Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

25.06.00  21:16

« tome prosím ozvi se...

kdisy dávno, před několika týdni jsi mi poslal mail, jenže pak se mi zhroutil server a já už jsem z toho krámu nedostal zpátky tvoji mailovou adresu. Pokud Máš zájem o nějaké novinky, tak se ozvi a já ti to pošlu....přednostně. Ahoj RSD
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.00  15:02

« návrh na návrat rubriky Opel Calibra-životní názor do hlavní

Vážení ! Diskuze je o diskutování , to je bez diskuze. Proto se musím důrazně ohradit PROTI začlenění mnou založené rubriky OPEL CALIBRA-životní názor do "klubu" Opel...protože tato rubrika měla být spíš O LIDECH , kteří tím autem jezdí , NIKOLIV o AUTU samotném. Nezlobte se na mne , ale dát tuto pro diskuzi ideální rubriku vedle jiné , která se zabývá opravami je vpo´dstatě úlet !!! Proto není divu , že do níé nikdo dále nepřispívá. V této rubrice ( asi jí ten člověk který ji přeřadil vůbec nečetl ) šlo O LIDI V RáDOBY SPORTOVNíCH VOZECH ( = Calibra) , pozéry a testosteron. Vy jste jí tímto zásahem zlikvidovali...prosím , vraťte jí do hlavní diskuze !!! Vždyť tam máte i kluby jiných aut !!!
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.00  21:43

« Bez nadpisu

Tome, je to v pohode :-) kdo to nevidi at si poridi lepsi monitor :-) *to je for* na me 17" 1024x768 je to naprosto ok. jinak pouzivam Netscape Comm. 4.7.

Diky a "hold on" ! Joe
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  17:20

« Re: Velmi dobre, ale..

OK, popřemýšlíme o těchto dalších navrzích. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  12:02

Nebo tak, to co navrhuje mfilip mi pripada i technicky realizovatelnejsi a zastane to stejnou funkci.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  11:59

Ja jsem o neco podobneho chtel taky pozadat, ale netroufl jsem si, protoze jsem si rikal, ze uz bych chtel moc, kdyz jste mi udelali trideni podle casu. Pripojuji se k Bodovi s poznamkou, ze castecne by i jemu mohlo pomoct, kdyby se dalo vyhledavat pres vsechny rubriky na zaklade klicoveho slova. Po zadani klicoveho slova by se mohly najit vsechny prispevky s klicovym slovem a jejich odpovedi. Napr. pri hledani klicoveho slova napr. "Boda" by se mu mohly nabidnout vsechny jeho prispevky setridene podle casu a jejich odpovedi. Kdybych chtel hledat podle "OCTAVIE" nasly by se mi vsechny prispevky od toho blba ...
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.00  11:23

« Velmi dobre, ale..

Pratele, rad bych vam podekoval, ze se o forum starate a snazite se o zlepseni. Pokud mohu navrhnout jeste jeden zlepsovak, pak je to trizeni podle toho, kam jsem naposledy zapsal prispevek. Ja totiz casto zapomenu, kam vsude jsem prispival, toto by vedlo k zprehledneni. Rovnez nejake upozorneni, ze mi nekdo odpovedel by nebylo spatne. No, mozna chci moc, ale alespon mate o cem premyslet :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  10:56

« Re: Faktu super

To je pravda, každému se nezavděčíte, ale já po žádnejch změnách nevolal, já byl spokojenej se starou dobrou verzí. No snad si časem zvyknu.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  08:58

« Re: Faktu super

Ted nevim Barri, jestli to myslis vazne nebo ne. Ale kazdemu se nezavdecime :-) Tom
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.00  08:32

« Faktu super

a úplná nádhera jsou ty milimetrový datumy - kdo se v tom má vyznat??????
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.00  08:01

« Pochvala

chválím poslední změny, fakt je to lepší. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  08:01

« Re: Trideni

díky! díky!, přehlednější, sympatičtější.... díky
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  21:39

Jo,jo pořád se něco děje. A občas i k lepšímu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  15:44

Neboj tlacitko tam nakonec nebude - jen textovy odkaz. Navic se design (html zalomeni trosku zmeni (k lepsimu) Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  15:05

Super. Akorat ty tlacitka jsou priserne - vzdycky vsem davam vas server za priklad perfektniho konzistentni ho designu, tak si to neposerte :)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.00  12:31

Super!
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.00  12:24

« Trideni

Diky za trideni. Je to super.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  12:54

« Re: pochvala

Hotovo. Téma Sierra je ve Fordu.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.00  12:54

« Úprava MotorCafe je zadána

Ahojte, tak jsme vyhodnotili vaše připomínky a odevzdali seznam požadavků externí firmě na doprogramování. Snad budete spokojeni... Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  09:22

« Re: pochvala

Hej, webmistre, hod nam prosimte Ford Sierra z Ojetych aut do Forda, at jsou fordici pohromade. Dikec.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…