Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Re: Refresh
Mno jo, hat recht, je to tak. Neprisel jsem na to, jelikož používám rovnou adresu [odkaz] a tudíž mi tam furt nehopsaj nejen reklamy, ale ani ten seznam témat (o: Tak takhle to je už docela cool. LAe s těmi jmény posledních pisálků to myslím není úúplně zcestnej nápad. Ošem žít bez toho dokážu (O.
Každopádně díky za radu. -
« Re: Refresh
Reload je sice na prispevcich, ale neni v hlavnim seznamu auditorii ): a to je skoda. Nechci hlidat deset oken exploreru a delat deset reloadu, chtel bych udelat jeden reload na seznamu a juknout co se zmenilo, kam nekdo pripsal, dokonce bych chtel i bejt mlsoun a videt v seznamu auditorii jeste za nim i kdo neposledy prispel, casto se mi pak stane, ze cucim někam kam sem psal naposeld ja, protoze si nepamatuju v kolik to presne bylo. Neslo by to pro mne udelat? (o: Budu vás pak všude chválit (o: FAKT -
« Refresh listu
Ocenil bych v seznamu rubrik tlačítko pro občerstvení. Sice je tam odkaz pro setřízení do druhé varianty, tedy buď podle času nebo podle abecedy, ale já bych chtěl být v řazení podle času a dát jen refresh a vidět tak aktuální stav, kde se něco připsalo.Takhle musím buď udělat reload a znovu zadávat přihlašovací informace, či dát přepnutí do seznamu dle ABC a pak ještě jednou přepnout zase zpátky do seznamu dle času posledního příspěvku. Uf jsem se do toho nějak zamotal. (: ale jistě jset pochopili, co je mým snem. Mějte se fajn.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!