Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Re: Velikost není rozhodující, ale
ja mam dotazy v podstate 2: neslo by zrusit to nahrazeni za dlouhy retezec "prilis dlouhe slovo" ? Driv se to tu zavedlo kvuli nejakym pitomcum, kteri rusili diskuzi, ale skoro denne se tu potacim s problemem, ze nemuzu napsat najednou v kusu www adresu a kdyz ji rozsekam mezerama, zase se najdou nekteri, kteri to neslozi. Dalsi vec, co mne trapi je, ze pri hledani nejsou nalezene prispevky setridene jen sestupne, ale pripada mi, ze jsou tridene abecedne podle nazvu tematu a v nem teprve sestupne. Vetsinou, kdyz hledam, tak vim, ze hledam neco, co nekdo rekl tak pred mesicem. Nez ale clovek proleze vsechny rubriky a v nich se podiva podle sestupneho data na prispevky, je to moc casove narocne. Za zminku by taky stalo hledani klicoveho slova pouze v ramci jednoho konkretniho tematu. Diky za vyjadreni. -
« Re: Velikost není rozhodující, ale
Na nasem webu se nic, co by se velikosti pisma tykalo, nezmenilo. Asi je "porucha na vasem prijimaci" :-) Mohlo by stacit primo v brouseru prepnout na mensi font. Pokud jsme vsak jediny web, ktery se Vam zda vetsi, potom nevim, kde je chyba.
J.S. - auto.cz -
« předešlých 20 / dalších 20 ???
Apeluji na logiku pro pohyb v rámci jednoho tématu . Když si člověk pomocí "dalších 20" skočí na starší příspěvky, tak když potom chce jít dál (do minula nebo do budoucna), tak je to dost matoucí. Navrhuji formální úpravy - místo obzvlážtě matoucí ikony "předešlých 20" dát ikonu "novějších 20". Analogicky místo "dalších 20" by šlo dát "starších 20". -
« Potrebuji Poradit
Jednou jsem se doslechl od meho znameho, ze videl na internetu placenou reklamu, presneji receno, polepite si auto reklamnimi samolepkami. Ovsem problem je v tom, ze on uz si nevzpomina, kde to presne bylo a ja uz sedim treti den u internetu a stale marne. Timto se na vas obracim, jestli by jste mi mohl nekdo poradit a popripade se ozvat na mou mailovou adresu. Kostecka.Tom@Post.cz
Mnohokrat dekuji
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!