Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« rubrika "Ojeta auta"
Možná by nebylo špatný přesunout některý témata z rubriky "Hlavní diskuze" do rubriky "Ojetá auta", aby tam byly hezky přehledně pohromadě. Mám na mysli témata typu "Auto za 120.000 Kč", "AAA Auto Praha", "Ake ojazdene auto kupit?", "Dovazena auta i motorky jsou pry odpadem", "Nejlepší ojetina" atd.
Jinak tohle téma (Motor Cafe - Připomínky) by mohlo být vyjmuto z automatiky padání do Archivu při 14 denním "nečinnosti".
Díky -
« Požadavky na MC.
Mě by se osobně líbilo využití celé obrazovky, stromy příspěvků, zasílání upozornění na reakci na příspěvek, inteligentnější filtr na příspěvky, více pohledů na příspěvky, lepší moderování příspěvků. Možnost vytváření podskupin (jeden příspěvek se zobrazí ve více tématech. -
« Re: evoluce?
Pozadavky: Oddie jiz zacal:
- moderatora tematu
- moznost mazani vlastnich prispevku (moderator muze mazat vsechny)
- upozornovani na nove prispevky (trebas jenom zobrazenim tucneho nazvu tematu v seznamu temat)
- moznost oblibeni/znelibeni temata (znelibene se mi nebudou zobrazovat, oblibene budou prednostne v predu)
- mozna postu (v podstate soukrome tema, kam muze kazdy psat, ale nevidi prispevky a jen ja si je mohu cist a psat. To je ale prakticka realizace, to si urcite udelate sami jak chcete :-))
- moznost volby poctu najednou zobrazenych prispevku
- kompatibilita s textovymi prohlizeci (pouzivam lynx)
-
« evoluce?
MC mi uz nejakou dobu pripada tak nejak "predpotopni". V podstate je stale stejne, jako kdyz jsem jej cca pred 5 roky zacal sledovat.
Co treba vyuzit celou sirku obrazovky? Umoznit nechat si zaslat e-mailem upozorneni na reakci k memu dotazu? (v nekterych tematech tolik prispevku nepribyva).
Umoznit sledovani prispevku a reakci na nej ve stromove strukture? Jiste by se nasly i dalsi vylepseni... -
« Puvodni zprava
Opet si sem dam jeden pozadavecek, ktery zapadne jako
mnohe pred tim. Neslo by predelat generovani
tagu u "Pivodni zprava" (odkaz u prispevku na
puvodni zpravu, na kterou je tento reakci) tak,
aby to nebylo Javou? Ac se to nezda, tak nekteri
lide pouzivaji prohlizec bez Javy... -
« zkratky (EPS, TCS, HPE, ...)
to auto.cz: Mozna by nebylo od veci nekam na auto.cz (treba do oblasti "Info pro motorisy") dat abecedni seznam motoristickych zkratek a u kazdy puvodni a cesky termin. Ted jsem zrovna ve clanku o Lancii (news.auto.cz) potkal zkratku HPE (High Performace Extate) a rikam si, ze ji urcite brzy zapomenu, coz je skoda, protoze vykonny kombiky mam rad :-))). Ale kdyby tyhle veci byly primo na auto.cz, tak se s tim clovek nemusi trapit. Takze, kdyby to slo, tak dik.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!