Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.07  22:05

« Re: Re: ...

Aha takže entery pořád nefungují ;-\ No nic, tak zdar chlapi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.07  22:03

« Re: ...

Koukám, že je to krapet delší, nevim jestli to po mě bude někdo číst, ale alespoň redaktoři by to mohli udělat... Jinak na starém foru jsem hodně diskutoval třeba s Tommym Engelo, ale ani SZ mu nemůžu poslat (snad ten mail má funkční, abych se někdy spojil alespoň s ním) ale jsou i další (tv, Peet a další). Mitsi nás opustil už dřív, Ultiman taky... ;-\ Proto bych tady chtěl oznámit, pro ty co mě znali, že odcházím. Asi se sem někdy ještě podívám, ale spíše to bude odchod bez návratu. Nebrečte pro mě, je to jen oznámení ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.07  21:55

« ...

Ani nevim co, ale řekl bych, že se to trochu zpřehlednilo. Delší dobu jsem tady nebyl, ale připadají mi větší mezery mezi jednotlivými sekcemi... Takže dobrý :yes: Ale bohužel si nemůžu pomoci, tím to asi tak končí ;-\ Přečetl jsem si diskuzi kmartyho (řekl bych že si ho pamatuji, takže asi větší přispěvovatel) a redaktora (???) Jirky. Musím dát za pravdu kmartymu, ve všem s ním naprosto souhlasím. Netuším co to je PHPBB a na co se to muselo převádět a jak je to špatné, ale staré forum bylo prostě přehledné (vlákna označené od poslední návštěvy, stará vlákna byla v archivu a nedělala bordel v nových) dále u příspěvků chybí editace, náhled a možná i něco dalšího, chybí zprávy SZ, uživatelé online nejsou nikde zobrazováni, nikde není seznam uživatelů, třeba podle příspěvků, tím se dostáváme na to, že chybí počítadlo. Ano je to blbůstka, ale potěší... Celkově mi to prostě přijde, jak když se tady začalo diskutovat přes zeď, uživatelé mají k sobě hrozně daleko. Teď právě zjišťuji, že asi nejdou psát písmena tučně, jinou barvou ;-\ :-( Ale abych se vrátil znova k připomínkám, třeba i barva fora na mě působí a nažloutlá/béžová, kterou mělo staré forum, byla daleko lepší než tenhle studený čumák (se to přesně chodí k tomu jak mají uživatelé k sobě daleko). Nevim jestli z toho nějaké připomínky vyčtete, já jich tam vidím dost...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.07  19:30

« Mily Jirka

Zrejme si si neuvedomil, ze to jedine cenne, co na tomto severi mate su vasi citatelia a prispievajuci. Namiesto toho, aby si arogantne komentoval ich pripomienky, by si mohol konecne vysolit zoznam toho, co sa ti podarilo tvojim usilim a pracou (na kritiku ktorej sa ostro ohradzujes) vyriesit, vylepsit a zfunkcnit. Pripomienok a navrhov na vylepsenie tu odznelo dost. Poprosim o vecne fakty, co, kedy a ako bude vyriesene. Alebo povedz narovinu, ze toto je konecna verzia a bye. Tak by jednal chlap a nie urazeny jesitny programator.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.07  19:07

« Re: odezva z AUTO.CZ

Nemate zac :-)
    Co si budeme nalhavat, Vam v tuhle chvili slo o uplne neco jineho nez o forum. Snad jsem Vam tedy vyhovel a priblizil tak dobu kdy budete opet moci reagovat bez emoci.

Popravde receno, osobne bych bral pokus o vlastni forum, ktere by bylo "lepsi" nez phpbb(byt ma svoje mouchy), jako osklive preceneni sil. Ja se to priznat nebojim.

