Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• « 00 Reagovat !

foto

17.03.04  16:36

« Re: Počet príspevkov na stranu

Zařídím - nechám to zvětšit třeba na 30?
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.04  16:34

« Bez nadpisu

A zkoušel jste jít do Archivu? Je to nahoře v pop-up menu. Pokud dáte do nejakého fóra co je v archivu přízpěvek, tak se to přesune do nových.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.04  13:03

« Re: Tento nadpis by se měl zovrazovat větší

Nadpis bych i já uvítal větší. Jinak nový design celých stránek komentuji slovem KONEČNĚ!!! (o: Chybí mi očíslování příspěvků )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.04  22:45

« Re: Počet príspevkov na stranu

No ahoj, postrádám rubriku Fiat Bravo, Marea... ono to tam sice v poslední doběv diskuzi vázlo, ale poslední příspěvek byl 1.3. t.r. ! Škoda.
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.04  12:39

« Počet príspevkov na stranu

KONEČNE to vyzerá ako skutočné fórum.
    Aj celkovo stránky sú teraz oveľa prehľadnejšie a rýchlejšie; tie frámy boli desné.
    Jediné, čo mi chýba a čo som akosi nenašiel, je možnosť zmeniť počet príspevkov na stránku - tých 15 je naozaj veľmi málo, a keď chcem nájsť príspevok v niektorej téme, ktorá má stovky či tisíce príspevkov, je to prakticky nemožné.
    Taktiež tuším zmizli čísla príspevkov.
    Nedalo by sa s tým niečo robiť?
    Inak je to super; určite lepšie, ako predtým.
  • 00 Reagovat !

foto

13.03.04  20:04

« Tento nadpis by se měl zovrazovat větší

A oválek zaslat odpověď by se měl jmenovat přidat příspěvek!
    Tento převzatý typ fóra mi přijde poněkoud zmatečný. Z předchozího by bylo zajímavé přebrat ještě informace o posledních příspěvcích a dodat kolonku nejnavštěvovanější. Příjde mi to že byl učiněn krok zpět v jednoduchosti je síla, ale tvůrce tohoto fóra je jiného smýšlení!
  • 00 Reagovat !

foto

09.03.04  18:52

« Bez nadpisu

Některé příspěvky mi na prvním místě zobrazují nejnovější příspěvek tak, jak je to logicky v pořádku. Naopak když vlezu do jiných témat, je na prvním místě příspěvek z roku 2000. Dá se to nějak sjednotit nebo aspoň nechat nastavit v profilu? Díky
  • 00 Reagovat !

foto

08.03.04  07:40

« Fiat "Punto new" = Toyota "Problemy s Avensis

Uz som nasiel kde je tema Fiat "Punto new". Je pod Toyota "Problemy s Avensisom". Prosim administratora keby si nasiel troska casu a dal to tam kam to patri...
    Dakujem
  • 00 Reagovat !

foto

08.03.04  07:34

« Kde je tema "Punto new"?

Pred tyzdnom este bola tema pod FIAT-Punto new a zrazu zmizla.Co sa deje?Bola to nova tema s 5 prispevkami.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.04  06:52

« Re: šírka ľavého frame-u

Prosím napovězte: Jak se vkládá nový příspěvek? Nějak mám já i PC špatné ráno ... :*)
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.04  13:40

« šírka ľavého frame-u

Zdravím, nešlo by nejako zväčšiť šírku ľavého framu - tam kde je hlavná časť stránky a zmenšiť tú pravú časť? Alebo to urobit posúvateľné, pre každého usera zvlášť?
    Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.04  11:09

« ??

Proc se na tematu formule1(sezona 2004) objevuji prispevky z nejakeho servisu??? Ka se podely ty prispevky, co tam byly??? Je to nejaky na Renaulta
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.04  18:26

« chci treba 200 prispevku na stranku

proste nastaveni volby, aby slo zobrazit, kolik chci stranek. Fu*k off modem :(
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.04  17:05

« Re: Re: Re: Takhle to zkurvit :o(

Funguje to uplne v pohode a skvele. Uz to chtelo modernizaci :D
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.04  15:20

« Re: Re: Takhle to zkurvit :o(

to matus: No, vidíš. A já si nějak před tím kopcem pluginů a vylepšení ne a ne sednout na * :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.04  15:18

to sting: O.K., je to Vaše fórum, dělejte si s nim, co chcete. Pamatujte však, že cesta do pekla je dlážděna samými dobrými úmysly.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.04  08:09

Kazdy spravny programator pise cesky ( ne česky )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.04  20:07

« Re: Takhle to zkurvit :o(

Vas pristup (ale uznavam, ze nejste sam - viz nektere prispevky v tomto tematu) mne mrzi, ale toto forum ma potencial nabidnout vice svym uzivatelum, nez puvodni verze. Toto forum jsme sami nevyvijeli - adoptovali jsme jej a upravili, aby se vice funkcne podobalo puvodnimu foru. Pri prechodu na toto nove forum jsme museli pomerne komplikovane prevest puvodni data prispevku a uzivatelu a nebylo to uplne bez potizi (omlouvam se timto za pripadne docasne potize vsem, kterym se nejake projevily). Pokud je pro Vas pouzivani nove verze natolik jine/horsi, je nam to lito. Vracet zpet puvodni ovsem nebudeme. Naopak budeme postupne spoustet dalsi funkce noveho fora. Verim, ze jsou nase kroky pochopitelne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.03.04  19:56

« Re:

problem - tak jak jej popisujete je velmi pravdepodobne na Vasi strane - presneji receno - jde nejspis o nejakou kes nekde mezi Vasim pocitacem a nasim serverem. Nas web skutecne zobrazuje vsechny stranky v aktualni verzi.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 04.03.04  19:55

« Re: Takhle to zkurvit :o(

toto nieje len redizajn.
    tento phpBB je naozaj skvely software, ma to velke moznosti rozsirenia, existuje kopec pluginov, vylepseni...len si zvyknite a uvidite ze to bude dobre.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…