Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Počet príspevkov na stranu
KONEČNE to vyzerá ako skutočné fórum.
Aj celkovo stránky sú teraz oveľa prehľadnejšie a rýchlejšie; tie frámy boli desné.
Jediné, čo mi chýba a čo som akosi nenašiel, je možnosť zmeniť počet príspevkov na stránku - tých 15 je naozaj veľmi málo, a keď chcem nájsť príspevok v niektorej téme, ktorá má stovky či tisíce príspevkov, je to prakticky nemožné.
Taktiež tuším zmizli čísla príspevkov.
Nedalo by sa s tým niečo robiť?
Inak je to super; určite lepšie, ako predtým. -
« Tento nadpis by se měl zovrazovat větší
A oválek zaslat odpověď by se měl jmenovat přidat příspěvek!
Tento převzatý typ fóra mi přijde poněkoud zmatečný. Z předchozího by bylo zajímavé přebrat ještě informace o posledních příspěvcích a dodat kolonku nejnavštěvovanější. Příjde mi to že byl učiněn krok zpět v jednoduchosti je síla, ale tvůrce tohoto fóra je jiného smýšlení! -
"-- skrytý --" 04.03.04 20:07
« Re: Takhle to zkurvit :o(
Vas pristup (ale uznavam, ze nejste sam - viz nektere prispevky v tomto tematu) mne mrzi, ale toto forum ma potencial nabidnout vice svym uzivatelum, nez puvodni verze. Toto forum jsme sami nevyvijeli - adoptovali jsme jej a upravili, aby se vice funkcne podobalo puvodnimu foru. Pri prechodu na toto nove forum jsme museli pomerne komplikovane prevest puvodni data prispevku a uzivatelu a nebylo to uplne bez potizi (omlouvam se timto za pripadne docasne potize vsem, kterym se nejake projevily). Pokud je pro Vas pouzivani nove verze natolik jine/horsi, je nam to lito. Vracet zpet puvodni ovsem nebudeme. Naopak budeme postupne spoustet dalsi funkce noveho fora. Verim, ze jsou nase kroky pochopitelne.