Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Re: Opakovaný dotaz
Dovoluji si připomenout názor Snapera z 27.8.:
ale mozna by bylo dobre na konci kazdeho prispevku uzavrit tagy, aby se nestavalo, ze je pak cely dalsi prispevek vetsim pismem, nebo kusem odkazu z nasledujiciho clanku..
Prosím o vyjádření, jestli by s tím nešlo něco dělat. Naposled jsem na to narazil v tématu "Anabáze na Dopravním inspektorátě".
Děkuji za pochopení.
-
« smradlavý pytlík
Proč nemůže být téma: Taky vám smrdí pytlík? Vždyť každýmu snad musí smrdět pytlík. Chlape nebuď měkkouš a jdi do sebe. Čest tvé práci, ale nežer to tak vždyť nikomu nepřekážim, nikam nelezu prostě mě zajímaj smradlavý pytlíky. Za odpoveď předem děkuji. -
« Re: For Auto.cz
Ferdo, Ferdo, co to děláš, dávat návody jiným. Těď už to budeme muset opravdu opravit. Problém je v tom, že si to neprogramujeme sami (holt se zajímáme spíš o auta a web je pro nás jen nástrojem kde to zveřejnit), takže to může pár dní trvat. Tom (AUTO.CZ) -
« Re: candy
Blbci tady byli, jsou a budou. Pokud blbec ac nemaje vlastniho názoru tady neustale otravuje, nadava vsem ostatnim ve vsech tematech, je treba ho pacifikovat. Kdyz po nekolika upozornenich nepochopi, ze se bud srovna a v tom pripade s nim bude kdokoliv diskutovat nebo se nesrovna a ostatni proti nemu pouziji stejne prostredky, tak je pak lepsi, když si zalozi sve vlastni tema a tam si leci svoji frustraci a nezaclani v ostatnich tematech. V teto skatulce je pak dotycny blb drazden a postuchovan na coz reaguje a nema cas otravovat jinde. Po case ho to prestane bavit a skatulka samovolne vyhnije. Zlikvidovat tema "Gay ..." by byla hloupost. Blbovi je tam dobre a pokud vas problematika nezajima, pak tam nelezte a nemusite vas pohorsovat obsah. Je to jako s televizi, taky nekoukate na kazdy porad jen proto, ze ho vysilaji.
Příkladem ultrablba poslední doby je steroid. Zatim nenapsal nic, co by dalo nazvat prispevkem k veci. Naproti tomu treba s neadrtalcem nebo hulicem se da diskutovat, jejich nazory nejsou vsem po srsti /ani mne ne/, ale od toho to je diskuse. Pokud si dotycny pan (pani) steroid treba zmeni login a napise neco chytryho, nikdo no nebude vyhanet. /Pokud si login nezmeni, vystavuje se riziku, ze jeho prispevek nebude nikdo cist, ale bude mu spilano jen na zaklade jmena jinymi bezmozky./ -
« Bez nadpisu
Videli jste uz to nove tema s nazvem Gay stranka, autoerotika.... Za prve si myslim, ze to sem nepatri, ale to bych byl schopen prehlednout. Ale neomluvitelne je, ze kdyz se na stranku podivate, asi po 5 s vas automaticky presune na nejakou gay-stranku. Nic proti temlhle chlapcum, ale preci jenom si myslim, ze tohle je moc ... udelejte s tim neco (nejlepe DELETE) ... Candy -
« Re: Prosím o vysvětlení. To Gynekolog
Znamo nebo neznamo, vzdyt je to fuk. Neznamo se zacalo vypisovat u temat zalozenych pred zprovoznenim hlidani, kdo zalozil tema. Neznamo jsem si zaregistroval jako login a tim padem muzu zalozit tema v podstate anonymne (ja to nehodlam delat a login uz je obsazen). Timhle zpusobem jsem chtel jen Auto.cz demonstrovat, ze opet mysli na vsechno. Jinak kazdy, kdo ma do * diru si muze zalozit tema jaky chce, pod jakymchce loginem a co vam rekne hlaska, ze tema zalozil treba Asteroid nebo Godzilla?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!