Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« HUMMER v katalogu
Zdravim,
chtel bych se zeptat, proc jeste neni v rubrice "Katalog" terenni automobil HUMMER, kdyz tam je napr. i Bentley. Pokud vim, tak uz se k nam oficialne dovazi, a dokonce je v Praze prodejna techto vozu, tak si myslim, ze by si to zaslouzili. Diky za odpoved ... -
« par navrhu
Jsem tu sice novackem, ale presto bych mel par veci (zkusenosti z Magea a Cyberspace):
- moznost vytvoreni vlastnich zalozek
- odlisne zobrazovani novych prispevku
- moznost mazani vlastnich prispevku
Navic se mi ted stalo, ze neslo pridat prispevek. Zkusil jsem to opakovane a bez uspechu. -
« Re: Marně čekám na zřízení nové diskuse
Jenže přesně tohle jsem udělal dvakrát. Poprvé ještě před výpadkem vašeho serveru a bez výsledku. Přesně dle návodu jsem čekal, až to někdo, snad admin, schválí. Jenže na schválení bych čekal do soudného dne. Takže ta špatná reklama je opět na vaší straně. J. -
« Marně čekám na zřízení nové diskuse
Dvakrát jsem už psal, že chci zřídit novou diskusi (ve folderu OPEL diskuse ASTRA Classic)a marně čekám, kdy se toho někdo ujme. Myslím, že ignorování takových žádostí je dost špatnou reklamou. Zvláště pak v případě, kdy se chystám tohle auto koupit a v chatu jsem si chtěl ověřit správnost svého rozhodnutí. Už je dávno po dovolených, tak snad začněte makat! "Ještě že máte v desateru" že se máme zdržet sprostých a hrubých slov. Výrazy z tohoto ranku se totiž nabízejí...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!