Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Protest proti mazání starších témat v Archivu
Moc se mi nelíbí mazání "spících" témat v Archivu. To, že jsou tam přesunuta po pár týdnech bez příspěvku je OK. Ale to, že jsou čas od času smazána i z Archivu je podle mě v mnoha případech škoda. Například loňskou zimu bylo velmi populární téma, které se jmenovalo "Jízda na sněhu, ledu ..." nebo tak nějak. Bylo v něm spousta cenných zkušeností o chování různých aut v zimě, technice jízdy atd. Přes léto se dostalo pochopitelně do Archivu a tam ho správce po čase smazal úplně. Takže namísto aby se na začátku letošní zimy dalo vytáhnout z Archivu a pokračovat v něm, tak jsem musel založit tohle téma znovu a všechny příspěvky z loňské zimy jsou ztraceny. V opačné fázi je téma "Klimatizace" - to se přirozeně dostává do Archivu v zimě a na jaře by ho bylo příjemné vytáhnout a pokračovat v něm (většina lidí nemá o klimatizaci skoro žádné znalosti a když už se tam v loňském létě bylo leccos poměrně odborně vysvětleno tak by byla škoda to mazat a pak začínat od nuly). Tak prosím správce, aby se mírnil v mazání přechodně spících témat v Archivu. Dík, Pavel. -
« Re: OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy
Je jistě dobře, že už není možné dělat různá zvěrstva, na které tady bylo několikrát upozorňováno - například vkládání různých obrázků, zvětšovat písmena až na několik centimetrů a podobně.
Ale na druhé straně, zrušit i možnost tučného písma nebo přechodu na nový řádek - to mi připadá trošičku přehnané. Možnost přechodu na nový řádek (odstavec) může značně zlepšit přehlednost příspěvku.
Prosím o zvážení, zda by nebylo možno povolit ALESPOŇ NĚKTERÉ HTML TAGy - třeba tučné písmo, kurzíva a nový řádek.
Děkuji za pochopení.
-
« Obrázky
Prosím o definitivní zákaz vkládání obrázků do textu. To co tu předvádí choromyslný Trabant je i na mě fakt moc. Kdyľ chci někomu něco ukázat, tak umístím link - a kdo chce, tak se na to podívá. Taktéľ bych preventivně zakázal (pokud uľ to tak dávno není) vkládání automatických redirektů a pop-up oken. Svoboda je holt jen pro ty, kteří ji dokáľou udrľet. -
« Zlepsovacek
Neslo by na titulni stranku www.auto.cz pridat primo formular pro prihlaseni k MotorCafe? V kolonce pro MC je porad jeste misto a docela by to zrychlilo prihlasovani tim, ze bych nacital o jednu stranku mene (a vas by to stalo jenom chvilku casu na upravu). Diky, JV -
« Chyba se zobrazenim prispevku
Včera jsem kolem poledne napsal a uloľil příspěvek do rubriky Výzva pro Corroláky. Podívám se tedy jestli tam příspěvek je a ono nic. Přihlásím se znovu a opět tam není tak ho tam uloľím znovu a opět tam není a tak během dne jeątě několikrát - aľ odpoledne mi to ten příspěvek teprve zobrazilo. Dnes jsem se tam podíval ke svému zděąení naąel příspěvek asi 7x. Čím to můľe být, ľe se mi včera tolikrát nezobrazil ani na opakované pokusy s přihlaąováním?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Treba pres leto dost temat "spalo" a v zari by se urcite obnovila, ale byly smazany, coz byla docela skoda.
Temata, ktera maji dejme tomu pres sto prispevku by se nemela mazat vubec. Nedala by se ta stara treba vratit?