Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Kapitan Chaos))))
To se Ti skutecne povedlo takhle znicit cele forum!!!
Proc to proboha delas?Mas-li nejake pocity menecennosti,tak je proboha ventiluj jinymi cestami.Pokud mas znalosti a talent nabourat se nekomu do systemu,tak ho prosim vyuzij bud pro dobrou vec nebo pro sve vlastni obohaceni.Pak Te budu mit za schopneho,ale nenic poklidne motoristicke forum,z toho prece nic nemuzes mit.
Pokud mas nejake psychicke problemy,napis svuj mail a muzeme to v klidu probrat,rad Ti pomuzu...,ale nikdy neublizuj lidem,tak se problemy neresi.Kamil -
« Výzva
Zakomplexovaný blbeček je zpátky :-) Kouknul jsem se na tvou práci pořádně a je vidět, že jseš skutečně jenom pubertální ubožák, který má uhry a žádná holka jej nechce :-) Beru zpět to, že jsem tě nazval hackerem a nejseš ani cracker - tím jsem je totiž urazil, za což se jim omlouvám. Jseš pitomec, který si napsal jeden přiblblej skript, který vytváří cyklus vkládání nových příspěvků potažmo odpovědí. Jen doufám, že provozovatel Auto.CZ tě udá na Policii, protože pokud mám pravdu, tak tě nebude problém vůbec vystopovat. Otázkou je jestli se bude chtít policie takovým puberťákem vůbec zabývat. Na vystopování by jim mělo stačit pár hodin. Pokud ale jseš skutečný hacker nebo cracker tak to dokaž tím, že zjistíš moje heslo pod kterým se přihlašuji "Saab2". Pokud to nedokážeš, tak jseš jen uhrovitěj zakomplexovanej puberťák a má teorie se tím potvrdí. -
« Re: straší ma stará stránka
Problém je v Cache (keši) - a to buď vašeho počítače nebo někde po cestě od našeho serveru k Vašemu počítači.
S tímto problémem my nic udělat nemůžeme. Z Vaší strany je možno použít v MSIE refresh, popř. v NN reload s klávesou Shift. Pochopitelně by bylo nejlepší správně nastavit Cache.
J.S. -
« straší ma stará stránka
Čo mám robiť, aby mi po spustení auto.cz nenaskakovala stara stranka z casu, ked tam bola spy fotka fabie z MF? Ked sa chcem dostať k hlavnej stránke a tohtotýždňovému číslu, musim si kliknúť na obrazovku, lebo ponuku mám pod horizontom :-)
Muchas gracias
RnaliM -
« Re: Ako sa premiestnit na starsie prispevky ??
Jednoduchý způsob, jak se rychle dostat k příspěvku o 1000 míst vzad, opravdu neexistuje. Při vývoji tohoto diskusního fóra nám nepřipadalo užitečné komplikovat (pro méně zkušené uživatele je opravdu každý další ovládací prvek komplikací) ovládání možností přístupu na tak staré přispěvky. Jistým způsobem se dá zrychleně "couvat" klikáním na "orig." - odkaz na původní příspěvek.Nicméně sdělím Váš požadavek našim programátorům ...
J.S. -
« Ako sa premiestnit na starsie prispevky ??
Zdravim,
ak si chcem pozriet prispevky v niektorom frekventovanejsom fore (n>1000), ako na to ??
Priklad : sucasne prispevky maju poradove cislo 22xx, ako sa dostat na co ja viem 14xx inak nez 100-nasobnym stlacanim button-u NEXT.
Obcas si clovek totiz necha vyhladat temu , ktora ho zaujima, a vo vyhladanom prispevku je narazka ci doplnenie ineho prispevku, ktory vsak nebol vyhladany. Clovek si chce teda pozriet i tento prispevok , resp. cely kontext preberanej problematiky. Vo niekolkotisic-prispevkovych forach to vsak nie je mozne (aspon neviem ako )
Bolek
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Je to trouba,ale nevim proc ho chcete hlasit na policii??Nic neproved` A zjistit se da dle IP adresy, pokud je pripojenej pres digit. ustrednu...Tot vse.