Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
« Re: Samozřejmě
BRZEITO, jestli myslíš, že jsem to začal s tim, že jsem ti řekl *, tak to nebude zas až tak žhavý. Myslím, že to byla má reakce na tvoje přání smrti jednomu pilotovi F1. To je vše. Rád bych to všechno smazal a dál se bavil inteligentně o F1 tak, jak to má být. Vulgarismy si nechme pro své spolužáky.
Jestli bereš moji nabídku na hození toho všeho pryč a čistým štítem, tak se ozvi... -
« Re: Pár idio....
Orphee, oni si můžou v klidu změnit loginy na Brzejta a Pikhard, nebo tak, mnohem lepší by bylo Alexovo řešení. Problém je v tom, že někdo založil téma před spoustou času a teď už tam třeba nechodí, tak nemůže mazat. Chce to prostě někoho určit, o kom víš, že je spolehlivej a tak a kdo tam chodí. ten by pak mohl, kdyby věděl, že třeba na delší dobu nebude mít přístup k internetu, někomu sprácovství předat a tak dále...nevim, jak by to fungovalo v praxi, vyjádřete se i vy, ostatní!!!
P.S. Díky, Tome, funguje to... -
« Pár idio....
Tome, nemůžeš si udělat nějakej filtr, kterej by tak jednou za den smazal všechny příspěvky BRZETIi, Pikárka a Onyxe?? Teď jsem koukal, že v nejčtenějšim tématu přes víkend natvořili nejmíň 10 stránek plků a podobně. Nedá se jim třeba poslat 220 do klávesnic?? Dík
Tady už je to fakt paranoidní. Stává se z tohoto fóra fraška.