Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
"-- skrytý --" 15.04.04 12:19
« promazání "mrtvol"
milí povídálci :-), na základě rozumné připomínky jsem provedl odstranění neaktivních uživatelů - tzn. takových, kteří nenapsali žádný příspěvek a registrovali se a poslední návštěvu měli před 1.1.2004.
(Pro zajímavost - bylo jich cca. 5500.) -
"-- skrytý --" 13.04.04 08:46
« Re: Motorcafe a prechod na letni cas
Diskusní fórum má nastavený čas na GMT + 1 hodina. Nerespektuje tedy letní čas. Také jsem to najdříve považoval za chybu, ale při dalším zamyšlení mi došlo, že fórum na internetu, jakožto globální médiu, by se mělo odkazovat na jeden čas. Myslím tím, že při respektování přechodů zimní-letní čas, se dostávají příspěvky do časového překryvu a tím nelze zaručit jejich skutečnou chronologii.
Toto diskusní fórum je "adaptované" PHP BB a to s letním/zimním časem jaksi nepočítá. Jak jsem již ale řekl, nejsem si jist, že je to chyba - spíše věc náhledu.
Mohu samozřejmě čas manuálně posunout o onu jednu hodinu, ale nevím, jestli tak mám učinit - všude (pod každým výpisem příspěvků i u vkládání příspěvků) je uváděno, že časy jsou v "GMT + 1 hodina". A to mi přijde jako poměrně korektní. -
"-- skrytý --" 25.03.04 09:41
« Re: Pohledy do historie
Chvili mi trvalo, nez jsem pochopil, ze Vas dotaz se netyka tohoto Diskuzniho fora, ale Magazinu :-)
Vami zminovane clanky se objevi zpet. Zatim (diky docasnemu tech. problemu) nejsou v rubrikach zobrazeny tzv. "nezarazene" clanky - tj. clanky o znackach jinych, nez jsou zahrnuty v nasem Autokatalogu. (Autokatalog je na nasem webu pouzivan jako urcity stycny bod pro urceni vazeb ruznych informaci o znacce. Obsahuje pouze u nas oficialne prodavane znacky vozu.) Tyto "nezarazene" clanky se ve vsech rubrikach v brzke dobe opet objevi. -
"-- skrytý --" 18.03.04 11:43
« Re: Fiat "Punto new" = Toyota "Problemy s Ave
Nevím přesně, kdo a jakým způsobem (myšleno kam) založil téma nazvané 'Problemy s Avensisom' pod Toyotou a proč v něm byly příspěvky o Fiatu punto (a žádné o Avensisu). Přejmenoval jsem je tedy na 'Fiat "Punto new"' podle Vašeho přání a přesunul je pod 'Fiat'.