Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
« Reinkarnace -- dlouhe URL
Ahojte. Mel bych takovou prosbu, ze ktere budou mit programatori teto kavarny radost :-)
Zvaz(te), je-li nutno se na prispevek odkazovat tak, ze se uuencoduje cely jeho text a z toho se vytvori URL (jako je to napriklad pro pridat.phtml). U delsich prispevku (jako jsou casto v roomu AAA auto Praha) se tak vytvori hoodne dlouhe URL (zrovna ted to bylo 12287 byte), coz neprilis setri linky (predse nebudeme cpat Telecomu penize?) a nektere cache to nepropusti (napriklad Squid ma v default instalaci omezenu max velikost URL na 10240 byte). Coz takhle pocitat alespone nejaky hash, aby to bylo kratsi? Nebo kdyz ma kazdy prispevek id, tak proc to nedelat jenom tim? (protoze by se pletli prispevky z ruznych auditorii. Tak zavedeme jeste id auditoria)
Nebo to snad je takhle proto, aby se jednoduse prenesla data do reakce, kde je nad vstupnim polem videt ten text na nejz reaguji? To by bylo ale tak tezke udelat v tom pridat.phtml select do databaze a podle id tam ten text vlozit? Prenaset ho takhle ze serveru na klienta a od klienta zpet na server je fakt... divne.
Jinak diky za MotorCafe -- je to tu skvele a jestli ten muj post zni prilis konfrontacne, tak jsem to tak nemyslel. Spise jsem se z hlediska programatora trosku vice zamyslel.
Za pripadnou napravu predem dekuji :-) -
Občas se mi stane, že po zapsání nového příspěvku se potom seznam témat neřadí chronologicky, ale "použité" roomy jsou jenom jinak podbarvené. Dělá to jenom někdy a ne u všech témat. Jestli to bude zase problém mezi židlí a klávesnicí, tak už toho asi nechám. -
« Záměna písmen v nicku - více nicků.
Vzhledem k tomu, že se rozmohl nešvar , alespoň v rubrikách Škoda zaměňovat podobná písmena v nicku jako l=1 O=0 apod. a tím degradovat diskusi, vás prosím, jestli by nešlo udělat nějaký opatření, které by toto znemožnilo, nebo alespoň někde zobrazilo použivatele více nicků. Drobná diskuse se už rozběhla v rubrice Škoda Fabia-téma Wolffova a Hufnáglova diskuse příspěvky 1042 - 1049 Díky Laďa -
« Re: možné další změny?
Omezení na určitý interval budu muset zrealizovat. Zatím jsem alespoň smazal příspěvky toho "-", aby tam nezavazely. Lépe řečeno - smazal jsem všechny příspěvky toho individua a zrušil jsem mu přístup pod tímto jménem. Nemůžu ale zabránit takovému chudáčkovi, aby se zalogoval pod novým loginem a pokračoval.J.S.
www.auto.cz -
« Chyba v kodu? - II.
Vcera po zadani puvodniho oznameni chyby jsem se trochu vice podival po souvislostech a delalo to v rubrikach, kde bylo xx9 (19, 129, 1629, apod.) prispevku a zobrazovani jsem mel nastavene na nasobek 10 prispevku na stranku. Dnes uz je vsak vse OK. Zkousel jsem to v ruznych rubrikach a pohoda. -
« Re: Chyba v kodu?
Obavam se, ze avizovana chyba vznikla kvuli proxy nebo jinym cache po ceste k Vam, ktere Vam nejspis predhodily neuktualni dokument s jehoz predavanymi parametry se system nevyporadal. - Asi. Jinak si to neumim vysvetlit. Sam jsem zkousel do zminovane rubriky prispevek zapsat - slo to bez problemu.J.S.
www.auto.cz
Bohuzel takovych strasaku je tady mozna vic, kdyztak opet napiste - snad najdu cas to dat do poradku.J.S.
www.auto.cz