Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
« prosím Vás , hledám tu Aerovku-30 a Aero-Car-Club :
...viz ta moje rubrika Aero 30-50-žijete,Aerovky? Můžete mi pomoci zkusit to naše bývalé autíčko najít? Ani Policie přes registr vozidel a starých SPZ mi nepomohla...Chtěl bych ji najít, jestli ta naše bávalá Aerovka-30 cabrio (SPZ: AJ-47-38) ještě "žije"...Kvůli sobě i kvůli mým rodičům, jejichž to bylo 1.auto...Potěšilo by je to a vlilo energii do žil v těžké životní situaci v jejich již důchodovém věku. Děkuji předem za radu a pomoc. Jiří-"Gregory". -
« Ticho po pesine...
Dlouho se tu nic neobjevilo... Co takhle
udelat zobrazovani neprectenych temat?
Proste by se zaznamenaval posledni pristup do
daneho temata a kdyz bych se prihlasil a byl
by novy prispevek, tak by se nazev temata na
hlavni strance udelal trebas tucne.
Ja vim, jde mit razeni podle data, ale kdo si ma
pamatovat kdy kde naposled byl? A jestli to nekdo bude delat, tak berte prosim ohled na lidi ctouci si to v textovem prhlizeci (trebas... jako ja :-)). Takze nesignalizovat "tema s novym prispevkem" nejakou ikonkou, ale trebas tucnou barvou jeho nazvu...
Jo a jenom tak informativne, jak jsou jiz velke databaze a kolik na ne mate jeste mista :-)?
Diky za pripadne vyhoveni ;-)) -
« RALLY
nevim proc, ale nemohu zde nalezt zadnou rubriku o rally. Nestalo by to za zamysleni ? Nebo myslite , ze to je tezce nezajimava zalezitost jako napr. pan Zelezny z Novy ? Proc tedy na souteze chodi stovky tisic lidi ? At se to komu libi nebo nelibi, je to statisticky nejnavstevovanejsi sport u nas. Datel RS -
« Re: Test
To je zajímavé, že když napíšu nějaký HTML tag, který není uveden ani v seznamu povolených, ani v seznamu nepovolených, tak v textu příspěvku se zobrazí jen tak, jak byl napsán, tj. projeví se jako nepovolený, ale když u takto napsaného příspěvku kliknu na "odpovědět", tak v kolonce "původní zpráva" se zobrazí správně.
Toto neberte jako stížnost, to je jen taková drobná zajímavost. -
« Re: PS: vložení příspěvku
Hmm, koukám, že si tady můžu odpovídat tak maximálně sám sobě :-(
Tak už mi ty příspěvky vkládat jdou. Mají-li ovšem míň, jak tři, čtyři slova. Jakýkoliv delší příspěvek (zkoušel jsem i vypustit HTML tagy, ale žádná změna) při pokusu o uložení padá. Tak kde je ta obsluha, co prý byla informována???
Nic moc, když by člověk kolikrát zareagoval, ale po deseti minutách cvakání mu to spadne.