Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
« návrh na návrat rubriky Opel Calibra-životní názor do hlavní
Vážení ! Diskuze je o diskutování , to je bez diskuze. Proto se musím důrazně ohradit PROTI začlenění mnou založené rubriky OPEL CALIBRA-životní názor do "klubu" Opel...protože tato rubrika měla být spíš O LIDECH , kteří tím autem jezdí , NIKOLIV o AUTU samotném. Nezlobte se na mne , ale dát tuto pro diskuzi ideální rubriku vedle jiné , která se zabývá opravami je vpo´dstatě úlet !!! Proto není divu , že do níé nikdo dále nepřispívá. V této rubrice ( asi jí ten člověk který ji přeřadil vůbec nečetl ) šlo O LIDI V RáDOBY SPORTOVNíCH VOZECH ( = Calibra) , pozéry a testosteron. Vy jste jí tímto zásahem zlikvidovali...prosím , vraťte jí do hlavní diskuze !!! Vždyť tam máte i kluby jiných aut !!! -
« Re: Velmi dobre, ale..
Ja jsem o neco podobneho chtel taky pozadat, ale netroufl jsem si, protoze jsem si rikal, ze uz bych chtel moc, kdyz jste mi udelali trideni podle casu. Pripojuji se k Bodovi s poznamkou, ze castecne by i jemu mohlo pomoct, kdyby se dalo vyhledavat pres vsechny rubriky na zaklade klicoveho slova. Po zadani klicoveho slova by se mohly najit vsechny prispevky s klicovym slovem a jejich odpovedi. Napr. pri hledani klicoveho slova napr. "Boda" by se mu mohly nabidnout vsechny jeho prispevky setridene podle casu a jejich odpovedi. Kdybych chtel hledat podle "OCTAVIE" nasly by se mi vsechny prispevky od toho blba ... -
« Velmi dobre, ale..
Pratele, rad bych vam podekoval, ze se o forum starate a snazite se o zlepseni. Pokud mohu navrhnout jeste jeden zlepsovak, pak je to trizeni podle toho, kam jsem naposledy zapsal prispevek. Ja totiz casto zapomenu, kam vsude jsem prispival, toto by vedlo k zprehledneni. Rovnez nejake upozorneni, ze mi nekdo odpovedel by nebylo spatne. No, mozna chci moc, ale alespon mate o cem premyslet :-))