Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

05.11.99  19:50

« HUMMER

Ahoj, doufam ze tenhle prispevek bude cist nekdo z AUTO.CZ, protoze to je urcene predevsim jim. Kdysi jsem si trochu "hral" ve svem tematu o terenni automobilu HUMMER, a napsal jsem tak nejaky spatny prikaz v JavaScriptu, a ono to ted zlobi. Tak jsem vas chtel poprosti, jestli byste s tim neco nemohli udelat. Za vsechny priznivce HUMMERa a AUTO.CZ mnohokrate dekuji...
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.99  21:45

« bez nazvu

Aj vam uz idu tie reklamy nad clankami Autonews na nervy.(autosalon Klokocka, drazba Skoda Fabia...)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.99  07:52

« Re: POMALOST !!!

Plně souhlasím s Volvistou. Od 10:00 je to pomalé a kolem poledne přístup tiše zesne a exhumuje se až kolem třetí, aby mohl kolem šesté večer chodit jakeš takeš. Dále : nevím jak koho, ale mě docela obtěžujou "reklamní" odkazy na RS Autorevue, zvláště pak v době, kdy to nechodí. Jestli chtěj na sebe upozornit, tak jim dejte banner (i když jako konkurenci to bude asi blbost, že jo...)
    Jinak se mi tu moc líbí.
  • 00 Reagovat !

foto

27.10.99  17:13

« POMALOST !!!

V poslední době se přes libovolné připojení (pevná lajna, modem 56K, různí provideři) provoz MotorCafé DRASTICKY ZPOMALIL. Od 10:00 do 18:00 je prakticky nemožné se připojit a dále se zde pohybovat. Chtělo by to DOST posílit železo, na kterým to běží, teď je to o ničem, jako bych si na PC XT (8086) pustil Win 98 :-(
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.99  11:55

« Sent-box : podruhé

Uvítal bych možnost zobrazit si seznam diskuzních skupin, kterých jsem se za (třeba) posledních 30 dní zúčastnil (tedy soupis třeba *mých* 10 skupin hned na začátku stránky) a dále jakýsi "Sent" box, tedy posledních X zpráv, které jsem poslal. Usnadní to *radikálně* navigaci a je to snadný udělat...
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.99  16:58

« formátování

nějakou dobu se mi vždy jméno, datum a předmět u předposledního příspěvku zarovnává na střed. Sice to je prkotina, ale zajímalo by mě jestli to chyba u mě, nebo to je schválně?
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.99  16:58

« formátování

nějakou dobu se mi vždy jméno, datum a předmět u předposledního příspěveku zarovnává na střed. Sice to je prkotina, ale zajímalo by mě jestli to chyba u mě, nebo to je schválně?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  14:18

« Re: Opakovaný dotaz

Dobrý nápad, předám to webmasterovi. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  01:03

« Re: Opakovaný dotaz

Dovoluji si připomenout názor Snapera z 27.8.:

ale mozna by bylo dobre na konci kazdeho prispevku uzavrit tagy, aby se nestavalo, ze je pak cely dalsi prispevek vetsim pismem, nebo kusem odkazu z nasledujiciho clanku..

Prosím o vyjádření, jestli by s tím nešlo něco dělat. Naposled jsem na to narazil v tématu "Anabáze na Dopravním inspektorátě".

Děkuji za pochopení.

• « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:13

« Re: smradlavý pytlík

Díky Tome ;)
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.99  07:43

« Re: Mesidzbox

Proste a jednoduse si kliknes jeste jednou na Seznam temat (resp. tu sipku vpravo od vyskakovaciho menu) a budes mit pokoj.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  07:29

« Re: smradlavý pytlík

OK, toto téma je navždy tvoje :-) Tom
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.99  18:06

« smradlavý pytlík

Proč nemůže být téma: Taky vám smrdí pytlík? Vždyť každýmu snad musí smrdět pytlík. Chlape nebuď měkkouš a jdi do sebe. Čest tvé práci, ale nežer to tak vždyť nikomu nepřekážim, nikam nelezu prostě mě zajímaj smradlavý pytlíky. Za odpoveď předem děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.99  15:37

« Re: Mesidzbox

Prostě pokud si dáš BACK, tak to prohlížeč automaticky sám vyhodí, s tím se nedá nic dělat. Rada zní: otevírej si témata do nového okna a seznam témat budeš mít stále k dispozici. Tom
  • 00 Reagovat !

foto

28.09.99  13:13

« Mesidzbox

Preco sa pokazdy krat, ked sa vratim z nejakej temy do zoznamu temat objavi okno "Prihlaseni probehlo uspesne". Sak to by stacilo len pri nalogovani sa.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.99  13:58

« Omluva

Omlouvam se panu Danielovi za zneuziti jeho jmena v predchozim prispevku. Jenom jsem chtel zkusit, zda funguje Ferduv navod na prihlasovani pod cizim loginem, a uz to vickrat neudelam.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.99  08:45

« Re: For Auto.cz

Clovece, ten Ferduv smazany navod opravdu funguje! To jsem zvedav, co udela Daniel, az si to tu precte.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.99  08:33

No, je pravda, že se to asi nedělá, dávat návody jiným. Ale na druhé straně, z formálního hlediska mi připadá nelogické odpovídat na neexistující příspěvek. (Tedy když odpovíte na Ferdův příspěvek a ten následně vymažete).

S pozdrevem.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.99  17:29

Ferdo, Ferdo, co to děláš, dávat návody jiným. Těď už to budeme muset opravdu opravit. Problém je v tom, že si to neprogramujeme sami (holt se zajímáme spíš o auta a web je pro nás jen nástrojem kde to zveřejnit), takže to může pár dní trvat. Tom (AUTO.CZ)
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.99  17:03

« "Sent" box

Dost bych uvítal možnost zobrazit si seznam diskuzních skupin, kterých jsem se za (třeba) posledních 30 dní zúčastnil a dále jakýsi "Sent" box, tedy posledních X zpráv, které jsem poslal. Usnadní to *radikálně* navigaci a je to snadný udělat...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…