Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Refresh listu
Ocenil bych v seznamu rubrik tlačítko pro občerstvení. Sice je tam odkaz pro setřízení do druhé varianty, tedy buď podle času nebo podle abecedy, ale já bych chtěl být v řazení podle času a dát jen refresh a vidět tak aktuální stav, kde se něco připsalo.Takhle musím buď udělat reload a znovu zadávat přihlašovací informace, či dát přepnutí do seznamu dle ABC a pak ještě jednou přepnout zase zpátky do seznamu dle času posledního příspěvku. Uf jsem se do toho nějak zamotal. (: ale jistě jset pochopili, co je mým snem. Mějte se fajn. -
pallas 21.04.01 14:42
« Moje prispevky
ono totiz nie je jednoduche zapamatat si, kam som pisal, najma ked sa par dni nedostanem k internetu... mozno by bolo riesenim aj vypis "moje prispevky" t.j. vypis tem, kam som pisal, s uvedenim datumu posledneho mojho prispevku a datumu posledneho prispevku v diskusii. Neviem, ci nie som prilis zhyckany z nemeckych stranok, ale spolieham na ceskych programatorov... preco nemat este lepsiu diskusiu nez nemci, ze? -
pallas 21.04.01 14:39
« Vyhladavanie
mal by som jednu otazku: neslo by nieco spravit s vyhladavanim? Myslim, ci by sa nedalo vyhladavanie prerobit na sposob altavisty, teda s + a - (resp. AND a NOT) a pripadne aj s *, ktora nahradza lubovolny znak. Takto ked chcem vyhladat trebars svoje prispevky, tykajuce sa TDI, zadam do vyhladavania Pallas a druhe slovo uz tam zadat nedokazem, takze mi to vypise vsetky moje prispevky.