Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« VYDRŽET ...
Prosím všechny o strpení (právě se analyzují logy). Někdo se nám musel částečne vlomit do systému a pomazat příspěvky. Do oběda bude obnoven stav ke včerejšímu večeru - tím se sice nejspíš ztratí příspěvky od zálohy až po dobu obnovení, ale to je snad menší zlo. Prosím vydržte !!!!!
Samozřejmě se pracuje mimo změn v motorcafé i na zvýšení bezpečnosti samotného provozu.
Ještě jednou - VYDRŽAŤ!!
Jirka
auto.cz -
« NAVRHY
Pratele, uzivatele MotorCafe. Prave jsem mluvil po telefonu s Tomem (auto.cz), ktery me ubezpecil, ze na problemu se pracuje. Vsechna nesmyslna temata by mela byt vymazana. Dale me pozadal, zda-li bych mohl sepsat nase pozadavky na vylepseni a vychytavky tykajici se MotorCafe. Mate-li tedy nejake navrhy, zlepseni a jine veci, napiste je prosim sem nebo do emailu : fenix@centrum.cz. Lepsi ale bude, kdyz sve namety napisete sem k dalsi diskuzi. Diky za spolupraci. A vezte, ze na auto.cz nespi, ale snazi se nase problemy vyresit. Pomozme jim!
Fenix
-
« NIKDO SE O NÁS NESTARÁ
Na MC jsem často a považuji ho za pohodový místo s dobrýma lidma. O to více mě mrzí MACEŠSKÝ přístup majitelů tohoto serveru, který se o to více zviditelnil po "útoku efpětky". Budiž mu za to snad i malý dík.
Toto fórum se začalo pěkně rozrůstat, z čehož mají jistě majitelé radost. Každý den se jim tady zobrazí několik tisíc reklamních proužků a soudě dle obsahu se jim většinu daří prodat. Jenomže tím jak se fórum zvětšuje, se také zákonitě znepřehledňuje, a tady by měl nastopit programátor AUTO.CZ a udělat většinou drobné úpravy, o které jsme právě v této rubrice žádali. Jedná se o třídění témat dle posledního příspěvku, pohyb v tématech po více než deseti přístěvcích, zdokonalení vyhledávání, atd.
Dal jsem si tu práci najít poslední přístěvek s loginem AUTO.CZ a tady je datum: 07-03-2000 v 09:11:18! Tedy skoro dva měsíce se o nás nikdo nezajímá.
Navrhuji tedy, abychom všichni kdo má zájem posunout toto fórum o kousíček dopředu, dali vědět svůj názor na adresu:
redakce: Tomáš Zajíček - tomas@auto.cz
nebo
web: Jiří Šutera - jirka@auto.cz
.
Ales
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Na upravach podle vasich pripominek se pracuje, ale preference jinych aktivit zatim hodne zamestnavaji jak redakci, tak programatory - vydrzat ...
Jirka
auto.cz