant - myslel si tym, ze Golf si zasiera spatne zrkadla ked prsi? To robila stara Skoda100, ale odvtedy uz asi ziadne poriadne auto.
Huf - ta tvoja Fabia vyzera suprovo, musim uznat. Este to ale asi chce trochu stmavit skla... Chce sa ti ale stale ju lestit? Keby taku Fabku predavali za cca 400tis, siel by som do toho :-) -
« Re: Vybava
matuS> Ale bez toho aby si orajbal kolesa :o))))) Je to fakt rozdiel, dneska rano, mokro, kvapky na zrkadle, do minuty bolo ciste. Ziadne hadry, nic, sadol som, zotrel predne okno, zadne, a zapol vyhrievanie zrkadiel. Jo a ta finta so zatvaranim okien klucikom je fakt fajn, hned vcera podvecer som zabudol spustene okno a uz som bol vonka z auta a pekne som zavrel okno klucikom, zaktivoval alarm a bolo. Potesi. -
« Re: Shell V-power
Huf: Tvoji fabii jsem viděl ve Zlíně naživo a je to moc pěkný pohled. Nafotit auto je ale kumšt. Jestli můžu poradit - zkus si půjčit digitální foťák, zajeď k nějakému pěknému pozadí, počkej na západ slunce (měkké večerní světlo je nejlepší, ale bacha na stíny) a nasekej horu fotek. Zkus i detaily, jestli viděls fotky Fabie, co mají na skoda-auto.cz tak to je podle mne dost dobrá práce. Corel PhotoPaint ti pak z těch digitálních předloh udělá co budeš chtít. Když už máš Fabku za sedm set klacků a prezentuješ ji na webu, mělo by to vypadat :o))) -
« Re: Shell V-power
Sedan> 547.700Kč včetně sportovního paketu a 8 repro byl základ.
Radio: 20.000Kč
Kola+pneu: 38.000Kč
Výfuk: 13.000Kč
Spoilery, mračítka, maska, kliky, lak: 27.000Kč
Pružiny+tlumiče+montáž: 22.000Kč
Chip+sání: 25.000Kč
Tempomat: 7.000Kč
Byů tam nějaký odkup kol (-15.000) a taky sleva (15.000)
= 670.000Kč -
Diamant 11.07.01 22:15
« Re: Shell V-power
Samozrejme, že spotrebu som počítal podľa tankovania (nie podľa PP) a jasne, že je to vážený priemer (teda spočítané načerpané litre počas istého obdobia a vydelené stotinou ubehnutých km za to obdobie). Snažil som sa, o čo najvyššiu presnosť.
Tie vyhrievané zrkadlá majú význam aj keď prší. Tie kvapky pekne "zrušia výhľad". Na Golfe som si na to zvykol tak som to musel dať aj do Felicie. -
« Re: Fotky
klidek elvie. To byla narazka na zname "Pane, vite, kolik je hodin ? Vim :-)))". Cili na otazku "cim to bylo focene" se odpovi "fotakem" :-))) Na otazku "jakym fotakem to bylo focene" se odpovi "3 roky starou Konicou". Snazil jsem se byt vtipny, jestli se te to dotklo, tak sorry.