Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 04.03.04 13:07
« Ostuda, chyby, problémy
Proč zmizely příspěvky přidané dnes okolo 11. hodiny? Proč je u mého profilu, že jsem přidal celkem 4 příspěvky, kzyž ještě před pár dny to bylo asi 700? Smajlíky to fakt nevynahradí.
Dřív to bylo jednoduché, a až na (ne)oblíbenou hlášku PřílišDlouhéSlovo to fungovalo. Teď je to spíš k vzteku. Hodně lidí vám uteče.
A prosím, "Upozornit mne, přijde-li odpověď" bylo ještě dnes ráno defaultně off. Teď je defaultně zařížkované. Vraťte to. Mně už stačí tan spam, co mám. -
kostey 22.08.03 19:37
« nejfrekventovanější témata
Docela mě naštvalo že "ef jedničkou s emelem" vytlačilo téma "Ford Sierra" z najžhavějších témat jenom kvuli tomu že to někdo vyhrabal z Archivu dal tam jeden příspěvek a teď to tam pořád musim hledat někde dole, vim že zachvíli se dostaneme na své místo do nejžhavějších témat ale bylo by dobré, kdyby se to nestávalo častějc, protože tech 5 míst v nej. tématech je tak akorát (možná 6 by bylo ideal) a když to jedno téma z pěti už niko nepoužívá je to škoda...
-
« Připomínka celkově k WWW.AUTO.CZ
Máte výborné posudky k testovaným vozům a testy patří k mým nejoblíbenějším rubrikám u Vás. Musím Vás také pochválit za testy "estrémních" modelů...např.:BMW M5! Podle mě by jste ale mohli zveřejnit testy i opačného pólu automobilových extrémů, např.:Jeep Wrangler by si podle mě test více, než zasloužil! Vím o Testu Defendera 110, ale nemám srovnání. Prosím, pokuste se o test Wranglera! Děkuji-Štěpán -
« (švejk:) "Přísnost musí bejt "
Jo, a taky dejte někam do rohu obrazovky výstrahu, jak na Xchatu, že budete žalovat kazitele diskusí, spammery a tak podobně. Nejlépe pár týpků (jako je ten člověk-podnikatel-co snad brzo skončí "Petr" z eurocompu.cz) exemlpárně potrestat. Vymyslet sazebník pokut za nedodržení příslušných ustanovení!!!