Velká ŠKODA...
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Automobilové novinky
-
« Re: Velká Škoda zatím ne ale Facelift Octavie...
RSD , nárazníka a´la fabia , ale ne zakulacené, spíš v rovném podání, je hezký popis. Představím si to a vidím stále tu stejnou octavii. Ale pravděpodobně to bude čirá optika a nové kryty zadních lamp a´la fabia/octavia combi. Ono se to vůbec nezdá, ale octavia už má 3 roky. Hmm, vůbec mi nezestárla, ani se mi neokoukala. -
« Velká Škoda zatím ne ale Facelift Octavie...
Facelift Octavie se připravuje na rok 2000 tudíž asi modelový rok 2001. Změny budou v použití čiré optiky na předních sklech, což je pochopitelné a doposud měly tuto výsadu pouze modely Laurin&Klement, v inovovaném tvaru nárazníků á la Fabia (tedy né tak šikmo zakončené ale spíš v rovném podání) a v zadních lampách a madlu víka zavazadlového prostoru. Úrovně výbav se již nebudou značit LX, GLX, a SLX ale stejně jako u Fabie. Jinak o tom Fáákt nic vůbec, vůbec nic nevím a ani tuto informaci neberte vážně..... ahoj RSD. -
« Probuďte se
dny stále běží a nikoho nezajímá nová velká Škoda?
Máte pravdu, soustřeďte se na destuktivní kritiku Fabie, kterou odvodíte z pár obrázků a až bude čas pro velkou Škodu, tak ji zkritizujete také...
Soudě dle cen Fabie odhaduji další poznatek: Nebude se cenově podbízet. -
« Re: Velká ŠKODA
Tato strategie je výhodná zejména pro zákazníka, méně pro výrobce. Zákazník získá hodně prostoru za přijatelný peníz - jsem rád, že žiji v Česku. Škoda zasahuje do vyšší třídy zejména vnějšími rozměry vozu, nejmarkantnější je to u octavie. Také fabia atakuje vnějšími rozměry nižší střední třídu. Svými necelými čtyřmi metry (5 dv. verze) dohání nižší střední třídu a vzdaluje se od malých aut a to nemluvím o sedanu a combi. Uvidíme, jak to bude u "velké" škody. -
Tak on to zase není tak špatný nápad. Nabízejí buď za běžné ceny, nebo z mírně nižší maximum ve své třídě (co se prostoru týče). Kdoví, možná až se škoda zcela zaběhne na trzích, tak se přizpůsobí daným třídám. Myslím si alespoň, že fabia je zcela legitimní člen třídy malých vozů a to jak rozvorem, tak i rozměry. -
Původní informace říkaly, že půjde o vůz na podvozku A6. Nyníse ale objevily informace, že by se mělo jednat sice o A6, ale o kousek zkrácený (nevím, co je kousek). Takže to nebude auto vyšší střední třídy, ale spíš střední, olizující vyšší střední - něco jako octavia. -
« Nová , velká Škodovka...
Zanedlouho bude na IAA představen nový generační nástupce Škody řady Favorit/Felicia a mne napadlo nové téma. V poslední době se hodně hovoří o projektu nové, representativní Škodovce, která by již do dvou let měla brázdit naše silnice....
Takže shrňme si co o ní víme:
•Prodloužená platforma A6
•Osmiválcový W8 motor 220Kw
•Pohon všech kol
víte li něco dalšího a bližšího, směle vstupte do této nové diskuze...
dík RSD
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!