Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Záměna písmen v nicku - více nicků.
Vzhledem k tomu, že se rozmohl nešvar , alespoň v rubrikách Škoda zaměňovat podobná písmena v nicku jako l=1 O=0 apod. a tím degradovat diskusi, vás prosím, jestli by nešlo udělat nějaký opatření, které by toto znemožnilo, nebo alespoň někde zobrazilo použivatele více nicků. Drobná diskuse se už rozběhla v rubrice Škoda Fabia-téma Wolffova a Hufnáglova diskuse příspěvky 1042 - 1049 Díky Laďa -
« Re: možné další změny?
Omezení na určitý interval budu muset zrealizovat. Zatím jsem alespoň smazal příspěvky toho "-", aby tam nezavazely. Lépe řečeno - smazal jsem všechny příspěvky toho individua a zrušil jsem mu přístup pod tímto jménem. Nemůžu ale zabránit takovému chudáčkovi, aby se zalogoval pod novým loginem a pokračoval.J.S.
www.auto.cz -
« Chyba v kodu? - II.
Vcera po zadani puvodniho oznameni chyby jsem se trochu vice podival po souvislostech a delalo to v rubrikach, kde bylo xx9 (19, 129, 1629, apod.) prispevku a zobrazovani jsem mel nastavene na nasobek 10 prispevku na stranku. Dnes uz je vsak vse OK. Zkousel jsem to v ruznych rubrikach a pohoda. -
« Re: Chyba v kodu?
Obavam se, ze avizovana chyba vznikla kvuli proxy nebo jinym cache po ceste k Vam, ktere Vam nejspis predhodily neuktualni dokument s jehoz predavanymi parametry se system nevyporadal. - Asi. Jinak si to neumim vysvetlit. Sam jsem zkousel do zminovane rubriky prispevek zapsat - slo to bez problemu.J.S.
www.auto.cz -
Howard 15.08.01 13:32
A co takhle jenom omezit casovou prodlevu mezi dvema odeslanymi prispevky z jednoho nicku na min. 30 sekund (ci tak nejak). Dva prispevky clovek malokdy po sobe rychleji napise a tito pseudologinove maji vetsinou malo trpelivosti (viz tema Skoda Octavia - OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi, prispevek 3321 az 3371 napsal "-" behem 3 minut - zhruba 20 prispevku za minutu).
To by nemelo byt slozite, ne? -
1. Různé analytické nástroje by se časem mohly přidat, nicméně opravdu "časem" - pracujeme, až chlupy létají na mnoha místech webu.
2. Nevím, jaký systémový krok učinit, vzhledem k tomu, že mnozí i "normální" přispěvatelé mají již zaregistrované své zvláštní loginy, které obsahují různé kombinace číslic v textových názvech. Na tyto problémy jsme měli přijít na začátku - naše chyba. J.S.
www.auto.cz