Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• « 00 Reagovat !

foto

16.01.01  08:33

« nově...

no tak to jsem teda dneska málem bloudil, budeme si zvykat, nebo je to překlep, nebo někdo hacknul tenhle server? (na adrese www2.auto.cz to vypadá ale úplněn jinak...)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.00  09:21

« Re: Presun do archivu

Presunovani temat do archivu je opraveno - diky za upozorneni. Tom
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.00  18:07

« Presun do archivu

Pro spravce: Chtelo by to presunout do archivu "mrtva" temata. Sam uvadis, ze se tak stane po 14ti denni ztuhlosti tematu. Zase to zde bude prehlednejsi. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.00  07:28

« Re: TO Kpt. Chaos

Ja nevim, ale zda se mi, ze tady Kpt. Chaosovi nebo Kouterovi nebo komu, unika jeden dulezity a zasadni fakt. Toto je uz podle nazvu server pro lidi, kteri se chteji venovat diskuzi o autech a motorismu vubec. Prispevky, ktere se objevili v tematech Efjednickujte s Emmelem a Formula One Grand Prix 2 nemaji s tematem nic spolecneho. Nadavani MK44, Dizzymu nebo Slovakum je opravdu skvely odraz inteligence. Ale nejde o to, jestli jste tam nadavali, nebo jestli oni nadavali vam a vy jim to vraceli, ale jde spis o princip, ktery vam zjevne zcela nedochazi. Tady se mluvi o autech, motorismu, zavodeni, technickych potizich. Ale jinak je fakt, ze je demokracie, takze vam to tezko nekdo zakaze. Zalezi to na Vasi inteligenci, takze je to beznadejne.
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.00  00:00

« TO Kpt. Chaos

Omlouvam se Tome, ze pouzivam tuhle rubriku, ale mel bys to cist taky. Uz jsem tu dlouho nebyl, takze jsem malicko mimo misu, ale myslim, ze ma trochu co rict. Chaosi, mozna se pravem rozcilujes, ze se mazou prispevky nevyhovujici slusnemu vyjadrovani, ale zustavaj prispevky nevyhovujici obecne slusnosti. To o cem je ale tady rec je, ze TY se prihlasujes pod cizim jmenem a kazis tak ostatnim dojem. Nech na nich, at si podle prispevku kazdeho udelaji vlastni nazor. Nikdo ti nebrani napsat do rubriky jako Kpt. Chaos a napsat tam:"Podivejte se RB je rasista a myslim si, ze je......" V cem je problem? Proc se musis prihlasit jako on a psat tam nejaky hovadiny jeho jmenem?? Nestacej ti, ty ktery pise sam? At uz si mysli cokoliv, je to jeho pravo.
  • 00 Reagovat !

foto

23.11.00  17:46

« KDE JE TEN HUMMER ?

CAU LIDI, PRED PAR MESICI JSEM TADY UPOZORNIL REDAKCI AUTO.CZ ZE JIM CHYBI V KATALOGU AUTOMOBILU NABIZENYCH NA NASEM TRHU HUMMER. A TEHDY MI TOM ODPOVEDEL ZE HO TAM CO NEJDRIV PRIDA. ALE DODNES SE TAK NESTALO. KDE JE PROBLEM ???
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.00  12:37

« Re: To: Tom auto.cz

no jo, ale s tím už nic udělat nejde... Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  23:04

BTW. co jsem ted koukal do auditu tak se ten dotycny hlasi jako R.BARR1CHELLO, takze s jednickou misto i :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  22:56

.... tak je to bud stejna osoba nebo zna heslo, protoze to, ze se drive dalo psat za nekoho pres HTML, jste nastesti osetrili...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  22:56

Pokud je jednou zaregistrovany login, nejde tento zaregistrovat znovu s velkymi pismeny, to bys mel jako autor serveru vedet ;-) Je to o tom jak se clovek prihlasi, jestli to napise velky nebo maly. Takze pokud pouziva nekdo stejny login s velkymi pismeny......
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  22:06

kapitáne (pokud jsi to psal ty) - div, že se nerozpláčeš, že jsme pár sprostých přízpěvků smazali, ale že jsi dřív sám likvidoval tuto diskuzku (hromadným vkládáním přízpěvků) ti vůbec nevadí. Takže ty tvé řeči neberu (zatím - třeba se vzpamatuješ). Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  18:02

