Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Re: Mala prosba
Ten tag byl vložen - snad to pomůže
(sami v redakci používáme Macky, ale s IE, a ten udrží informace o kódování z předešlých stran - tak se nám to neprojevilo, je možné, že používáte NN nebo jiný op. systém, který po natažení strany bez definice kódování použije defaultní - a to většinou to nejméně potřebé :-))
J.Š. -
« Bez nadpisu
Nevim jestli je to v ramci MotorCafe technicky dostupne, ale navrhoval bych umoznit ctenarum hlasovat o zajimavosti jednotlivych prispevku, tj. u kazdeho prispevku by bylo neco jako "Byl pro vas prispevek uzitecny" a ikonka "Ano" vs. "Ne" vcetne statistiky hlasovani. Toto by bylo optimalni pro filtrovani "Nejfrekventovanejsich resp. Nejuzitecnejsich temat a prispevku", archivaci nejmene uzitecnych prispevku (tj. archivovaly/mazaly by se prispevky podle uzitecnosti a ne podle stari) apod. Podobne hlasovani jsem videl na nekterych zahranicnich internetovych chatting respek. prodejnich strankach. Jinak musim pochvalit, MotorCafe prinasi spoustu zajimavych informaci pro motoristy. -
« zlepšení orientace ve vyhledávání
Dovolil bych si pro zlepšení orientace na Motor cafe, v sekci HLEDAT, navrhnout dvě malé zlepšení. 1) Zadám-li pro hledání třeba "audi," bylo dobřé, kdyby bylo ve výpisu každé toto slovo, nebo jeho část zvýrazněna, aby uživatel chtící vědět vše o vozech AUDI nemusel číst celou stránku textu, nebo aby náhodou něco nepřehlédl! 2) Při zadávání klíčového slova nebo jeho části ještě před spuštěním vyhledávání by na stránce mohl ještě být dodatek, zda vyhledávat pouze celá slova, nebo slova i jeho části. (Př.: Když zadám "audi" (chci vědět vše o vozech AUDI), zobrazí se mi vše jak o vozech AUDI, tak i o AUTOHIFI/"audio"/, nebo "auditorium.")
Nějak takhle to má vše vyřešeno vyhledávání na "WWW.anonnce.cz - HLEDAT V INZERÁTECH"
Děkuji případnou modifikaci systému.
-
« nejfrekv. temata
Zrovna tak by se mohla trošku reálněji měnit temata v Nejfrektovanějších tematech,...tj, ne podle celkové výše příspěvků, ale třeba podle počtu denních/tydennich příspěvků. často se stává, že je tam téma, které má červenou tečku/to asi moc o frekvenci nesvědčí/. at se opravdu objektivne zjistit, kde se opravdu zhave neco resi. Zrovna tak nová témata by mohla být pár dnů v popředí,... Vim, že jsou to jenom kosmetické úpravy, ale ne snad tak těžké na realizaci. Díky... -
« Re: Protest proti mazání starších témat v Archivu 2
no také bych se připojil,...přece jenom jde jenom o texty a ty přece zas tak moc prostoru nezaberou. Témata by měly v zůstat alespoň v archivu. Zrovna tak by se mohla trošku reálněji měnit temata v Nejfrektovanějších tematech,...tj, ne podle celkové výše příspěvků, ale třeba podle počtu denních příspěvků. často se stává, že je tam téma, které má červenou tečku/to asi moc o frekvenci nesvědčí/. zrovna tak nová témata by mohla být pár dnů v popředí,...Díky... -
« Protest proti mazání starších témat v Archivu 2
Taky se mi to mazani nelibi, nektere nesmysly by se mohly mazat klidne hned, ale dost temat uz tu bylo a byly v nich zajimave informace, ke kterym se dalo vracet. Treba za pouziti funkce Hledat.
Treba pres leto dost temat "spalo" a v zari by se urcite obnovila, ale byly smazany, coz byla docela skoda.
Temata, ktera maji dejme tomu pres sto prispevku by se nemela mazat vubec. Nedala by se ta stara treba vratit? -
« Protest proti mazání starších témat v Archivu
Moc se mi nelíbí mazání "spících" témat v Archivu. To, že jsou tam přesunuta po pár týdnech bez příspěvku je OK. Ale to, že jsou čas od času smazána i z Archivu je podle mě v mnoha případech škoda. Například loňskou zimu bylo velmi populární téma, které se jmenovalo "Jízda na sněhu, ledu ..." nebo tak nějak. Bylo v něm spousta cenných zkušeností o chování různých aut v zimě, technice jízdy atd. Přes léto se dostalo pochopitelně do Archivu a tam ho správce po čase smazal úplně. Takže namísto aby se na začátku letošní zimy dalo vytáhnout z Archivu a pokračovat v něm, tak jsem musel založit tohle téma znovu a všechny příspěvky z loňské zimy jsou ztraceny. V opačné fázi je téma "Klimatizace" - to se přirozeně dostává do Archivu v zimě a na jaře by ho bylo příjemné vytáhnout a pokračovat v něm (většina lidí nemá o klimatizaci skoro žádné znalosti a když už se tam v loňském létě bylo leccos poměrně odborně vysvětleno tak by byla škoda to mazat a pak začínat od nuly). Tak prosím správce, aby se mírnil v mazání přechodně spících témat v Archivu. Dík, Pavel.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!