Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Re: Marně čekám na zřízení nové diskuse
Jenže přesně tohle jsem udělal dvakrát. Poprvé ještě před výpadkem vašeho serveru a bez výsledku. Přesně dle návodu jsem čekal, až to někdo, snad admin, schválí. Jenže na schválení bych čekal do soudného dne. Takže ta špatná reklama je opět na vaší straně. J. -
« Marně čekám na zřízení nové diskuse
Dvakrát jsem už psal, že chci zřídit novou diskusi (ve folderu OPEL diskuse ASTRA Classic)a marně čekám, kdy se toho někdo ujme. Myslím, že ignorování takových žádostí je dost špatnou reklamou. Zvláště pak v případě, kdy se chystám tohle auto koupit a v chatu jsem si chtěl ověřit správnost svého rozhodnutí. Už je dávno po dovolených, tak snad začněte makat! "Ještě že máte v desateru" že se máme zdržet sprostých a hrubých slov. Výrazy z tohoto ranku se totiž nabízejí... -
« Re: Funguje vám někomu pořádně link (Orig.)?
k tomu JS a PHP - JavaScript pouzivame opravdu minimalne - jen pro udrzeni konzistence framesetu - to se PHP obslouzit neda, dale na automaticky vyber z pop-up menu a zobrazeni fotek v novem okne - tady se JS da vynechat, ale zjednodusuje a zrychluje ovladani. A konecne - "orig" nema problemy s JS ale s chybickou prave v PHP - na vysvetlenou - programovani pro nas dela externi firma a nekdy je s nimi obtiznejsi komunikace. Nicmene vydrzat - pracuje se na mnoha zmenach.Jirka -
« Re: Funguje vám někomu pořádně link (Orig.)?
Bohuzel je delany pres JavaScript, ktery mam z jistych duvodu vypnuty, tudiz me nefunguje...
Mel bych u teto prilezitosti pripominku - trosku zredukovat mnozstvi javascriptu, v 90% je jeho pouziti naprosto zbytecne a ve zbyvajicich 10% vlastne taky, protoze na serveru Vam bezi PHP (tusim verze 3.0.12 ??).
Dekuji moc.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
- moznost vytvoreni vlastnich zalozek
- odlisne zobrazovani novych prispevku
- moznost mazani vlastnich prispevku
Navic se mi ted stalo, ze neslo pridat prispevek. Zkusil jsem to opakovane a bez uspechu.