Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Co kdyby?
Pekne luf, este trochu ich treba povarit, uz tu podaktory zacinaju pekne penit... ;)) BTW: Teraz som si pozeral cenniky a treba povedat ze v Cechach to s tym porovnanim Fabia Clio nieje take jednoznacne ako na Slovensku, na Slov. vychadzaju tie Renaulty o dast lacnejsie. Inak ja osobne by som tiez miesto nalozenej Fabie za 600tis. kupoval nieco naozaj o triedu vacsie napr. Peuegot 307 vyzera super, ochvilu ho bude kamarat mat, som strasne zvedavy... -
« debata
Ta debata tady je silena. Ja nevim proc musi bejt kazdej chlap nejlepsi ridic, milenec a znalec aut. Jste vsichni jesitni jako to prase!!! Jenom mala poznamka, uz to tady vice-mene zaznelo: proc ma ve francii kazdej renaulta, peugeota a citroena, v italii fiata, ar, lancii, v nemecku bmw, audi, vw, opel, porsche, ve skandinavii saaba a volvo, ve spanelsku seat... Jsou asi vsichni blby jako my, co si v cechach koupime skodovku a nevime jak jsme zaslepeni, vzdyt je to predrazena sunka?
Chtel jsem si koupit VW polo, ale je technicky starsi nez Fabie, ktera je vlastne pokusnym kralikem pro nove polo. Jako octavka pro boru. Tak mam pokusnyho kralika. Nevim, jak casto vytahnete paty z republiky, ale mineni o nas v blizke cizine je fakt sileny. Proste zijeme na stromech. A ja bych si rumunsky nebo albansky auto taky nekoupil, i kdyby mi slibovali modry z nebe. Asi jsem blbej, no. Mam predrazenou Fabii, predrazenej pocitac Apple, piju jedovatou coca-colu a mam kozeny boty CAT za 4 litry, i kdyz v Botas Prestige bych mohl take ujit sveta kraj. -
« Re: Skoda Fabia
slavos napisal: "Fabia je najlepsie a najkrajsie auto na svete. Lebo je moje. Tak."
Omyl. Ja mam este lepsie a este krajsie auto...fakt. (skus hadat preco..)
no a o tom to cele je...
luf: doteraz som s tebou trochu ticho suhlasil, ale myslim, ze uz prehanas... -
« Re: igi
No v tom je prave ten vtip.Vy tady porad tvrdite,ze Fabie je best a ostatni se s vami snazi vice ci mene polemizovat(alespon slusne jako ja).Vy skodovkari porad rikate,ze nic lepsiho neni,vsechno ostatni je *.Oooo jak je mocny svet PR agentur a marketingu Skoda a.s.Jo nemyslim si,ze si tady nekdo leci mindrak,z toho ze ma Clio...apropo ten 1.5di ma slusnou spotrebu,ne?.Problem VW je,ze takovy motor nevyrabi,snad 1.4 Tdi v A2,ale za 700 000Kc. -
« Re: Klyják
slavos - konecne si to uznal. Zober si to tak, ze CliiII sa predalo uz 1.7 miliona, takze po svete chodi tolko statslivcov. Fabii sa predalo odhadom asi 300tis, takze tolko ludi je nestastnych a musi si vsemozne dokazovat, ze urobili spravne.
Vlastne ste sa so zaradenim Fabie do triedy nepomylili, Fabia TDI stoji skoro tolko isto, ako Focus TD, Xsara HDi, Brava JTD, Megane dCi, Peugeot 306HDi, Almera Di, Astra DTi a podobne auta. -
« Co kdyby?
Co kdyby si majitelé a příznivci Cliů a Punťů založili téma "ClioII" a "Punto3" a svoje mindráky si léčili tam? Tady tohle téma by mělo být určený snad lidem, kteří se chtějí něco konkrétního dozvědět o Fábii, podělit se o zkušenosti s tímto vozem, případně mají nějaký problém z Fábií a chcou ho vyřešit. A né donekonečna dokazovat jestli je lepší to a nebo ono auto. Zkuste se mimo jiné mrknout na název tohoto tématu a třeba vám to dojde. A pokud v tomhle tématu cíleně útočíte na Fábijce (nikoliv bojovníci, ale majitelé Fábijí :-)) ) tak jste dost slaboduší rejpalové! -
Cohen> Jo, to je fakt. Já jsem Fabii chtěl taky kvůli tomu, že se dobře tuninguje (včetně motoru). Dám za ní víc než za Clio ale pak mám levnější plasty, podvozky, výfuk... Tuning Clia jaký já mám rád (ne přeplácaný, ale akční) by ani nešel udělat. Taky by mi vadilo, že do Clia nejde spousta věcí objednat. Sportovní sedáky a volant by mi moc chyběly. -
Slavos> Zalezi na tom, kdy ten ktery z vas fabii kupoval. V dobe, kdyz jsi ji kupoval ty a srovnaval cenu a vybavu s jinymi znackami treba clion nebyla ta prava volba. Ale ted je situace jina...Vetsina konkurentu Fabie _v soucasne dobe_ nabizi za stejne penez vice muziky. -
« Klyják
luf: Ty si fakt nejaký divný člen. Kto tu vyskakuje si jedine ty. Mozno sa myslim ale vacsina nas tu je s Fabiou spokojna len par typkov ako ty tu muti vodu a myslim ze uplne zbytocne a nemiestne. Klyjo je najlepsie auto na svete a si velmi dobre urobil ze ho mas (ak ho teda mas) a urcite ty vsetci zavidime (aspon ja urcite). Skoda ze som si kupil Fabiu, teraz lutujem mohol som mat super Klyjo, sice skarede ako prd ale super najsamfasa auto. Dufam ze presne toto ti chybalo aby si si precital a teraz uz budes spokojny ako babatko pocas poobedenho spanku. :o)))))))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Vozil som sa chvilu v Clio II a subjektivne je tam menej miesta ako vo Fabii. Aj ma clovek pocit ze ide v mensom aute. Tot ciste moje subjektivne pocity.