Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.07.01  11:38

« RE: hufe,lufe, fife(-jo)+all, kdyz tak se podivejte na:

Pekne! Ten pomackany blatnik je od toho sklouznuti na plot? Kdyz se ty bile tecky nechaji tak jak jsou, nic se s nimi dal nedeje?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  11:30

« Re: hufe,lufe, fife(-jo)+all, kdyz tak se podivejte na:

Este som zabudol: Svoj bicykel nenafotis? To by ma tiez zaujimalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  11:29

Pozrel som sa na to. Akym fotakom si to fotil? Nech sa Huf neurazi, ale nafotene to mas lepsie.
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.01  11:19

« Bez nadpisu

aha, ze by srandista bravista ?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  10:47

mfilip> To je co za auto? Nepoznam ... ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.01  10:41

« hufe,lufe, fife(-jo)+all, kdyz tak se podivejte na:

[odkaz] a treba reknete a nebo b, nebo c, hlavne se tam podivejte, at mam radost, vzdyt tam je i muj pes. Nezapomente rozkliknout obrazky, je jich tam vic. Udelejte mi radost, vite, ze bych vam ji taky udelal, kdybyste prosili jak ja.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  09:45

« Re: fabia

Hufe: Neni problem. Jestli si najdem spolu cas. Ale nejlepsi je na hezky fotky brzo rano nebo vecer. Ale rano lepsi. Skoro kazdej golf a vsecko co clovek vidi v katalogu je foceny rano. Ale komu se chce vstavat v 5?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  09:09

« Re: Klimatizacia pre Fabiu

Zdar. Mam Fabku 1.4 16V 74KW

Pri zapnuti klimacky nijak necitim zmenu tahu. Klimatizace se da samozrejme vypnout tlacitkem a pak uz vali jenom klasicky ventilator. Na spotrebe dela klima asi 0.6 litru

Se servisem nevim, ale rozhodne jsem stastnej ze klima mam (teda AC) i kdyz se mi stalo ze jsem jel z vysociny kde bylo tak 20 do Brna. Zapnuta klima na 18 stupnu a v aute prijmne. Prijedu do Brna vylezu ven a malem to se mnou svihlo, protoze tam bylo 30 a dusno.... ten prechod jsem vecer citil v krku :)

Ale jinak AC urcite doporucuju
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 12.07.01  22:59

« V-power

Pri hodnotení spotreby som nerozlišoval zimu a leto. Ale je to tak pol na pol pri každom benzíne. Mám ešte v aute záznam o tom, kedy som nasadil zimné a kedy letné pneumatiky. Skúsim vyhodnotiť aj to. Ale až neskôr.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  20:39

« Re: fotky

smarty> Normálně jsem je umyl na WAPce. Holt jsou nové a špína z nich lehce sleze.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  20:37

« Re: fabia

tomaschko> Lákavá nabídka. Provedem Barter. Ty se povozíš a já obdržím JPG. Určitě se dohodnem.
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  17:24

« klima

roller: kupil som si auto bez klima a teraz toho dost lutujem.
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  16:29

« Klimatizacia pre Fabiu

Chcem si kupit Fabiu 1,4/50 Comfort a celkom vazne zvazujem aj klimatizaciu. Nevie mi dat niekto informacie najlepsie z vlastnych skusenosti, ci: 1)nie je 1,4/50kW prilis slaby motor na klimatizaciu, 2)ak ano, ci by 1,4 16V/55kW bola citelne lepsia alternativa, 3)ci sa da klimatizacia vo Fabii uplne vypnut a pouzivat len klasicky ventilator, 4)o kolko stupne spotreba pri plne zapnutej klimatizacii v takomto letnom pocasi, 5)ako je to so servisom (kontrola, doplnenie, pripadne vymena naplne). Vdaka za kazde info.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  14:17

« Re: fotky

Hele Hufe jak se ti podarilo to auto tak vylestit? Hlavne ty hliniky ?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.07.01  13:57

« Re: Vybava

ja viem, ved ja som sa neurazil. btw rafiky mam orajbane :-) ale vacsina zarezov nieje odomna...ale su aj take ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:38

« Redaktor pro automobilovou oblast

Automobilový deník hledá redaktora – externistu. Podmínkou je orientace v oblasti automobilů / automobilového příslušenství / tuningu / běžného života řidiče.
    Výhodou ne však podmínkou jsou kontakty v automobilovém průmyslu či motoristickém sportu. Bližší informace získáte na tel. č. 0603/70 45 44
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:36

matuS, to nebolo myslene ako ze si orajbavac, ale ze sa da parkovat aj bez elektrickych zrkadiel, ked clovek vie, ako na to.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.07.01  12:09

luf> naucit sa rozmery...no jo, to je najlepsie. ale mne sa toci pod rukami stale viacero aut, takze radsej sa spolahnem na zrkadlo ako na odhad.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:32

skl> aspon mi ich neukradnu ;o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:31

luf> stale mam na mysli len cuvanie. Btw. ja mam od *****a predupene predne dvere a od ***i doglibanu prednu znacku a posunuty cely predny naraznik ;o)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…