Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

18.05.02  22:17

« Bez nadpisu

Motor cafe je zatim nejlepsi diskuze,kterou jsem kdy videl,vse je prehledne a srozumitelne.Hlavne tady ziskavam pro mne cenne informace(ziji v usa).
    Snad jenom:cim dal vic tady pribyva nesmyslnych temat,ktere tady jenom delaji zmatek...myslim si ze ne kazdy by mel mit moznost zalozit nove tema.Mrzim me, ze se tady napr. objevi nahodou nejaky hlupak,zalozi nekolik novych a nesmyslnych temat,a pak v klidu odejde...Sem tam nekdo sice neco napise,ale stejne brzy tema padne v zapomeni...Snad ten,kdo chce zalozit tema,by mel projit podrobnejsim zaregistrovanim,a posleze by pouzival vami udelene heslo,nebo tak neco....
    urcite by tady byl vetsi poradek,a kavarna by byla zase pohodova jako drive....
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.02  14:58

« Ignore list

DD,
    nešlo by sem zabudovat něco jako ignore list, kde by se dali nastavit uživatelé, od kterých nechci nic číst?
    Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.02  17:04

« Re: připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na to

Internet Explorer 6.0 a MS Windows NT 4.0
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  13:33

Díky a ještě jaký máte v compu prohlížeč a systém?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.02  19:09

Nejsem počítačový expert, počítačům dokonce téměř vůbec nerozumím, jen je užívám (díky Vaší kavárně někdy i docela rád...). Vezmu to tedy laicky: přečtu něčí příspěvek, kliknu na "Zpět" (abych se dostal na seznam příspěvků) a namísto seznamu příspěvků se mi občas otevře adresa start-auto, kterou jsem vůbec nikdy sám nezadával. Jelikož start-auto prohlížet nechci, opět klikám (tentokrát už marně) na "Zpět". Okno vždy na chvilku zmizí, aby se pak znovu objevilo totéž a do auto kavárny se už nelze s pomocí "Zpět" vrátit. Musím proto znovu vyťukat (místo start-auto) Vaší adresu a opětovně absolvovat přihlášení do kavárny. Uf! Snad je to teď jasnější...?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  16:07

Mohl byste to prosím popsat podrobněji - nijak jsem tuto "situaci" na svém počítači nedokázal navodit. Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.02  15:44

Při návštěvě kavárny se mi celkem pravidelně stává že po volbě "zpět" dojde k překliknutí z auto.cz na start.auto.cz (uprostřed je tečka či pomlčka, nejsem si jist). To by mi snad ani tolik navadilo, kdyby pak bylo možno se opětovným stisknutím "zpět" vrátit na auto.cz, resp. do kavárny. Ale ouha! "Zpět" ne a ne plnit svoji obvyklou funkci. Celé se to chová spíše tak, jako bych volil funkci "aktualizovat". Vždy mi pak nezbývá než znovu vyťukat adresu auto.cz a opětovně absolvovat přihlašovací proceduru do kavárny. Kde je chyba?
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.02  02:33

« Bez nadpisu

Posilat kopie novych prispevku nebo linky na ne do mailu (jako na ZIVE, LUPE apod...(
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  16:34

Bohužel někdo tam vložil HTML zalomený přízpěvek, který je širší než náš frame (vnitřní stránka), ale zmizí to jakmile tam naládujete pár nových přízpěvků a odsune se to dolů... je to tem přízpěvek s §
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  10:56

Tome, v "Beránkově pravní poradně" nefunguje lámání řádek, to naschvál?
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.02  11:49

« připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na tomas@

připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na tomas@auto.cz
  • 00 Reagovat !

foto

08.03.02  13:07

« 8.3.dopoledne

Co to bylo, dneska ráno? Spadlo to jenom mě, nebo byl update zablokovaný na celém Auto.cz? (na jiné oblasti webu jsem se dostal v pohodě)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.02  23:06

« Zase

A zase je tu na úvodu ta trapná reklama - vážně mě to nebaví, asi vám to hacknu :o))
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.02  16:57

« A navyse

A navyse nejdu pridavat v niektorych rubrikach prispevky.
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.02  16:27

« Triedenie

Zdravim, nasiel som maly problem: ked sa klikne v zozname temat na triedenie podla casu posledneho prispevku, link ma posle niekam na zoznam testov.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.02  15:15

« Re: Proč ...

Já chci taky takový stroj času, co mají všichni ostatní :o) Vždycky když něco napíšu, tak je většina lidí předemnou, protože tu byli třeba už dneska večer... A skoro jakoby to bylo naschvál, protože se ty časy příspěvků mění i když už jsou jednou napsané...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.02  15:13

« Re: Re:

to mě taky
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.02  14:59

« Proč ...

se MC ladí nebo se dělají změny za ostrého provozu bez upozornění? Server má očividně problémy s časem :-) a to nemluvím o tom, že teď jsou příspěvky ve fórech přeházený až hrůza :-) .. nešlo by hodit aspoň nějakej window.alert, když už se něco děje se systémem? :-)

Díky! Jinak je to tu super :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.02.02  10:02

« Re: Co to je za čas ?

Vypadá to komicky,když někomu odpovím a příspěvek se zařadí před ten původní.
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.02  09:26

« Co to je za čas ?

Co vám to ukazuje za čas v příspěvcích ? Australský nebo Japonský ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…