Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

27.02.02  20:29

« Hledání

Když zvolím v MotorCafé hledání, namísto hledání v příspěvcích se dostanu do vyhledávání v inzerátech - asi Autobazar. To asi nebude dobře, že?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  08:15

« Re: Re:

Mně to dělá taky.Je to pěkně na vopruz.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.02  10:29

Nevim jestli to dela jenom me, ale pri natazeni kafe se mi nahore do sekce rubrika vrazi vzdycky Registrace/Logovani, zatimco drive tam byl Seznam temat. Jsem zvyklej klikat vzdycky po precteni diskuze na sipku Zvolit a ted me to posle vzdycky do novyho prihlaseni. A kdyz to tam zmenim, tak po vlezu do jiny rubriky to tam je zas. A to me DERE.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.02  10:10

Tak tady je to dobře vyhluchlý (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.02  13:08

« Re:

BTW OCTAVIE, k čemu Ti to datum bude? (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.02  13:06

« Re:

S těma reklamama sou to už fakt dost přeháňky (o: Ale to se musí akceptovat. Něco za něco. Zase máme kvalitní fórum.... (o:
    Poněkud mi ale dělá potíže najít něco, co bych použil jako odkazovej obrázek na tenhle báječnej server..tak mi dejte tip, ju...buď banner nebo střední banner nebo aspoň obdélníček (o: ..něco jako ty reklamy vpravo nahoře na různý autoweby by bylo ideální... vejška banneru a šířka poloviční nebo třetinová. Mějte se..KaZaN
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.02  10:03

« Bez nadpisu

kde jsou odpověďi ??
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:52

« Bez nadpisu

Žádám A TO IHNED O UVEŘEJNĚNÍ REGISTRAČNÍHO DATUMU !!!!! K NICKU !! AUTOK0MPLEX JE TO AUTOK TEˇD NULA KOMPLEX !!! napiště jeho datum registrace !!!!!!!! PROSÍM !!!!! DĚKUJI !!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.02.02  14:18

« Omezování

Prosím vás, odstraňte někdo tu úchylnou reklamu, na kterou musí člověk asi 10 sekund koukat, když chce na váš server, než se to přesměruje - to je snad ještě horší než ty flashkové, co zakryjí jen důležité informace (např. Becher na seznamu, KB na redboxu apod.). Na televizi či u rádia si můžu při reklamě přepnout kanál, ale tady to bohužel nejde... Aspoň jí tedy třeba otvírejte v jiném okně, když to nepůjde bez ní.
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  17:06

« Duševně nemocný opět řádí!!!!

Prosím o likvidaci všech vysoce kvalitních příspěvků pod loginem "AUTOK0MPLEXCZ" (za ká je nula). Jde o pokus o uvedení v omyl můj nick "AUTOKOMPLEXCZ". Dále prosím o zablokování všech podob nicku AUTOKOMPLEXCZ, kde místo O budou nuly nebo jejich kombinace.
    Díky předem.
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.02  09:18

« Už to snad bude fungovat

Už by mělo jít přidávat nové příspěvky. (nejen Re:)
    Tato funkce byla poškozena při poslední "optimalizaci".
    Omlouváme se uživatelům MotorCafe.

J.S.
    www.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  20:13

« Re: Nove prispevky

A kruci, hned to předám Jirkovi. Tom
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.02  09:36

« Nove prispevky

Nelze pridavat nove prispevky, jen odpovidat. Dava to tuto hlasku: Warning: 1 is not a MySQL result index in /net/auto/motorbar/pridat.phtml on line 45.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  11:07

« Re: www.auto.cz/motorbar.phtml

podle mne by to melo fungovat i ve tvaru:
    [odkaz]
    i ve tvaru:
    [odkaz]
    Tak je to tedy napsane. Pokud to tak nefunguje, neni chyba na nasi strane.

J.S.
    www.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  10:58

« Re: Reinkarnace -- dlouhe URL

... jinak Tom je sefredaktor Auta.cz, takze ma taky jine povinnosti :-)

J.S.
    www.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.02  10:57

« Re: www.auto.cz/motorbar.phtml

zkus to bez toho .phtml na konci, mně to chodí. Ale neobjeví se ti volby a nejde přepínat řazení příspěvků.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  10:52

no, programatorsky jsem to prevzal, ale ne od Toma, nybrz od jedne externi firmy, ktera to kdysi davno napsala.
    Tom se nikdy nestaral o programatorskou cast reseni - jen komunikoval a snad komunikuje s lidmi a me potom rika, kde a co hori :-)

J.S.
    www.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  10:46

« Re: neslo by to omezit????

Mas na mysli toho "noveho" co se ptal na to ocisteni hlinikacu a to, jestli muze vlastnit auto, kdyz mu nebylo 18? :-)

Nemyslim, ze by to bylo vhodne resit na strane MC, ale tohle mu musis(me) rict sami, protoze to pak udela na newsech, na chatu atd... Proste donutit mu snist nettiquetu :-) Stejne tak jako nebudeme stahovat z prodejen sirky, aby s nima dite neco nepodpalilo, ale diteti to vysvetlime, tak asi i tady by mela nastoupit "osveta" (predpokladame, ze dite je jiz ve veku, kdy by melo o sirkach neco vedet. U maleho ditete je zamezeni pristupu k nim zadouci.)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  10:39

« nešlo by to omezit????

pěkně me prudí maníci, co nacpou svůj furt opakující se dotaz snad do všech myslitelnejch roomů.....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  10:35

Diky... BTW "takovych strasaku je tady mozna" ma znamenat, ze jsi to po nekom prevzal? Tusim ze se tu o to staral Tom...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…