Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 23.11.99  14:22

« Bez nadpisu

No on se tady asi vždycky někdo najde, kdo příde s něčím tak dábelsky originálním, že by ho měl člověk chuť zabít.
    Jenomže člověk je demokrat a tak se musí umět ovládat a někdo to tady nesnese a neunese. On někdo napíše, že jeho auto je na nic a on se z toho zesype. Kdyby poctivě četl přípominky před tím než se tady Andre vyjádřil, tak by se takhle nevyjádřil, pokud opravdu není puberťák. Jo dneska je internet už i na základních školách? Taťka koupí auto a synek je z toho na větvi. No co se dá dělat.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.99  14:38

« Re: Andre

To LadaH - voni už maj Inet i popeláři ? Tvý chování je dost ubohý. Nemluvim sice pořád slušně, ale alespoň se snažím na rozdíl od tebe neurážet bezdůvodně. Takže si di zase mačkat své pubescentní uhry a neotírej o slušný lidi...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.99  14:41

« Re: Andre

Jo a taky me stve,ze se sere do vsech temat a
    dela,ze vsemu rozumi!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.99  14:39

« Re: Vyrazivo

Byl bych rad kdyby Andre opustil tohle misto,kdyz
    se neumi vyjadrovat podle toho co citi,jsem pro
    sprosta slova a ulitle vyrazy je to proste IN!Bud
    je Andre zena,nebo transvestit,nebo homous co
    dela maminu(ty se totiz boji sprostych slov)!
  • 00 Reagovat !

foto

18.11.99  13:32

« Vyrazivo

Primlouval bych se za zakaz neslusnosti. V normalni reci taky pouzivam tyhle vyrazy ale do psaneho slova se to asi nehodi. Navic clovek ani nevi kdo to vsechno cte a myslim, ze by to diskusim jen prospelo. Samozrejme ze, urcitym "slangum" se clovek nevyhne ale nektery vyrazy jsou vylozene nezadouci - i kdyz Inet unese hodne.
    Mam rad diskusni skupiny ale hlavne kvuli temhle neslusnostem se jich neucastnim. Ale musim uznat ze tady se mi libi a ze bych dost nerad opustil tohle misto.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.11.99  08:49

« Bez nadpisu

Jestli někdo víte jak tak umažte ty zbytečný rubriky-prosím
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.99  19:15

« HUMMER

Ahoj, to jsem jeste jednou ja. Neslo by neco udelat s tim mym problemem ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  10:09

« Diky, Tome

Dik za smazani nesmyslnych temat PENIZE NA NOVE AUTO apod. Bylo by nacase, kdyby si pan Financnik, Fin, Fond a buhvi jak si jeste rika, uvedomil, ze auditorium o autech neni urceno pro bezplatnou reklamni kampan jeho firmy.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  10:03

« Ddiky

• 00 Reagovat !

foto

09.11.99  22:00

« Nazdar Tome

Cago..hele jen jsem Ti to chtěl pochválit, chodí sem dost lidí a člověk se tu i dost věcí dovzví. Takľe za vąechny Díky. take care

joe
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.99  13:39

« Re: Autorevue

Ahojte, tak jsem toho blazna vymazal (presneji jeho reklamni prizpevky). Pokud by to opakoval, tak mi prosim napiste. Diky. Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  13:50

« Re: Autorevue

Absolútne súhlasím s posledným Bestiasovým príspevkom!!! Dá sa auto.cz vyčistiť od odkazov na ten RS? Nemám nič proti nemu, ale trochu to prehnali ...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  07:09

« Autorevue

Už jsem to tu zmiňoval jednou - naprosto mě sere a vytáčí vkládání odkazů na RS Autorevue. Třeba zrovna teď, když si nechám vylistovat seznam témat, všechny názvy jsou ve stejně debilním fontu, jako odkaz na ten ubohej E-plátek. Vzhledem k tomu, že MC chodí už takhle pomalu, nemám naprosto chuť čekat, až se mi načte cokoliv o RS. Udělejte s tím prosím Vás něco a pokud možno co nejdřív !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.99  19:50

« HUMMER

Ahoj, doufam ze tenhle prispevek bude cist nekdo z AUTO.CZ, protoze to je urcene predevsim jim. Kdysi jsem si trochu "hral" ve svem tematu o terenni automobilu HUMMER, a napsal jsem tak nejaky spatny prikaz v JavaScriptu, a ono to ted zlobi. Tak jsem vas chtel poprosti, jestli byste s tim neco nemohli udelat. Za vsechny priznivce HUMMERa a AUTO.CZ mnohokrate dekuji...
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.99  21:45

« bez nazvu

Aj vam uz idu tie reklamy nad clankami Autonews na nervy.(autosalon Klokocka, drazba Skoda Fabia...)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.99  07:52

« Re: POMALOST !!!

Plně souhlasím s Volvistou. Od 10:00 je to pomalé a kolem poledne přístup tiše zesne a exhumuje se až kolem třetí, aby mohl kolem šesté večer chodit jakeš takeš. Dále : nevím jak koho, ale mě docela obtěžujou "reklamní" odkazy na RS Autorevue, zvláště pak v době, kdy to nechodí. Jestli chtěj na sebe upozornit, tak jim dejte banner (i když jako konkurenci to bude asi blbost, že jo...)
    Jinak se mi tu moc líbí.
  • 00 Reagovat !

foto

27.10.99  17:13

« POMALOST !!!

V poslední době se přes libovolné připojení (pevná lajna, modem 56K, různí provideři) provoz MotorCafé DRASTICKY ZPOMALIL. Od 10:00 do 18:00 je prakticky nemožné se připojit a dále se zde pohybovat. Chtělo by to DOST posílit železo, na kterým to běží, teď je to o ničem, jako bych si na PC XT (8086) pustil Win 98 :-(
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.99  11:55

« Sent-box : podruhé

Uvítal bych možnost zobrazit si seznam diskuzních skupin, kterých jsem se za (třeba) posledních 30 dní zúčastnil (tedy soupis třeba *mých* 10 skupin hned na začátku stránky) a dále jakýsi "Sent" box, tedy posledních X zpráv, které jsem poslal. Usnadní to *radikálně* navigaci a je to snadný udělat...
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.99  16:58

« formátování

nějakou dobu se mi vždy jméno, datum a předmět u předposledního příspěvku zarovnává na střed. Sice to je prkotina, ale zajímalo by mě jestli to chyba u mě, nebo to je schválně?
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.99  16:58

« formátování

nějakou dobu se mi vždy jméno, datum a předmět u předposledního příspěveku zarovnává na střed. Sice to je prkotina, ale zajímalo by mě jestli to chyba u mě, nebo to je schválně?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…