Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  10:40

« Re: Díky Tome

OK. Tom
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.00  13:23

« Díky Tome

Nechám si asi tenhle, stačí mi to,!!! Ještě jednou dík!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.00  12:38

« Re: HUMMER v katalogu

Jo jo Hummer tam chybi a asi jej tam budu muset hodit :-) Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.00  12:37

« Re: Zničte Kapitanchaose!!!

Smazano. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.00  12:33

login Barrichello jsem zrusil. Kdyztak se ozvi na tel. 0603/537352 a zalozime ti noveho Barrichella a novym heslem. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.00  15:00

Neslo by nejakym zpusobem zamezit dlouhym slovum, aby nemohl jen tak nicit formatovani rubryk ???
    Treba automaticky neukladat prispevky, ktere obsahuji slovo delsim nez cca 30 ???
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.00  17:41

zajimalo by me, jak se tohle da udelat. Tome, prosim prosim, jiz zmineny kapitanchaos nam ponekud rozhodil tema Buzzin Hornets of Jordan, prispevek 1015 (nebo 1016???). Prosim o odmaznuti. Diky King
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.00  15:59

« Zničte Kapitanchaose!!!

Přihlašuje se na můj login(Barrichello), zřejmě zná heslo, prosím tedy o zrušení tohoto loginu!!Díky!!!
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.00  21:04

« HUMMER v katalogu

Zdravim,
    chtel bych se zeptat, proc jeste neni v rubrice "Katalog" terenni automobil HUMMER, kdyz tam je napr. i Bentley. Pokud vim, tak uz se k nam oficialne dovazi, a dokonce je v Praze prodejna techto vozu, tak si myslim, ze by si to zaslouzili. Diky za odpoved ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.00  07:32

« Re: par navrhu

Bojim se, ze to bude pro nize uvedene udalosti lehce zneuzitelne.
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.00  10:31

« Vaše připomínky

Ahojte, vaše připomínky bereme v úvahu. Po vyhodnocení provedeme úpravy MotorCafé. Díky. Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  10:44

Ne, kdyz treba omylem poslu duplicitni prispevek, nebo kdyz tam mam nejakou chybu a chtel bych to opravit.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  10:25

Jsem ostre proti mazani vlastnich prispevku. Jak si to predstavujes ? Nekdy neco napises a pak za tim nechces stat ?
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.00  08:22

« par navrhu

Jsem tu sice novackem, ale presto bych mel par veci (zkusenosti z Magea a Cyberspace):

- moznost vytvoreni vlastnich zalozek

- odlisne zobrazovani novych prispevku

- moznost mazani vlastnich prispevku

Navic se mi ted stalo, ze neslo pridat prispevek. Zkusil jsem to opakovane a bez uspechu.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  19:12

« Re: heslo

Je to komplikovanější, ale zavolej mi na 0603/537352 a uděláme tu změnu. Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  19:09

« Re: Marně čekám na zřízení nové diskuse

Jestli myslíš téma: Opel Astra Classic, vše o ní, tak to jsem dnes schválil. Omlouvám se, ale v redakci těžce nestíháme (alespoň já ne), ale je to z důvodů blížících se vylepšení mnoha věcí na našich webech. Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  15:31

Jenže přesně tohle jsem udělal dvakrát. Poprvé ještě před výpadkem vašeho serveru a bez výsledku. Přesně dle návodu jsem čekal, až to někdo, snad admin, schválí. Jenže na schválení bych čekal do soudného dne. Takže ta špatná reklama je opět na vaší straně. J.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.00  09:37

Spatnou reklamu delas jen svym schopnostem. Kdybys poradne kouknul, tak hrave najdes pod "Rubrika" akci "Nove tema" a hrave si ho zalozil a neprudil tady. Zdar.
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.00  09:26

« Marně čekám na zřízení nové diskuse

Dvakrát jsem už psal, že chci zřídit novou diskusi (ve folderu OPEL diskuse ASTRA Classic)a marně čekám, kdy se toho někdo ujme. Myslím, že ignorování takových žádostí je dost špatnou reklamou. Zvláště pak v případě, kdy se chystám tohle auto koupit a v chatu jsem si chtěl ověřit správnost svého rozhodnutí. Už je dávno po dovolených, tak snad začněte makat! "Ještě že máte v desateru" že se máme zdržet sprostých a hrubých slov. Výrazy z tohoto ranku se totiž nabízejí...
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.00  14:09

« heslo

Lze nejak zmenit heslo pro prihlaseni do motorcafe? Diky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…