Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
kostey 22.08.03 19:37
« nejfrekventovanější témata
Docela mě naštvalo že "ef jedničkou s emelem" vytlačilo téma "Ford Sierra" z najžhavějších témat jenom kvuli tomu že to někdo vyhrabal z Archivu dal tam jeden příspěvek a teď to tam pořád musim hledat někde dole, vim že zachvíli se dostaneme na své místo do nejžhavějších témat ale bylo by dobré, kdyby se to nestávalo častějc, protože tech 5 míst v nej. tématech je tak akorát (možná 6 by bylo ideal) a když to jedno téma z pěti už niko nepoužívá je to škoda... -
« Připomínka celkově k WWW.AUTO.CZ
Máte výborné posudky k testovaným vozům a testy patří k mým nejoblíbenějším rubrikám u Vás. Musím Vás také pochválit za testy "estrémních" modelů...např.:BMW M5! Podle mě by jste ale mohli zveřejnit testy i opačného pólu automobilových extrémů, např.:Jeep Wrangler by si podle mě test více, než zasloužil! Vím o Testu Defendera 110, ale nemám srovnání. Prosím, pokuste se o test Wranglera! Děkuji-Štěpán -
« (švejk:) "Přísnost musí bejt "
Jo, a taky dejte někam do rohu obrazovky výstrahu, jak na Xchatu, že budete žalovat kazitele diskusí, spammery a tak podobně. Nejlépe pár týpků (jako je ten člověk-podnikatel-co snad brzo skončí "Petr" z eurocompu.cz) exemlpárně potrestat. Vymyslet sazebník pokut za nedodržení příslušných ustanovení!!! -
« rubrika "Ojeta auta"
Možná by nebylo špatný přesunout některý témata z rubriky "Hlavní diskuze" do rubriky "Ojetá auta", aby tam byly hezky přehledně pohromadě. Mám na mysli témata typu "Auto za 120.000 Kč", "AAA Auto Praha", "Ake ojazdene auto kupit?", "Dovazena auta i motorky jsou pry odpadem", "Nejlepší ojetina" atd.
Jinak tohle téma (Motor Cafe - Připomínky) by mohlo být vyjmuto z automatiky padání do Archivu při 14 denním "nečinnosti".
Díky -
« Požadavky na MC.
Mě by se osobně líbilo využití celé obrazovky, stromy příspěvků, zasílání upozornění na reakci na příspěvek, inteligentnější filtr na příspěvky, více pohledů na příspěvky, lepší moderování příspěvků. Možnost vytváření podskupin (jeden příspěvek se zobrazí ve více tématech.