Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 25.03.04 09:41
« Re: Pohledy do historie
Chvili mi trvalo, nez jsem pochopil, ze Vas dotaz se netyka tohoto Diskuzniho fora, ale Magazinu :-)
Vami zminovane clanky se objevi zpet. Zatim (diky docasnemu tech. problemu) nejsou v rubrikach zobrazeny tzv. "nezarazene" clanky - tj. clanky o znackach jinych, nez jsou zahrnuty v nasem Autokatalogu. (Autokatalog je na nasem webu pouzivan jako urcity stycny bod pro urceni vazeb ruznych informaci o znacce. Obsahuje pouze u nas oficialne prodavane znacky vozu.) Tyto "nezarazene" clanky se ve vsech rubrikach v brzke dobe opet objevi. -
"-- skrytý --" 18.03.04 11:43
« Re: Fiat "Punto new" = Toyota "Problemy s Ave
Nevím přesně, kdo a jakým způsobem (myšleno kam) založil téma nazvané 'Problemy s Avensisom' pod Toyotou a proč v něm byly příspěvky o Fiatu punto (a žádné o Avensisu). Přejmenoval jsem je tedy na 'Fiat "Punto new"' podle Vašeho přání a přesunul je pod 'Fiat'. -
« Počet príspevkov na stranu
KONEČNE to vyzerá ako skutočné fórum.
Aj celkovo stránky sú teraz oveľa prehľadnejšie a rýchlejšie; tie frámy boli desné.
Jediné, čo mi chýba a čo som akosi nenašiel, je možnosť zmeniť počet príspevkov na stránku - tých 15 je naozaj veľmi málo, a keď chcem nájsť príspevok v niektorej téme, ktorá má stovky či tisíce príspevkov, je to prakticky nemožné.
Taktiež tuším zmizli čísla príspevkov.
Nedalo by sa s tým niečo robiť?
Inak je to super; určite lepšie, ako predtým. -
« Tento nadpis by se měl zovrazovat větší
A oválek zaslat odpověď by se měl jmenovat přidat příspěvek!
Tento převzatý typ fóra mi přijde poněkoud zmatečný. Z předchozího by bylo zajímavé přebrat ještě informace o posledních příspěvcích a dodat kolonku nejnavštěvovanější. Příjde mi to že byl učiněn krok zpět v jednoduchosti je síla, ale tvůrce tohoto fóra je jiného smýšlení!
A na téma "Uživatelé" neodpovíš :?