Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
"-- skrytý --" 24.04.07 07:42
« Re: Nové fórum
Ha tak se moc omlouvám ..... jsem si teď všiml, že to jde seřadit i chronologicky. Pak je to v pořádku ....... ale stejně se mi starší motorcafe líbilo mnohem víc. Mělo takovou svojí duši. Tenhle nový vzhled už je stejný jako všude jinde. Škoda. -
"-- skrytý --" 24.04.07 07:40
« Re: Re: Nové fórum
No tak teď koukám teprve jak blázen. Jakákoliv časová posloupnost je v tahu. Proboha kdo to vymyslel že se reakce budou řadit ke každému příspěvku zvlášť. To je absolutní nesmysl a toto fórum bude jeden velkej bordel. Je sice hezký kdo na mou reakci reagoval ale jinak je toto dobré možná tak pro někoho kdo sem zajde jednou za čas. Začínám být dost rozladěn. Je to opravdu hrůza ;-\ ;-\ ;-\ -
Jirka 23.04.07 19:50
« Re: Nové fórum
K poznámce o přehlednosti a jednoduchosti - není mi jasné, co je "přehledností a jednoduchostí" myšleno. Struktura celého diskusního fóra je zcela identická s původním. Reorganizaci teprve chystáme, protože diskuse byly uživateli vkládány do jendotlivých fór dost nesmyslně. A v čem je ztvárnění méně přehledné nebo složité? -
"-- skrytý --" 23.04.07 18:47
« Re: Nové fórum
Tak tohle mi hodně zvedlo náladu, ani jsem to sám nečekal :-) Dokonce mi to zvedlo náladu tak, že po zpřehlednění bych sem docela rád začal chodit >:D O co jde? Mám opět svůj starý dobrý nick one-z bez 1 :-) A velká pochvala za vyřízení, stačili vám necelé 3 dny, dobrý výsledek :yes: Tak to ještě nějak zpřehlednit a doladit/přidat pár funkcí... -
"-- skrytý --" 23.04.07 16:37
« Re: Nové fórum
Koukám že nejsem sám, nechtěl jsem tohle všechno vypisovat, abych nebyl za špatného jenom já... ;-\ Jinak zprávy SZ také už nejsou, dále už zmiňovaný náhled, nemožnost odstavců, editace... Navíc vy ste na tom ještě dobře, já mám oproti vám zmršený nick ;-\ :-( Abych pravdu řekl, na staré forum hodně vzpomínám, chodil jsem tam rád, ale na tohle si asi nezvyknu... Navíc díky 3 tejdnům bez fora, jsem si našel jinou zábavu, ale pořád jsem se sem těšil, ale teď už nemám moc chuť se tady hrabat, když nic nemůžu najít... ;-\ Přehlednost a jednoduchost nade vše - rada redakci ;-) A teď jsem si ještě vzpomněl, vždycky když jsem se přihlašoval (úplně dole), tak jsem se vždycky kouknul kdo tam zrovna je, když jsem s někým diskutoval, tak jsem se tam mohl kouknout, jestli mám čekat ještě na odpověď atd. Navíc se mi docela líbí rozdělení podle příspěvků, nebo vědomostí (konkurence). Teď už mě nic zrovna nenapadá... Tak zatím zdar, nebo sbohem (?), one-z -
"-- skrytý --" 21.04.07 23:53
« Re: Pripominky k foru
Takze pokud vysel, odradkovani budu muset uzivatelsky privetive psat pres
Kde je moznost nahledu? :-O Editace vlastniho postu (jeste nikym nezodpovezeno) taky ne :-(. Vazne se nechci tvarit na nove forum osklive ... jenze ono to jinak ani nejde :-(. -
"-- skrytý --" 21.04.07 23:50
« Re: Pripominky k foru
Jak tak vidim, tak jeste doplnim:
(tohle je pokus) Samotny "Enter" to v "reakci na prispevek" evidentne nereaguje, docela chybka. Jsem zvedavy jestli vubec bude funkcni nejake dalsi formatovani (kdyz nejde ani odradkovani). Nutnost Javascriptu, presneji nepouzitelnost bez JS, je spis uz jen dalsi hrebicek do rakvicky. -
"-- skrytý --" 21.04.07 23:47
« Pripominky k foru
Zdravim, osobne bych velmi ocenil moznost upozornovani mailem na zmeny v nejakem konkretnim tematu a to beznutnosti psat post na dane tema. Taktez moznost "Zobrazit pouze nove prispevky od posledniho prihlaseni" byla na puvodnim foru neocenitelna. Chapu ze na nove se tezko zvyka, a s timto forem to asi nebude jine, nicmene si myslim ze co do pouzitelnosti, toto forum dostalo velmi na frak :-(.