16V motory - jsou naprd nebo ne?
« Re: DOHC 16v - najmodernejšia technológia??
že je to možný,...ale v běžném Fordu model T motor DOHC 16V rozhodně nebyl,...to znamená pokud to není fotomontáž, že je to nějaký speciální model, zřejmě pro nějaké závody...- v tom případě to není nic divného.:) Ani nevim, že by tu někdo tvrdil, že je to nejmodernější technologie. -
« to: andre
Je to 92 rok, ale model je to ještě předtím. Tedy když to vezmu od té co se dělá teď, tak je 1. kulatá světla vepředu -> 2. standardní šikmá světla vepředu, ale kulatější (modelový rok 92) -> 3. ta moje (šikmá světla, hranatější, nejnižší z těchto jmenovaných) a je to sedan. Moc jich v Čechách nejezdí (počítám tak asi 500? nevim), akorát jeden maník taky z Prahy má úplně stejnou i Americkou a vínovou, akorát tam má už žlutý blinkry. -
« Re: to: andre
jsou proti vyhlášce. Ale psal jsem přece, že je americká a ve státech jsou červený blinkry (asi aby to ladilo s barvou auta :o)). Aspoň tolik nepálej do očí, když za mnou stojí někdo na křižovatce. Akorát možná některejm než dojde že odbočuju (asi)... :o)) -
« Re: to: andre
jak bordel? ja jsem napsal, že jezdim Corollou 1,6 a nikdy jsem to neměnil (občas teda pravda jezdim CarinouE 1,6, ale ničim jiným). Jinak mě kdyžtak poznáš podle červenejch zadních blinkrů (americká výroba), až se budu před tebe zpátky zařazovat do pruhu :o))) -
« Re: Andre
V Moste maji Megana kombi jen dva lidi ja a jeden slusnej pan - ja mam tmavecervenou metal. a on svetlonce zelenou. A opatrne jezdime oba ale ja rychlejs ;o) - a jestli me znas tak jsi mne nastval protoze ja te urcite neznam a to mne stve.
Okamzite mi rekni kdo jsi a odkud me znas!!! :o)))