Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 01.12.99 16:33
« Chybka
Nefunguje mi ta horní liąta (oblast serveru .... rubrika), teda funguje, ale ąpatně. Pořád tam mám Formule 1, a tudíľ nemůľu dát v diskuzi Kdo je tady a kdyľ tam vrazím Motor Cafe, tak se musím znovu přilogovat. To znamená, ľe mi nejde třeba Kdo je tady nebo Seznam témat, prostě celé pole "rubrika". Co s tím, nedělaly jste nějaké změny? -
« Mluva
Sem pro to,aby každej "mluvil", jak mu zobák narost, ale nelíbí se mi lidé, jenž zcela bezdůvodně osočují druhé, nebo je napadají z něčeho, co se jim narodí v hlavě. Je to diskusní chat, tak by to tak jeho chataři měli brát a mělo by se tu diskutovat a ne si léčit svoje komplexy, že doma musím držet hubu a krok před svojí manželkou. Jsem rád, že drtivá většina štamgastů si to uvědomuje a snad se Ti zbylí vzpamatujou, zvlášť, pokud se jim to dá jednoznačně najevo. Děkuji všem zúčastněným ať se Vám dílo daří.
SMISAK -
wolff 23.11.99 14:22
« Bez nadpisu
No on se tady asi vždycky někdo najde, kdo příde s něčím tak dábelsky originálním, že by ho měl člověk chuť zabít.
Jenomže člověk je demokrat a tak se musí umět ovládat a někdo to tady nesnese a neunese. On někdo napíše, že jeho auto je na nic a on se z toho zesype. Kdyby poctivě četl přípominky před tím než se tady Andre vyjádřil, tak by se takhle nevyjádřil, pokud opravdu není puberťák. Jo dneska je internet už i na základních školách? Taťka koupí auto a synek je z toho na větvi. No co se dá dělat. -
« Vyrazivo
Primlouval bych se za zakaz neslusnosti. V normalni reci taky pouzivam tyhle vyrazy ale do psaneho slova se to asi nehodi. Navic clovek ani nevi kdo to vsechno cte a myslim, ze by to diskusim jen prospelo. Samozrejme ze, urcitym "slangum" se clovek nevyhne ale nektery vyrazy jsou vylozene nezadouci - i kdyz Inet unese hodne.
Mam rad diskusni skupiny ale hlavne kvuli temhle neslusnostem se jich neucastnim. Ale musim uznat ze tady se mi libi a ze bych dost nerad opustil tohle misto. -
« Autorevue
Už jsem to tu zmiňoval jednou - naprosto mě sere a vytáčí vkládání odkazů na RS Autorevue. Třeba zrovna teď, když si nechám vylistovat seznam témat, všechny názvy jsou ve stejně debilním fontu, jako odkaz na ten ubohej E-plátek. Vzhledem k tomu, že MC chodí už takhle pomalu, nemám naprosto chuť čekat, až se mi načte cokoliv o RS. Udělejte s tím prosím Vás něco a pokud možno co nejdřív !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!