Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
Nevim jestli to dela jenom me, ale pri natazeni kafe se mi nahore do sekce rubrika vrazi vzdycky Registrace/Logovani, zatimco drive tam byl Seznam temat. Jsem zvyklej klikat vzdycky po precteni diskuze na sipku Zvolit a ted me to posle vzdycky do novyho prihlaseni. A kdyz to tam zmenim, tak po vlezu do jiny rubriky to tam je zas. A to me DERE. -
S těma reklamama sou to už fakt dost přeháňky (o: Ale to se musí akceptovat. Něco za něco. Zase máme kvalitní fórum.... (o:
Poněkud mi ale dělá potíže najít něco, co bych použil jako odkazovej obrázek na tenhle báječnej server..tak mi dejte tip, ju...buď banner nebo střední banner nebo aspoň obdélníček (o: ..něco jako ty reklamy vpravo nahoře na různý autoweby by bylo ideální... vejška banneru a šířka poloviční nebo třetinová. Mějte se..KaZaN -
"-- skrytý --" 16.02.02 14:18
« Omezování
Prosím vás, odstraňte někdo tu úchylnou reklamu, na kterou musí člověk asi 10 sekund koukat, když chce na váš server, než se to přesměruje - to je snad ještě horší než ty flashkové, co zakryjí jen důležité informace (např. Becher na seznamu, KB na redboxu apod.). Na televizi či u rádia si můžu při reklamě přepnout kanál, ale tady to bohužel nejde... Aspoň jí tedy třeba otvírejte v jiném okně, když to nepůjde bez ní. -
« Duševně nemocný opět řádí!!!!
Prosím o likvidaci všech vysoce kvalitních příspěvků pod loginem "AUTOK0MPLEXCZ" (za ká je nula). Jde o pokus o uvedení v omyl můj nick "AUTOKOMPLEXCZ". Dále prosím o zablokování všech podob nicku AUTOKOMPLEXCZ, kde místo O budou nuly nebo jejich kombinace.
Díky předem. -
« Re: Reinkarnace -- dlouhe URL
no, programatorsky jsem to prevzal, ale ne od Toma, nybrz od jedne externi firmy, ktera to kdysi davno napsala.
Tom se nikdy nestaral o programatorskou cast reseni - jen komunikoval a snad komunikuje s lidmi a me potom rika, kde a co hori :-)J.S.
www.auto.cz -
« Re: neslo by to omezit????
Mas na mysli toho "noveho" co se ptal na to ocisteni hlinikacu a to, jestli muze vlastnit auto, kdyz mu nebylo 18? :-)
Nemyslim, ze by to bylo vhodne resit na strane MC, ale tohle mu musis(me) rict sami, protoze to pak udela na newsech, na chatu atd... Proste donutit mu snist nettiquetu :-) Stejne tak jako nebudeme stahovat z prodejen sirky, aby s nima dite neco nepodpalilo, ale diteti to vysvetlime, tak asi i tady by mela nastoupit "osveta" (predpokladame, ze dite je jiz ve veku, kdy by melo o sirkach neco vedet. U maleho ditete je zamezeni pristupu k nim zadouci.)