Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• « 00 Reagovat !

foto

21.12.99  11:06

« Re: OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy

OK
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.99  09:45

OK, alespoň to tučné písmo, kurzívu a nový řádek tam zkusím vrátit - musím na kolenou poprosit našeho programátora :). Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.99  09:48

O ty odkazy tak moc nejde, prostě ten vyťukaný zkopíruješ a vložíš do řádky prohlížeče. Ale komfortnější t oje. No uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.99  09:43

Odkazy jsou taky lepší přímo, než jen vyklepané.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.99  09:40

taky se přimlouvám, prosím prosím, smutně koukám.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.99  11:09

Je jistě dobře, že už není možné dělat různá zvěrstva, na které tady bylo několikrát upozorňováno - například vkládání různých obrázků, zvětšovat písmena až na několik centimetrů a podobně.
    Ale na druhé straně, zrušit i možnost tučného písma nebo přechodu na nový řádek - to mi připadá trošičku přehnané. Možnost přechodu na nový řádek (odstavec) může značně zlepšit přehlednost příspěvku.
    Prosím o zvážení, zda by nebylo možno povolit ALESPOŇ NĚKTERÉ HTML TAGy - třeba tučné písmo, kurzíva a nový řádek.
    Děkuji za pochopení.
  • 00 Reagovat !

foto

14.12.99  10:27

« OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy

Pro ukazku: tohle neni tučné. Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.99  10:22

« Re: Chyba se zobrazenim prispevku

Podle me muze byt problem v nejake proxy cache nekde u vas. A pote co cache uvolni starou stranku, tak se ze serveru stahne aktualni stranka, kde je vas prispevek ulozen X krat. Neco s tim zkusime udelat. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.99  09:13

« Re: Zlepsovacek

Zjednodusil jsem to takhle: zapis si nekam do bookmarku nebo do sve StartPage (www.StartPage.cz) adresu www.auto.cz/motorbar.phtml
    To uz zaridi vstup do AUTO.CZ primo do MotorCafe.
    J.S.
    auto.cz
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 13.12.99  13:31

« Re: Obrázky

Mohli by jste smazat všechny fotky a příspěvky toho zakomplexovanýho * Trabanta? I z rubriky o Saabech. Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.99  13:06

« Obrázky

Prosím o definitivní zákaz vkládání obrázků do textu. To co tu předvádí choromyslný Trabant je i na mě fakt moc. Kdyľ chci někomu něco ukázat, tak umístím link - a kdo chce, tak se na to podívá. Taktéľ bych preventivně zakázal (pokud uľ to tak dávno není) vkládání automatických redirektů a pop-up oken. Svoboda je holt jen pro ty, kteří ji dokáľou udrľet.
  • 00 Reagovat !

foto

09.12.99  17:00

« Zlepsovacek

Neslo by na titulni stranku www.auto.cz pridat primo formular pro prihlaseni k MotorCafe? V kolonce pro MC je porad jeste misto a docela by to zrychlilo prihlasovani tim, ze bych nacital o jednu stranku mene (a vas by to stalo jenom chvilku casu na upravu). Diky, JV
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.99  08:30

« Chyba se zobrazenim prispevku

Včera jsem kolem poledne napsal a uloľil příspěvek do rubriky Výzva pro Corroláky. Podívám se tedy jestli tam příspěvek je a ono nic. Přihlásím se znovu a opět tam není tak ho tam uloľím znovu a opět tam není a tak během dne jeątě několikrát - aľ odpoledne mi to ten příspěvek teprve zobrazilo. Dnes jsem se tam podíval ke svému zděąení naąel příspěvek asi 7x. Čím to můľe být, ľe se mi včera tolikrát nezobrazil ani na opakované pokusy s přihlaąováním?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.99  16:35

« Re: Chybka

Je to opraveno. Bylo to tou zmenou na bazar :-( Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.99  18:42

« Re: Chybka

Me (a asi vsem) to taky nefunguje - presne jak pise Dalin. Neni to tim novym bazarem??
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.99  16:33

« Chybka

Nefunguje mi ta horní liąta (oblast serveru .... rubrika), teda funguje, ale ąpatně. Pořád tam mám Formule 1, a tudíľ nemůľu dát v diskuzi Kdo je tady a kdyľ tam vrazím Motor Cafe, tak se musím znovu přilogovat. To znamená, ľe mi nejde třeba Kdo je tady nebo Seznam témat, prostě celé pole "rubrika". Co s tím, nedělaly jste nějaké změny?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.99  13:48

« Re: To: Motorcafe/webmaster

Ahoj, jednak je problem v pouziti BACK, tak to muze hlasit proxina. Pokud ti to dela u Reload, tak tomu moc nerozumim. U Reload by to delat nemelo... Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.99  20:59

« Re: Mluva

nevšiml jsem si, že by se tu mluvilo nějak zvlášť sprostě. Ve filmech a seriálech na TV NOVA je to rozhodně nesrovnatelně hustší !!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.11.99  17:03

« To: Motorcafe/webmaster

Tome, poslední dobou to zlobí, neustále mi to píše platnost stránky vypršela, snad každé tři minuty. Být to stránka banky nebo mvcr tak to chápu. Co s tím ? Na mé straně je vše OK, takže nevím. Ozvi se. Austin
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.99  17:02

« Mluva

Sem pro to,aby každej "mluvil", jak mu zobák narost, ale nelíbí se mi lidé, jenž zcela bezdůvodně osočují druhé, nebo je napadají z něčeho, co se jim narodí v hlavě. Je to diskusní chat, tak by to tak jeho chataři měli brát a mělo by se tu diskutovat a ne si léčit svoje komplexy, že doma musím držet hubu a krok před svojí manželkou. Jsem rád, že drtivá většina štamgastů si to uvědomuje a snad se Ti zbylí vzpamatujou, zvlášť, pokud se jim to dá jednoznačně najevo. Děkuji všem zúčastněným ať se Vám dílo daří.
    SMISAK
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…