Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

17.07.00  20:46

« Bez nadpisu

Nazdar blbecci, teste se.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.00  08:39

« Re: témata

Nevykladej, ze mas klavesnici Olivetti. To maji jen nejvetsi frajeri ( ja mam Cina ).Ha. A nemas tam nahodou nemecke Windows a MSIE 5.0 ? Ha ha.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.00  20:20

Pokud to pujde do te zalozky budu rad.Diky za zajem Tome.
    Mfilipe ten interface to nebude,mozna je to klavesnici.....je totiz italska(treba jako fiat).Ha
    Kamil*
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.00  12:15

« Re:

Uz je to O.K. K cemu slouzi "Jdi na prispevek" ? Zadava se text nebo cislo ? Cislo asi ne, protoze prispevky nejsou ocislovany. Na text to nereaguje. P.S. Kamil*e: Nebude to interfacem mezi pocitacem a zidli ?
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.00  11:13

« Bez nadpisu

To si delate srandu s tim asceding tridenim podle casu v ramci rubriky ? Vite jak dlouho bude trvat, nez si clovek precte posledni prispevek v rubrice o 3000 prispevcich ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.00  09:03

Je to fakt divné, protože já mám taky W98 a IE5 a funguje mi to bez problémů. Přesto na to upozorním našeho programátora a zeptám se ho zda by nebyl problém dát do menu "rubrika" položku Archiv. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.00  13:14

Pouzivam Win 98 a prohlizec MSIE 5,0.Obvykle se mi to nacte po tema Tuning a dal ni kus.Nekdy dokonce pouze po tema Rally.Vas archiv jsem nevidel od doby zmeny stranek.Pridejte, prosim do zalozky rubrika i archiv.
    Diky Kamil*
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.00  12:16

To je divné. Nám to funguje dobře a nikdo jiný si také nestěžuje. Jaký používáš prohlížeč? a na jaém systému? Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.00  18:20

Po zmene designu Vasich stranek se mi jen zridka nacte cela obrazovka.Nektera temata jsou mi tak skryta.Nejvic me vadi,ze se nemuzu dostat do archivu temat,ktere je az uplne dole.Nevite co s tim???Pripadne nemuzete presunout archiv nahoru??
    Dik Kamil*
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.00  13:54

Samozřejmě nemusíte klikat na reklamy Billboardu. Z toho nic nemáme :-) Pokud občas na něco klikat, tak na "opravdové" reklamy. Renault, Škoda, Autosalon Klokočka, atd. Ale nikoho nepřemlouvám. Díky. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.00  16:13

Tak tedy moje soukromá výzva. Kdo chcete nějaké změny na MC, klikejte na reklamu. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

06.07.00  11:04

Profit mame z impresi, ale dulezity pro agentury je samozrejme i click rate (pomer zhlednuti/kliky). Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.00  17:56

Pomůže vám, když občas kliknu na Banner? Nebo máte profit pouze za Impresions? Napište mi. Viděl bych tudy oboustranně výhodnou cestu k dalším úpravám MC.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.00  16:55

S 110 R - Ceska legenda - přesunuto do Škoda - naše značka
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.00  16:54

« Re: návrh na návrat rubriky Opel Calibra-životní názor do hl

Vráceno do hl. diskuse. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.00  16:52

« Re: tome prosím ozvi se...

Ahoj, sorry byl jsem na dovolene. Kontakt je tomas@auto.cz Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.00  10:26

Taky jsem chtel na to upozornit. Problem bude asi v tom, ze se to musi delat rucne a spravci MC na to urcite cas mit nebudou, protoze kdyby diskusi v MC sledovali, neuniklo by jim, ze nekdy jsou pripominky i 14 dni bez vyjadreni. Jinak, potrebovalo by to nejaky citelny zasah spravce, ktery se aspon trochu vyzna ve znackach aut, aby napr. rubriku S 110 R - Ceska legenda presunul do nadrubruiky SKODA. Vubec by jeste "Hlavni diskuse" mohla byt rozdelena na tema obecne a tema zamerena na konkretni znacku auta
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.00  08:44

« témata

Je tu několik mnoho živých témat, která de facto pokračují v diskusi, která se vedla v tématech dnes archivních; nasvědčuje tomu i výrazná podobnost názvů.... Námět: dalo by se při zakládání nového tématu, před tím než bude skutečně založeno, nabídnout zakladateli podle shodných, podobných, klíčových... slov jiné téma už existující třeba i v archivu témat?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.00  21:27

« Re: tome prosím ozvi se...

..tak nic.
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.00  10:00

« Bez nadpisu

Neslo by v budoucnu zvolit zpusob setrideni uz pri prihlaseni na uvodni strance ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…