Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 28.02.02 15:15
« Re: Proč ...
Já chci taky takový stroj času, co mají všichni ostatní :o) Vždycky když něco napíšu, tak je většina lidí předemnou, protože tu byli třeba už dneska večer... A skoro jakoby to bylo naschvál, protože se ty časy příspěvků mění i když už jsou jednou napsané... -
« Proč ...
se MC ladí nebo se dělají změny za ostrého provozu bez upozornění? Server má očividně problémy s časem :-) a to nemluvím o tom, že teď jsou příspěvky ve fórech přeházený až hrůza :-) .. nešlo by hodit aspoň nějakej window.alert, když už se něco děje se systémem? :-)
Díky! Jinak je to tu super :-) -
« Re: Re:
Nevim jestli to dela jenom me, ale pri natazeni kafe se mi nahore do sekce rubrika vrazi vzdycky Registrace/Logovani, zatimco drive tam byl Seznam temat. Jsem zvyklej klikat vzdycky po precteni diskuze na sipku Zvolit a ted me to posle vzdycky do novyho prihlaseni. A kdyz to tam zmenim, tak po vlezu do jiny rubriky to tam je zas. A to me DERE. -
« Re:
S těma reklamama sou to už fakt dost přeháňky (o: Ale to se musí akceptovat. Něco za něco. Zase máme kvalitní fórum.... (o:
Poněkud mi ale dělá potíže najít něco, co bych použil jako odkazovej obrázek na tenhle báječnej server..tak mi dejte tip, ju...buď banner nebo střední banner nebo aspoň obdélníček (o: ..něco jako ty reklamy vpravo nahoře na různý autoweby by bylo ideální... vejška banneru a šířka poloviční nebo třetinová. Mějte se..KaZaN