16V motory - jsou naprd nebo ne?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: to Naąrot
nemyslel jsem zrovna dvojčinný Wattův praní stroj (sice se pěkně dlouho držel, asi 40 let, a tedy vešel nejvíc ve známost, protože Watt byl stará svineě :o) a udělal si patent dohromady na těch 40 let znějící tak všeobecně, že ho nikdo nemoh předělat ani vylepšit ani udělat nějakej novej). Ale hlavním příkladem parního dvojtaktu je parní lokomotiva (která je teda asi známější než klasickej "Waťák"). -
« Re: DOHC 16v - najmodernejšia technológia??
že je to možný,...ale v běžném Fordu model T motor DOHC 16V rozhodně nebyl,...to znamená pokud to není fotomontáž, že je to nějaký speciální model, zřejmě pro nějaké závody...- v tom případě to není nic divného.:) Ani nevim, že by tu někdo tvrdil, že je to nejmodernější technologie. -
« to: andre
Je to 92 rok, ale model je to ještě předtím. Tedy když to vezmu od té co se dělá teď, tak je 1. kulatá světla vepředu -> 2. standardní šikmá světla vepředu, ale kulatější (modelový rok 92) -> 3. ta moje (šikmá světla, hranatější, nejnižší z těchto jmenovaných) a je to sedan. Moc jich v Čechách nejezdí (počítám tak asi 500? nevim), akorát jeden maník taky z Prahy má úplně stejnou i Americkou a vínovou, akorát tam má už žlutý blinkry. -
« Re: to: andre
jsou proti vyhlášce. Ale psal jsem přece, že je americká a ve státech jsou červený blinkry (asi aby to ladilo s barvou auta :o)). Aspoň tolik nepálej do očí, když za mnou stojí někdo na křižovatce. Akorát možná některejm než dojde že odbočuju (asi)... :o))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!