Škoda Fabia
« Re: Klimatizacia pre Fabiu
Zdar. Mam Fabku 1.4 16V 74KW
Pri zapnuti klimacky nijak necitim zmenu tahu. Klimatizace se da samozrejme vypnout tlacitkem a pak uz vali jenom klasicky ventilator. Na spotrebe dela klima asi 0.6 litru
Se servisem nevim, ale rozhodne jsem stastnej ze klima mam (teda AC) i kdyz se mi stalo ze jsem jel z vysociny kde bylo tak 20 do Brna. Zapnuta klima na 18 stupnu a v aute prijmne. Prijedu do Brna vylezu ven a malem to se mnou svihlo, protoze tam bylo 30 a dusno.... ten prechod jsem vecer citil v krku :)
Ale jinak AC urcite doporucuju -
« Klimatizacia pre Fabiu
Chcem si kupit Fabiu 1,4/50 Comfort a celkom vazne zvazujem aj klimatizaciu. Nevie mi dat niekto informacie najlepsie z vlastnych skusenosti, ci: 1)nie je 1,4/50kW prilis slaby motor na klimatizaciu, 2)ak ano, ci by 1,4 16V/55kW bola citelne lepsia alternativa, 3)ci sa da klimatizacia vo Fabii uplne vypnut a pouzivat len klasicky ventilator, 4)o kolko stupne spotreba pri plne zapnutej klimatizacii v takomto letnom pocasi, 5)ako je to so servisom (kontrola, doplnenie, pripadne vymena naplne). Vdaka za kazde info. -
« Redaktor pro automobilovou oblast
Automobilový deník hledá redaktora – externistu. Podmínkou je orientace v oblasti automobilů / automobilového příslušenství / tuningu / běžného života řidiče.
Výhodou ne však podmínkou jsou kontakty v automobilovém průmyslu či motoristickém sportu. Bližší informace získáte na tel. č. 0603/70 45 44