Buď tady za obsah tohoto fóra ručíte a v tom případě si asi budete muset pročítat všechny
    příspěvky. Jestli to ovšem necháváte pouze na tom, co vám sem kdejakej magor napíše a slepě
    plníte žádost, tak to je zvláštní. V tomto fóru
    se nachází daleko víc vulgárních příspěvků
    vhodných ke smazání. Ovšem z vašeho přístupu
    je patrné, že je jednodušší populisticky smazat příspěvky některých jedinců zcela plošně, i když
    ne všechny byly nevyhovující i z pohledu zdejší
    rádobymorálky. Jsem názoru, že obecný jazyk český
    se používá i v běžném životě. Ale hlas lidu, hlas
    boží. Proto smažeme úplně všechno, co sem napíše
    Brzetia, Pikárd, Biehn, Chaos ... a teď třeba
    Tifosi (neviděl jsem v jeho příspěvcích něco nevyhovujícího). Co vadí zase mě, je to, že
    nikomu nevadí příspěvky nacionalistické, které
    hraničí s trestným činem. Na ty si zdejší moralisté nestěžují, tak je prostě nesmažeme, že?
    Matně si vzpomínám na příspěvky Našrota, ale dokonce i nyní velmi aktivního stěžovatele RB.
    Typický dvojí metr, že? Mě osobně vadí míň slovo
    *, než kupříkladu zasranej skopčák.
    Takže tady nechte raději diskusi demokratickou,
    ať každý mluví jak mu zobák narostl. Je to určitě
    lepší, než cenzura, která se vztahuje pouze na někoho. Ono by se mohlo jednou zase stát, že někdo zdatný se naštve a udělá opět důkladnou
    probírku tohoto chatu. Vůbec bych se tomu nedivil. P.S. Ono zabezpečení tohoto serveru není
    ani po současných změnách až tak extra, i když
    snaha tu je. Ale Pentagon to není.
    S úctou Kap.Ch.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  17:20

« Re: Barrichello

Dej si studený obklad a navštiv psychiatra.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  11:41

Na heslo se nelguje, používá nějak jen ta velká písmena, nevím jak, píše to u mě v tématu Rubens Barrichello fan club a píše tam samý voloviny. prohlídni si to a uvidíš. Nemusíš mazat všechny jeho příspěvky, úpně mi stačí když je smažeš u mě. Nevím co už by k tomu dál uvedl. přečti si to a uvidíš sám. Díky Rubens
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  11:04

Počken, tomu nerozumim. V adminu zadneho R.BARRICHELLO (velkymi pismeny) nemuzu najit. Jak to teda je? Loguje se na tve heslo nebo ma zalozen jiny login jen s velkymi pismeny? Kde muzu ty jeho prizpevky najit - presne. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  09:19

Píše pod cizíma jménama: používá velká písmena a přihlšuje se jako FIK nebo R.BARRICHELLO, otravuje v tématu Efjedničkujte s emmelem a Rubens Barrichello Fanc club, píše tam nesmysly.
    Jukni se do mého tématu Rubens Barrichello a uvidíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  20:01

Co konkrétně dělá? A kde? Musím se na to podívat než případně něco smažu. Tom
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.00  20:00

« Původní zpráva

Jo, jinak se nám konečně podařilo opravit funkci "Původní zpráva", takže ji můžete směle využívat. Funkce zobrazí původní přízpěvek na který bylo odpovězeno. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  19:57

Chlapi fakt mě už štvete. Nevím kdo z vás je tak blbej, že musí ostatní prudit, tak, že jim to tady znechutí. Bohužel nemám čas pročítat všechny témata, takže s tím nemohu moc dělat. Jedno je jisté, tito lidé ničí MotorCafé. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.00  16:28

Smažte příspěvky Barrichella a Lotuse (stejná osoba). V některých větách má hrubky nebo špatný
    slovosled. Děkuji. ( Zatím plníte skoro všechny
    blbosti, co si kdo vymyslí, tak doufám, že splníte
    i toto přání. Čest blbosti, kterou je protkáno toto fórum. A bohužel auto.cz nevyjímaje.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…