Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

27.01.04  06:38

« Re: S Octávkou TDi 66kW

takovy prumer s Octavii TDI 66kW nelze udelat, pokud zrovna nejedes pouze po dalnici bez uzavirek a s relativne ridkym provozem. Tudiz je to udaj s informacni hodnotou nahovno. A za 8,5 l se snad neda jet ani stylem plynej knedlik/plna brzda, max. co jsem dosahl bylo 6,5 a to jsem jel v noci, po prazdny dalnici, za nejakym bavem, co se nechtel honit - ja taky ne, nechal jsem ho, at mi sviti a drzel se tak 100-200m za nim. Jeli jsme tacho furt 190, pokud jsme ovsem nemuseli zpomalovat kvuli jinejm autum - podotykam, ze mam chip, bez toho bych asi ani tech tacho 190 neudelal (real odhaduju na 175-180 ?)
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.04  22:13

« S Octávkou TDi 66kW

Jezdím kolem 8,5 l/100km! Průměry podle předpisu mimo obec přes 90 km/h a dálnice přees 130 km/h. Nejvíc průměr 176 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.04  14:24

« Re: Oprava skla

Este by ma zaujimalo, ako je to s bonusom na zakonnej poistke, ked niekomu rozbijem sklo kamienkom. Pridem on?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.04  14:21

« Re: Máte stejné problémy?

Mitsi - to malo byt o talianoch, nie? Vo francuzku jazdia doooost pohodovo. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.04  12:38

1.2HTP: Plyn v poloze "zapnuto/vypnuto", to je styl jízdy většiny Francouzů - malé auto se slabým motorem (kvůli daním), ale velké (a hlavně neuspokojené) ambice řidiče! Mohu Tě ujistit, že kdybys měl "normální auto" (např. se slušným dvoulitrem), pak bys "za 20 a víc" určitě nejezdil - buď bys konečně dosáhl "žádaného uspokojení ambicí", nebo by ses brzy zabil...
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.04  08:12

« spotřeba

Čau, mám chipnutou fabku tdi, nejezdím zrovna pomalu a jezdím průměr okolo 6,4 Jezdím sice většinou dlouhé štreky, ale průměrná rychlost okolo 75km/h, což si myslím, že není vůbec zlý.
  • « 00 Reagovat !

foto dcgsd

dcgsd 26.01.04  06:56

no mam 15 let stare auto 2,0i a jezdim po meste za 9 a mimo mesto za 6, dalnice 130 6,5. Cesta Praha Elba (Italie) prumer 6l/100km.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.04  13:41

Já mám 2,0l a jezdím mimo město za 7,4l a ve městě 10-11 l.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.04  12:08

DanielD -> No, mozno sa mylim, ale takto ma informovala moja leasingovka :(, ze by som to aj tak musel v prospech nej to poistenie vybavit. Mozno ma len obabrala - to neviem. Ale kazdopadne ked som sa informoval, rocne u leasingovky zaplatim menej o cca 5000,- sk, ako keby som si ho nexal inde zvlast poistit. Teda, samo, bez bonusov. Ale uz to neriesim, proste uz je to tak a ked bude problem, nebudem vahat si uplatnit havrijne poistenie. Ale aj tak by som to uz riesil inak (tentoraz to nevyslo, kvoli casu) - zobral by som si uver z banky a basta.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.04  20:15

To je normální spotřeba akorát u 1?2 HTP jezdím někdy lehce pod 10l.
    Nedovedu si představit za kolik bych jezdil s 2L nebo 1,8l asi za 20 a víc!
    Ostatně stačilo by asi aby pro mne auto měli buď plný plyn a nebo nula! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.04  10:17

« Máte stejné problémy?

[odkaz]
    To, co tady autor příspěvku píše si mi stalo také. Měl jsem další poruchy jako nefunkční zadní brzdové světlo, časem začala střechou zatékat voda. Moje Fabia měla abnormálně velkou spotřebu... řekl bych kolem 11 litrů, máte s tím někdo stejne zkušenosti?
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.04  13:08

« Na RMC Škoda až 38!

