Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  15:34

« Re: potahy

Myslim ze to v MB trochu pos..li s tymi bledymi sedakmi v Elegance. Chapem smartyho ze by si ich do toho auta asi dobrovolne nevybral.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  15:09

hmm tak kuze se da normalne vycistit... ale tohle je fakt na nic... staci mit jenom trochu ruce od neceho, staci prach a udela to tam cmouhu... navic se to spiny samo od sebe prachem atd... Potahy tam dam a hotovo!
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.01  13:21

« potahy

Nezlobte se na mne, ale potahy jsou podle mne hnus a zhovadilost a na toho Passata, to musi byt ten chlapek fakt vidlak, to je silenej *. Ty co maj vsude v obchodaku jsou hnus a ty ostatni taky. Nejlepsi je to precalounit, kdyz se to nekomu nelibi. A jestli se to fakt tak spini, jak rikas, tak bych s tim jezdil radeji porad do cistirny. Dobra alternativa pro ridice jcou takovy ty zdravotni kulicky... /ps. Umela kozesina a umely persanky na podlaze Rulez!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  13:44

kdybys videl jak se to spini tak bys je tam dal taky.... JA VIM ze normalni potahy s etam kvuli bocnim airbagum nedaji dat, proto si necham usit presne na miru u Rosse (pokud to pujde)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  10:56

smarty>Poťahy kľudne použi, aj keď škodovácky web ich neodporúča kvôli bočným airbagom. Musia existovať také, kde bude vynechaný otvor na airbag, alebo taká záklopka (či ako to nazvať), cez ktorú airbag vystrelí. Keď vedia ušiť sedadlo tak, aby sa cez neho dostal airbag, tak nevidím problém, prečo by to nemali vedieť aj s poťahmi. Inak poznám človeka, čo má v Passate svetlú kožu a natiahol na to najlacnejšie čierne poťahy, aby sa mu neošúchala koža... (Toto je už ale trocha extrém)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  10:48

« Re: 44 kw

borgio>Dobrá práca ohľadne tých motorov. Ak dobre viem, tak pre Slovensko sa dávajú od MR2002, v Čechách boli AZF už skôr, nie? Pre Euro4 sa montujú 2 katalyzátory, pre Euro2 len jeden. Inak zaujímalo by ma porovnanie spotreby AZE a AZF. Trocha sa vyznám do kamiónov, a tam zmena Euro3 na Euro4 priniesla dosť výrazné zvýšenie spotreby. To sú ale samé diesle, takže neviem.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:17

« Re: 44 kw

Pytali ste sa tu aky je rozdiel medzi motormi 44kW AZE a AZF.
    Takze priatelia,podarilo sa mi to zistit:
    Rozdiel medzi motormi AZE a AZF je v emisnej triede kým motor
    AZE má emisnú hodnotu podľa EU - 2
    AZF má podľa EU - 4.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  15:17

« Re: to smarty

OK fajn.. splachnem to jednou ranou i tou epromkou. thanx
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:47

« to smarty

vím, kdo to vyčistí. Až to budeš chtít, dej vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:16

No to auto jsem nekoupil kvuli bezovymu interiu, ten tam proste byl. Otec mi sehnal vyhodnou koupi predvadecky a jeste ukecal cenu, takze jsem usetril cca 200papiru... ten interier tam proste byl
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  10:32

smarty>kontakt jsem Ti poslal mailem.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  08:43

Hmm, nejak mi unika smysl toho koupit si bezovy interier a pak zakryt sedacky potahama...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  08:41

No stejne to bude lepsi nez abych mel zasrany primo sedacky.... O nejaky firme ktera by to vytepovala nebo co nevite ?

BTW: to cislo nebo web mas?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  08:23

Fotku nemám, ale pokud jde o barvy a materiál, mají vzorkovník (min 20 vzorů) a vybereš si. Žena se v tom hrabala asi 20min, to sem si dal. Jinak nečekej žádný zázraky, dostaneš naprosto běžný potahy vč. upevnění na háčky (jde to pak vidět v kufru - to mě dost s**e a hrozně blbě se to natahuje), akorát si vybereš materiál a barvu (nebo kombinace). Jo a s tím airbagem - v jeho místě se buďto použije netkaná textilie, anebo se jednoduše nechá díra.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:26

« potahy

Nemas fotku tech potahu na miru od toho Rosse?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  16:00

« Re: zluty interier

Tak mi hod cislo sem nebo na jan.kokes@walter-ag.de
    thanks a lot... to bude ono
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  14:53

« Re: zluty interier

Nechal jsem si šít potahy u Rosse v Brně na míru a mám pocit, že to mají vyřešené i pro boční airbagy (já je nemám) - zkus si tam zavolat, stojí cca 2000Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:37

« Muchy, hmyz a ina haved

Pred casom tu bola debata o pripravkoch na odstranovanie hmyzu z auta. Niekto uprednostnoval pripravok(tusim Sonax) za niekolko sto korun, lebo pripravok Muska od fy. Elastik (par desiatok korun) nemal v poriadku navod na obale . Telefonoval som tam (lebo otec to chcel aplikovat na Felicii), potvrdili mi ze Muska sa da pouzit aj na lak. Ba dokonca aj na metalizu. Vraj niekto zamenil "Pouzitie na celne plochy auta" za sklenne plochy. Musim to vyskusat. P.S.: nie som dealerom firmy.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  09:17

« zluty interier

Potreboval bych poradit jak nejlip vycistit ten sice krasnej, ale jinak po prakticke strance uplnena * zlutej interier moji fabie. Na moji sedacce (ridic) je uz po mesici videt rozdil od spolujezdcovi a to jsem programator takze v tom nejezdim ve spinavych monterkach (nic proti fachmanum v monterkach samozrejme).... Staci aby na to kapla kapka kdyz prsi a je to videt. Potahy na to dat nemuzu protoze jsou tam bocni airbagy :(((( PORADTE! (BTW: nejaka spec. firma v brne?)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  10:26

« Re: Dodatecna montaz klimatizace

Diavia ponuka klimu do Fabie za 49,900,- Sk.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…