Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Vyrazivo
Primlouval bych se za zakaz neslusnosti. V normalni reci taky pouzivam tyhle vyrazy ale do psaneho slova se to asi nehodi. Navic clovek ani nevi kdo to vsechno cte a myslim, ze by to diskusim jen prospelo. Samozrejme ze, urcitym "slangum" se clovek nevyhne ale nektery vyrazy jsou vylozene nezadouci - i kdyz Inet unese hodne.
Mam rad diskusni skupiny ale hlavne kvuli temhle neslusnostem se jich neucastnim. Ale musim uznat ze tady se mi libi a ze bych dost nerad opustil tohle misto. -
« Autorevue
Už jsem to tu zmiňoval jednou - naprosto mě sere a vytáčí vkládání odkazů na RS Autorevue. Třeba zrovna teď, když si nechám vylistovat seznam témat, všechny názvy jsou ve stejně debilním fontu, jako odkaz na ten ubohej E-plátek. Vzhledem k tomu, že MC chodí už takhle pomalu, nemám naprosto chuť čekat, až se mi načte cokoliv o RS. Udělejte s tím prosím Vás něco a pokud možno co nejdřív !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
« HUMMER
Ahoj, doufam ze tenhle prispevek bude cist nekdo z AUTO.CZ, protoze to je urcene predevsim jim. Kdysi jsem si trochu "hral" ve svem tematu o terenni automobilu HUMMER, a napsal jsem tak nejaky spatny prikaz v JavaScriptu, a ono to ted zlobi. Tak jsem vas chtel poprosti, jestli byste s tim neco nemohli udelat. Za vsechny priznivce HUMMERa a AUTO.CZ mnohokrate dekuji... -
« Re: POMALOST !!!
Plně souhlasím s Volvistou. Od 10:00 je to pomalé a kolem poledne přístup tiše zesne a exhumuje se až kolem třetí, aby mohl kolem šesté večer chodit jakeš takeš. Dále : nevím jak koho, ale mě docela obtěžujou "reklamní" odkazy na RS Autorevue, zvláště pak v době, kdy to nechodí. Jestli chtěj na sebe upozornit, tak jim dejte banner (i když jako konkurenci to bude asi blbost, že jo...)
Jinak se mi tu moc líbí. -
« POMALOST !!!
V poslední době se přes libovolné připojení (pevná lajna, modem 56K, různí provideři) provoz MotorCafé DRASTICKY ZPOMALIL. Od 10:00 do 18:00 je prakticky nemožné se připojit a dále se zde pohybovat. Chtělo by to DOST posílit železo, na kterým to běží, teď je to o ničem, jako bych si na PC XT (8086) pustil Win 98 :-( -
« Sent-box : podruhé
Uvítal bych možnost zobrazit si seznam diskuzních skupin, kterých jsem se za (třeba) posledních 30 dní zúčastnil (tedy soupis třeba *mých* 10 skupin hned na začátku stránky) a dále jakýsi "Sent" box, tedy posledních X zpráv, které jsem poslal. Usnadní to *radikálně* navigaci a je to snadný udělat...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Jenomže člověk je demokrat a tak se musí umět ovládat a někdo to tady nesnese a neunese. On někdo napíše, že jeho auto je na nic a on se z toho zesype. Kdyby poctivě četl přípominky před tím než se tady Andre vyjádřil, tak by se takhle nevyjádřil, pokud opravdu není puberťák. Jo dneska je internet už i na základních školách? Taťka koupí auto a synek je z toho na větvi. No co se dá dělat.