Jen tak mimochodem, neuvazovali jste o nejakem verejnem TODO listu (bud striktne moderovanem nebo jen pro cteni). Uklidnilo by to obe strany. Jak uzivatele, kteri by tak neprudili (jako treba ja :-)), tak Vas, protoze se nebudete zbytecne nervovat a zbyde vice casu na reseni skutecnych problemu nez jsou treba snahy o likvidaci neprijemnych ohlasu.
  • « 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 27.04.07  18:52

děkuji za odpověď - přesně tohle jsem čekal 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.07  18:46

Hmm, jednu chvili to vypadalo ze na odpoved typu "Tak nam to ukaz, ty chytrej" se nesnizite.
    No nic, budu verit tomu ze se momentalne citite pod tlakem a ze to casem (doufam ze brzy) prejde.
  • « 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 27.04.07  18:28

Mohl bych se někde podívat na Vaši práci, když se tak sebevědomě navážíte do práce jiných a máte tak úžasně duchaplné postřehy a soudy? Obávám se, že Vy asi nebudete ten, koho bychom si měli brát za vzor. Pokud mne přesvědčíte o opaku, budu rád, ale vzhledem ke způsobu Vašeho sebeprezentování prostřednictvím Vašich příspěvků to nepovažuji za pravděpodobné. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.07  18:18

(doplnek k "Aha, zda se ze jsem Vase posty spis prehledl..." - editace postu nejde, ale to jste se uz docetl)
    Vazne se tesim na moznost "Zobrazit nove prispevky od posledni navstevy". V tuhle chvili lze snadno prehlednout jestli neco noveho nepribylo. A rucni prochazeni fora nedelam. Nikde. Masochista vazne nejsem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.07  18:15

a jeste jednu otazku bych mel: Bude nekdy casem i neJavascriptova verze?
    (Takhle to totiz vypada spis jen jako "programatorsky exhibicionismus" nez jako funkcni reseni.)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.07  18:13

Aha, zda se ze jsem Vase posty spis prehledl. Neco tu od Vas preci jen je. Omlouvam se.
    Otazka: Je mozne alespon dodelat vec, ze pokud se v prispevku nevyskytuji zadne HTML elementy, ze bude Enter bran jako Enter, nikoliv jen jako "white char"?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.07  18:08

"Pokud se na našich stránkách někdo cítí tak špatně"

Clovek se citi spatne proto, ze se nedeje zadna reakce na pripominky. za vice jak tyden Vam tu nikdo nestal ani za vetu "Polibte si ...". Jeste se divite ze je clovek cim dal kyselejsi?

"Jsem přesvědčen, že naše stránky navštěvuje hodně uživatelů..."

Spis mam pocit ze to neni presvedceni ale vira. (Pardon, tohle jsem si odpustit nemohl.)

"Je mi líto práce celého našeho týmu, když vidím, pro jaké jedince tvoříme."

...a to je prave ono. Ona jaksi ta "tvorba" videt neni :-(. Cele to spis vypada jako pozvolne umirani.

• 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 27.04.07  15:30

« odezva z AUTO.CZ

Takže, pánové - jsou tady tací, kteří konstruktivně reagují na stav fóra - vpořádku - zaznamenáváme. Jsou tady i tací, kteří jen plácají. Pokud vím, fórum nejelo 12 dnů a ne tři týdny. Pochopitelně celý přechod měl trvat podstatně kratší dobu, ale při převodu z PHPBB se vyskytly značné technické problémy, které jsme řešili a vyřešili. O tom, jaké služby budeme zprovozňovat se snažíme informovat dopředu, abyste věděli, na čem se konkrétně pracuje.
    Pokud se na našich stránkách někdo cítí tak špatně, že zde přispívá stylem "co jste nám to provedli - všechno je tu špatně a ještě se to zhoršuje - to už to raděj zavřete" - mám pro Vás radu - skutečně to zabalte Vy na tomto serveru. Jsem přesvědčen, že naše stránky navštěvuje hodně uživatelů, kteří Váš postoj nesdílí a myslím, že i těm se bez těchto Vašich příspěvků bude žít lépe. Je mi líto práce celého našeho týmu, když vidím, pro jaké jedince tvoříme.
    Jinak musím naopak poděkovat všem ostatním uživatelům za jejich připomínky a spolupráci na našem projektu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.07  11:21

