Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
lordmystic 27.04.07 10:40
« problém s odesíláním příspěvků
Nevím jestli to dělá v každém vlákně, ale např. zde - [odkaz] když se přidá nový příspěvek, tak se sice příspěvek zapíše do db, ovšem nic se neděje, stále to vypadá jako kdyby nebyl odeslán. Bylo by třeba hodit po odeslání info že byl příspěvek přidán a znovu reloadovat vlákno kam byl příspěvek přidán. Pokud se to tu již řešilo tak se omlouvám, ale je to docela průser. Používám Firefox 2. -
"-- skrytý --" 27.04.07 08:28
« Re: Novinky
Taky si myslim ze nove forum stoji za starou backoru. Sice mame pres 3/4 uvodni stranky skvelou informaci ze nove forum umoznuje to ci ono, ale ze spoustu zcela standardnich veci umoznovat prestalo se uz nikde nedocteme - namatkou, kde je rozdeleni bez kategorii dle casu prispevku, nove prispevky od posledni navstevy, uzivatele atd. atd.?? Mozna to nekde je ale smrtelnik to nevidi. Cili to tu pripomina jeden velky chaos... Argument ze tohle jednou (snad) bude jeste doplneno je mozna fajn, ale jestlize forum 3 tydny nejelo a dalsi 2 mesice se bude upravovat tak nevim, kdo jeste bude mit zajem ho navstevovat. Stejne tak jeho dalsi vymozenost - 3 identifikacni udaje (uzivatelske jmeno, nick a heslo) - to je prosim k cemu ze potreba??? Vzhledem k tomu ze tohle forum neumi vubec nic (nic z toho co potrebuji lidi - jestli to umi neco co potrebuji programatori tak pardon ale tohle bohuzel neocenim :-))), tak je to mozna jen nepochopitelnej a nesmyslnej luxus bez efektu. Cili jinymi slovy forum me otravilo, nehodlam tu skakat pred 48 kategorii jestli nekde nahodou neni novej prispevek a i kdybych tu sebevic skakal, tak stejne neni protoze mi prijde ze navstevnost dosahuje sotva zlomek te puvodni - takze stejne nikde nic novyho nenajdu a skoda casu. Skoda... PS: pokud tohle bude plny chyb tak pardon, ale pry uz nejde po sobe prispevek editovat - inu coz... Zato je tu varianta neodesilat prispevek - ta je asi casto potreba, obcas se s tim clovek pise jen proto aby to neposlal, ze ano :-))) -
"-- skrytý --" 24.04.07 14:51
« Novinky
Taky tady chybí seznam posledních aspoň 10 příspěvků. Postupně tu člověk přichází na spoustu nepříjemných překvapení. Je mi z toho čím dál víc zle. Tři týdny čekání a pak z toho vypadne tohle. No nic z odchod Mitsiho asi předznamenal konec celého fóra. -
"-- skrytý --" 24.04.07 14:27
« hm...
Ked uz vpravo pisete datum posledneho prispevku k nejakej teme, tak by sa aj zislo info, ze od koho je to .... Vdaka. P.S. Ako zalozim novu temu? A preco vo Firefoxe ked kliknem na temu spolu s tlacitkom "ctrl", tak mi naskoci aj novy tab, ale tema sa otvori aj v aktualnom okne??? No jo .... co uz. :( -
"-- skrytý --" 24.04.07 07:42
« Re: Nové fórum
Ha tak se moc omlouvám ..... jsem si teď všiml, že to jde seřadit i chronologicky. Pak je to v pořádku ....... ale stejně se mi starší motorcafe líbilo mnohem víc. Mělo takovou svojí duši. Tenhle nový vzhled už je stejný jako všude jinde. Škoda. -
"-- skrytý --" 24.04.07 07:40
« Re: Re: Nové fórum
No tak teď koukám teprve jak blázen. Jakákoliv časová posloupnost je v tahu. Proboha kdo to vymyslel že se reakce budou řadit ke každému příspěvku zvlášť. To je absolutní nesmysl a toto fórum bude jeden velkej bordel. Je sice hezký kdo na mou reakci reagoval ale jinak je toto dobré možná tak pro někoho kdo sem zajde jednou za čas. Začínám být dost rozladěn. Je to opravdu hrůza ;-\ ;-\ ;-\ -
Jirka 23.04.07 19:50
K poznámce o přehlednosti a jednoduchosti - není mi jasné, co je "přehledností a jednoduchostí" myšleno. Struktura celého diskusního fóra je zcela identická s původním. Reorganizaci teprve chystáme, protože diskuse byly uživateli vkládány do jendotlivých fór dost nesmyslně. A v čem je ztvárnění méně přehledné nebo složité? -
"-- skrytý --" 23.04.07 18:47
Tak tohle mi hodně zvedlo náladu, ani jsem to sám nečekal :-) Dokonce mi to zvedlo náladu tak, že po zpřehlednění bych sem docela rád začal chodit >:D O co jde? Mám opět svůj starý dobrý nick one-z bez 1 :-) A velká pochvala za vyřízení, stačili vám necelé 3 dny, dobrý výsledek :yes: Tak to ještě nějak zpřehlednit a doladit/přidat pár funkcí... -
"-- skrytý --" 23.04.07 16:37
Koukám že nejsem sám, nechtěl jsem tohle všechno vypisovat, abych nebyl za špatného jenom já... ;-\ Jinak zprávy SZ také už nejsou, dále už zmiňovaný náhled, nemožnost odstavců, editace... Navíc vy ste na tom ještě dobře, já mám oproti vám zmršený nick ;-\ :-( Abych pravdu řekl, na staré forum hodně vzpomínám, chodil jsem tam rád, ale na tohle si asi nezvyknu... Navíc díky 3 tejdnům bez fora, jsem si našel jinou zábavu, ale pořád jsem se sem těšil, ale teď už nemám moc chuť se tady hrabat, když nic nemůžu najít... ;-\ Přehlednost a jednoduchost nade vše - rada redakci ;-) A teď jsem si ještě vzpomněl, vždycky když jsem se přihlašoval (úplně dole), tak jsem se vždycky kouknul kdo tam zrovna je, když jsem s někým diskutoval, tak jsem se tam mohl kouknout, jestli mám čekat ještě na odpověď atd. Navíc se mi docela líbí rozdělení podle příspěvků, nebo vědomostí (konkurence). Teď už mě nic zrovna nenapadá... Tak zatím zdar, nebo sbohem (?), one-z