Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« potahy
Nezlobte se na mne, ale potahy jsou podle mne hnus a zhovadilost a na toho Passata, to musi byt ten chlapek fakt vidlak, to je silenej *. Ty co maj vsude v obchodaku jsou hnus a ty ostatni taky. Nejlepsi je to precalounit, kdyz se to nekomu nelibi. A jestli se to fakt tak spini, jak rikas, tak bych s tim jezdil radeji porad do cistirny. Dobra alternativa pro ridice jcou takovy ty zdravotni kulicky... /ps. Umela kozesina a umely persanky na podlaze Rulez!!! -
« Re: potahy
smarty>Poťahy kľudne použi, aj keď škodovácky web ich neodporúča kvôli bočným airbagom. Musia existovať také, kde bude vynechaný otvor na airbag, alebo taká záklopka (či ako to nazvať), cez ktorú airbag vystrelí. Keď vedia ušiť sedadlo tak, aby sa cez neho dostal airbag, tak nevidím problém, prečo by to nemali vedieť aj s poťahmi. Inak poznám človeka, čo má v Passate svetlú kožu a natiahol na to najlacnejšie čierne poťahy, aby sa mu neošúchala koža... (Toto je už ale trocha extrém) -
« Re: 44 kw
borgio>Dobrá práca ohľadne tých motorov. Ak dobre viem, tak pre Slovensko sa dávajú od MR2002, v Čechách boli AZF už skôr, nie? Pre Euro4 sa montujú 2 katalyzátory, pre Euro2 len jeden. Inak zaujímalo by ma porovnanie spotreby AZE a AZF. Trocha sa vyznám do kamiónov, a tam zmena Euro3 na Euro4 priniesla dosť výrazné zvýšenie spotreby. To sú ale samé diesle, takže neviem. -
« Re: potahy
Fotku nemám, ale pokud jde o barvy a materiál, mají vzorkovník (min 20 vzorů) a vybereš si. Žena se v tom hrabala asi 20min, to sem si dal. Jinak nečekej žádný zázraky, dostaneš naprosto běžný potahy vč. upevnění na háčky (jde to pak vidět v kufru - to mě dost s**e a hrozně blbě se to natahuje), akorát si vybereš materiál a barvu (nebo kombinace). Jo a s tím airbagem - v jeho místě se buďto použije netkaná textilie, anebo se jednoduše nechá díra. -
« Muchy, hmyz a ina haved
Pred casom tu bola debata o pripravkoch na odstranovanie hmyzu z auta. Niekto uprednostnoval pripravok(tusim Sonax) za niekolko sto korun, lebo pripravok Muska od fy. Elastik (par desiatok korun) nemal v poriadku navod na obale . Telefonoval som tam (lebo otec to chcel aplikovat na Felicii), potvrdili mi ze Muska sa da pouzit aj na lak. Ba dokonca aj na metalizu. Vraj niekto zamenil "Pouzitie na celne plochy auta" za sklenne plochy. Musim to vyskusat. P.S.: nie som dealerom firmy. -
« zluty interier
Potreboval bych poradit jak nejlip vycistit ten sice krasnej, ale jinak po prakticke strance uplnena * zlutej interier moji fabie. Na moji sedacce (ridic) je uz po mesici videt rozdil od spolujezdcovi a to jsem programator takze v tom nejezdim ve spinavych monterkach (nic proti fachmanum v monterkach samozrejme).... Staci aby na to kapla kapka kdyz prsi a je to videt. Potahy na to dat nemuzu protoze jsou tam bocni airbagy :(((( PORADTE! (BTW: nejaka spec. firma v brne?)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!