To je síla!
    Kresta na Hyundai 6.!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.04  12:06

Tak to s tym poistenim sa mylis. Priatelka si kupovala nove auto na leasing a kedze robi v poistovni tak ma zamestnanecku zlavu na havarije poistenie 50%. Keby nechala poistenie na leasingovke, tak by o tuto zlavu samozrejme prisla. Takze si dala poistku na seba a jedine co musi kazdy rok urobit, je priniest do leasingovky doklad o zaplateni havarijneho na cely nasledujuci rok (samozrejme len pocas leasingu.) Ale za rozdiel 7.000,-Sk /rok sa to oplati :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  22:11

« Re: polepy budiku

NO ale jak je nalepit a neztratit záruku? Když se vyndá těleso přístrojů je přelepeno samolepkami a ty se nedají odlepit musí se přetrhnout a to znamená zánik záruky!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.04  14:31

Hmm mna by zaujimalo, ako je to, ked je havarijne poistenie cez leasingovku. Tam je to asi fuk, prist o bonus, kedze ziaden nie je :). Cenovo je to vyhodnejsie (oproti nebonusu) - leasingovka ma zlavy a ja mam na celu dobu leasingu zarucene rovnake splatky za hav. poistenie, jedine spoluucast samozrejme ostava - 5%. Ono pri leasingu clovek ani nema inu moznost - nemoze si nexat poistit na seba auto - vzdy by to poistenie musel vinkulovat na poistovnu.
  • 00 Reagovat !

foto

21.01.04  14:14

« pruziny

Premejslim o sportovnich pruzinach Benet nemate nekdo reference? Prej to pro Beneta dela Koni.
    Jsou na www.vfpower.wz.cz a cena velice slusna.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.04  14:10

« Re: polepy budiku

Cau
    tak jsem si objednal budiky RS (mimochodem na jejich strankach jsou uz dve varianty) do konce tydne snad dojdou. Ten alu. stit nevadi nema stim nic spolecne. Skus si zavolat na 603 597 551 tam sem to objednal.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.04  10:30

Na parkovisku mi uz auto niekto nabural - prevalil predne aj zadne dvere. Nebol ziadny problem, opravy hradila poistovna, ale spoluucast som platil ja a o bonus som prisiel. Fakt je dolezite mat dve poistky. Z jednej sa vsetko plati a na druhej sa poistovne nabaluju. BTW ked je take nevyhodne prevadzakovat zakonne poistenie, preco sa vsetky poistovne isli pozabijat, aby mohli prevadzkovat povinne poistenie ked sa zrusil monopol?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.04  07:30

Už som zase múdrejší, bol som v poisťovni, je to perfektne vymyslené. Ak z povinného ručenia, musím dotyčného nájsť a prinútiť aby to zahlásil. Ak z mojej havarijnej poistky, tak mínus spoluúčasť a 10% bonus. Dokonca mi ponúkli aj preplatenie opravy (cca 600.-Sk), ale mínus 10% bonus. Hlavne že človek platí dve poistky. Na tej dialnici som chvíľu aj išiel za tým autom, ale som sa bál, že zabudnem to číslo a kým som pohľadal papier a tužku, tak sa mi už stratil, za odbočkou na Malacky som ho už nevidel, mal senickú značku. Takže pôjdem lepiť a výmenu môžem zinscenovať potom inokedy, keď to bude aktuálne.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 20.01.04  20:23

oktan> bohuzial, tak ako pise mfilip. Keby sa ti moc chcelo, tak nejako skontaktovat dotycneho vodica, a presvedcit ho aby sa on sam prihlasil.
    Mne stretila do okna tatra815, predbehol som ho a zastavil a podarilo sa, hoci najprv sa vykrucal.

kolko stoji celne sklo na xsaru? ak ju mas havarijne poistenu, ajtak by som to cez to nerobil, lebo asi by si prisiel o bonus.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…