« tamtam

suhlasim vo vsetkych pripomienkach - v minulom fore som kukol na hlavnu stranku a behom 5 sekund som videl, ci tam nieco pribudlo v temach co ma zaujimaju .... toto je pre mna ta najvacsia tragedia...
  • 00 Reagovat !

foto lordmystic

lordmystic 27.04.07  10:40

« problém s odesíláním příspěvků

Nevím jestli to dělá v každém vlákně, ale např. zde - [odkaz] když se přidá nový příspěvek, tak se sice příspěvek zapíše do db, ovšem nic se neděje, stále to vypadá jako kdyby nebyl odeslán. Bylo by třeba hodit po odeslání info že byl příspěvek přidán a znovu reloadovat vlákno kam byl příspěvek přidán. Pokud se to tu již řešilo tak se omlouvám, ale je to docela průser. Používám Firefox 2.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.07  08:28

« Re: Novinky

Taky si myslim ze nove forum stoji za starou backoru. Sice mame pres 3/4 uvodni stranky skvelou informaci ze nove forum umoznuje to ci ono, ale ze spoustu zcela standardnich veci umoznovat prestalo se uz nikde nedocteme - namatkou, kde je rozdeleni bez kategorii dle casu prispevku, nove prispevky od posledni navstevy, uzivatele atd. atd.?? Mozna to nekde je ale smrtelnik to nevidi. Cili to tu pripomina jeden velky chaos... Argument ze tohle jednou (snad) bude jeste doplneno je mozna fajn, ale jestlize forum 3 tydny nejelo a dalsi 2 mesice se bude upravovat tak nevim, kdo jeste bude mit zajem ho navstevovat. Stejne tak jeho dalsi vymozenost - 3 identifikacni udaje (uzivatelske jmeno, nick a heslo) - to je prosim k cemu ze potreba??? Vzhledem k tomu ze tohle forum neumi vubec nic (nic z toho co potrebuji lidi - jestli to umi neco co potrebuji programatori tak pardon ale tohle bohuzel neocenim :-))), tak je to mozna jen nepochopitelnej a nesmyslnej luxus bez efektu. Cili jinymi slovy forum me otravilo, nehodlam tu skakat pred 48 kategorii jestli nekde nahodou neni novej prispevek a i kdybych tu sebevic skakal, tak stejne neni protoze mi prijde ze navstevnost dosahuje sotva zlomek te puvodni - takze stejne nikde nic novyho nenajdu a skoda casu. Skoda... PS: pokud tohle bude plny chyb tak pardon, ale pry uz nejde po sobe prispevek editovat - inu coz... Zato je tu varianta neodesilat prispevek - ta je asi casto potreba, obcas se s tim clovek pise jen proto aby to neposlal, ze ano :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.07  23:10

« Re: Novinky

Obavam se ze nebude jediny. Soucasny stav tohohle fora je .... mno, rekneme ze existuji osvetlenejsi mista.

P.S.: Ta nutnost javascriptu, tu nekdo z autoru vymyslel za strizliva?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.07  14:51

« Novinky

Taky tady chybí seznam posledních aspoň 10 příspěvků. Postupně tu člověk přichází na spoustu nepříjemných překvapení. Je mi z toho čím dál víc zle. Tři týdny čekání a pak z toho vypadne tohle. No nic z odchod Mitsiho asi předznamenal konec celého fóra.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.07  14:29

« Re: hm...

A PRECO MI TO IGNORUJE FORMATOVANIE??? BLA!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.07  14:27

« hm...

Ked uz vpravo pisete datum posledneho prispevku k nejakej teme, tak by sa aj zislo info, ze od koho je to .... Vdaka. P.S. Ako zalozim novu temu? A preco vo Firefoxe ked kliknem na temu spolu s tlacitkom "ctrl", tak mi naskoci aj novy tab, ale tema sa otvori aj v aktualnom okne??? No jo .... co uz. :(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…