Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  13:56

« Re: Fonty

Souhlas, teď to není ono. Jinak se mi občas stane, že není umístěn příspěvek. Když se podívám za pár hodin znova tal tam není a když to napíšu znova, tak jsou tam naráz 2 stejné za sebou. Chm, možná bude problém mezi židlí a klávesnicí, ale možná taky ne.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.01  10:21

« Fonty

Taky si stěžuji na fonty. Dřív to bylo mnohem lepší. Používám Netscape a v něm se mně ještě od té doby, co jsou nové fonty, zobrazuje poslední příspěvek jinou velikostí fontu než starší příspěvky.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.01  00:00

« Re: Prihlasovani

A proč nepoužijete něco, co už je vymyšlené? Třeba Phorum, UBBS?
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.01  09:53

« Font

Ty malý fonty jsou nemožný, dříve to bylo čitelnější.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  13:38

« Re: Refresh

Mno jo, hat recht, je to tak. Neprisel jsem na to, jelikož používám rovnou adresu [odkaz] a tudíž mi tam furt nehopsaj nejen reklamy, ale ani ten seznam témat (o: Tak takhle to je už docela cool. LAe s těmi jmény posledních pisálků to myslím není úúplně zcestnej nápad. Ošem žít bez toho dokážu (O.
    Každopádně díky za radu.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 22.06.01  12:43

to kazan: když si příspěvky setřídíš dle data a času a v menu "rubrika" budeš mít vybráno "Seznam témat", tak stačí jen kliknout na "zvolit" a máš refresh v hlavním menu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  12:14

Reload je sice na prispevcich, ale neni v hlavnim seznamu auditorii ): a to je skoda. Nechci hlidat deset oken exploreru a delat deset reloadu, chtel bych udelat jeden reload na seznamu a juknout co se zmenilo, kam nekdo pripsal, dokonce bych chtel i bejt mlsoun a videt v seznamu auditorii jeste za nim i kdo neposledy prispel, casto se mi pak stane, ze cucim někam kam sem psal naposeld ja, protoze si nepamatuju v kolik to presne bylo. Neslo by to pro mne udelat? (o: Budu vás pak všude chválit (o: FAKT
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  12:14

« Re: Velikost písma

je to fakt na p..u. Boli mne uz sakra oci.
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.01  10:49

« Velikost písma

Ten font, co teď používate je pěknej "*". Vůbec nejde zvětšit velikost písma a člověk aby si na to bral lupu. Prosím udělejte s tím něco, čitelnost textu se výrazně snížila. Dříve jsem si mohl upravovat velikost písma podle libosti, což teď nejde.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  16:37

« Font

Konecne pouzivate jiny font nez Times, je to fajn. Ale nejsem si jisty jestli zrovna tenhle rez nejak prispel citelnosti :(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  13:32

Já jsem ale osel. Díky za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  07:58

Vzdyt tu neco podobneho je!"Reload" je to vzdy nad prispevkama!
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  07:40

« Refresh

Nešel by na stránku přidělat buton s refresh? Pokud jsem v diskusi a udělám refresh z browseru, vrátí mě to až na úvodní stránku a musím se znovu logovat. Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.01  10:47

« Posunutý čas?

Neposunul se nějak divně čas? Některé příspěvky jsou v čase, který ještě nenastal.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.01  11:13

« Refresh listu

Ocenil bych v seznamu rubrik tlačítko pro občerstvení. Sice je tam odkaz pro setřízení do druhé varianty, tedy buď podle času nebo podle abecedy, ale já bych chtěl být v řazení podle času a dát jen refresh a vidět tak aktuální stav, kde se něco připsalo.Takhle musím buď udělat reload a znovu zadávat přihlašovací informace, či dát přepnutí do seznamu dle ABC a pak ještě jednou přepnout zase zpátky do seznamu dle času posledního příspěvku. Uf jsem se do toho nějak zamotal. (: ale jistě jset pochopili, co je mým snem. Mějte se fajn.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  15:51

« Cas?

Bud sem totalne zmatenej (coz je mozny), nebo vam jdou blbe hodiny :-))
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  10:00

« Cas - je to jeste horsi

Napravou casu doslo k jeste vetsi pohrome. Nebot ma reakce na predchozi prispevky, je ted starsi nez-li prispevky puvodni (viz. rubrika Octavia 1.4 ....)!
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 10.05.01  00:00

« Vyhladavanie

nedalo by sa vo vyhladavni pridat okrem policka "hladany text" dalsie policko "v case od - do" ??
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.01  10:16

Bohuzel je to tak blbe naprogramovano... Momentalne s tim ale nemame cas nic udelat. TOM AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  12:09

Aha, tak to fakt nezachrani. Me jen obcas prijde divny, ze se heslo zobrazuje na adresovym radky (v IE)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…