Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• « 00 Reagovat !

foto

16.04.04  11:27

« Re: Re:

sting k hledani: zadej si nejake klicove slovo do hledani ( napr. Brava ) - mne to najde asi 5 prispevku, kde nejstarsi je napsan 2.3.2004. Pritom slovo Brava se tu uz nejakych par let vyskytuje, tzn. ze to nenajde prispevky starsi od 1.3.2004 ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.04  12:19

« promazání "mrtvol"

milí povídálci :-), na základě rozumné připomínky jsem provedl odstranění neaktivních uživatelů - tzn. takových, kteří nenapsali žádný příspěvek a registrovali se a poslední návštěvu měli před 1.1.2004.
    (Pro zajímavost - bylo jich cca. 5500.)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.04  18:16

« Re: Re: Re: Re: Motorcafe a prechod na letni cas

Sting: to bylo pro jednotlivé uživatele, neee pro správce. Já vím, že to má jeden interní čas, a když chci vidět jinej, že si prostě akorát nastavím ve svém profilu jiné časové pásmo, a ye to...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.04  17:57

« Re: Re: Re: Motorcafe a prechod na letni cas

V nastavení je pochopitelně vše nastaveno správně, nicméně zimní/letní čas respektován není.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.04  17:54

« Re: Re: Motorcafe a prechod na letni cas

Ad čas: pokud jej chcete mít "správně", tak si nastavte v "nastavení / časové pásmo" příslušné časové pásmo tak, aby ten čas seděl... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.04  08:49

« Re: Re: Re:

(?nerozumím ?)
    aha - už :-)
    asi to opravdu promažu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.04  08:46

« Re: Motorcafe a prechod na letni cas

Diskusní fórum má nastavený čas na GMT + 1 hodina. Nerespektuje tedy letní čas. Také jsem to najdříve považoval za chybu, ale při dalším zamyšlení mi došlo, že fórum na internetu, jakožto globální médiu, by se mělo odkazovat na jeden čas. Myslím tím, že při respektování přechodů zimní-letní čas, se dostávají příspěvky do časového překryvu a tím nelze zaručit jejich skutečnou chronologii.
    Toto diskusní fórum je "adaptované" PHP BB a to s letním/zimním časem jaksi nepočítá. Jak jsem již ale řekl, nejsem si jist, že je to chyba - spíše věc náhledu.
    Mohu samozřejmě čas manuálně posunout o onu jednu hodinu, ale nevím, jestli tak mám učinit - všude (pod každým výpisem příspěvků i u vkládání příspěvků) je uváděno, že časy jsou v "GMT + 1 hodina". A to mi přijde jako poměrně korektní.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.04  08:41

« Re: Re:

To Sting:
    A na téma "Uživatelé" neodpovíš :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.04  08:24

« Re:

tento problém jsem nezaznamenal a vše mi funguje, jak má
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.04  10:18

« Bez nadpisu

Proc hledani nehleda v prispevcich starsich nez zmena fora ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.04  08:09

« Uživatelé

Nebylo by možná na škodu vymazat uživatele, kteří se třeba za rok ani jednou nepřihlásily. Stejně si z 95% nepamatují heslo. A spoň by se vyčistily username pro nové.
    Dlabas
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.04  12:27

« Motorcafe a prechod na letni cas

prosim Vas, juknete na cas na serveru, asi pri prechodu na letni misto pridani hodiny, tak jednu naopak ubral, casy prispevku jsou oproti realite o -2 hodiny starsi :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.04  09:41

« Re: Pohledy do historie

Chvili mi trvalo, nez jsem pochopil, ze Vas dotaz se netyka tohoto Diskuzniho fora, ale Magazinu :-)
    Vami zminovane clanky se objevi zpet. Zatim (diky docasnemu tech. problemu) nejsou v rubrikach zobrazeny tzv. "nezarazene" clanky - tj. clanky o znackach jinych, nez jsou zahrnuty v nasem Autokatalogu. (Autokatalog je na nasem webu pouzivan jako urcity stycny bod pro urceni vazeb ruznych informaci o znacce. Obsahuje pouze u nas oficialne prodavane znacky vozu.) Tyto "nezarazene" clanky se ve vsech rubrikach v brzke dobe opet objevi.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.04  15:27

« Pohledy do historie

Chtěl bych se zeptat, kam zmizeli články z rubriky Pohledy do historie.
    Jedná se o články Historie automobilky Cadillac, Chevrolet a Maserati 3500GT. Možná jich bylo ještě víc.
    Děkuji za odpověď
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.04  16:51

« Re: pocet prispevku

bohuzel toto diskuzni forum neumoznuje nastavit pocet clanku na stranku kazdemu uzivateli - pouze spravce muze tuto hodnotu nastavit pro cele forum. :-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.04  19:08

« Bez nadpisu

slo by tuto volbu (pocet zobrazovanych prispevku na stranku) ponechat na ctenari? (jak tomu bylo drive)
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.04  17:37

« Smula ...

Hmmm, nevim jestli je to chyba, nebo logicky dusledek "modernizace" techto stranek, ale s Mozillou mam proste utrum. Mit otevrene dva browsery (k Mozille jeste Operu zamaskovanou jako IE 5.5) mi prijde jako prehnany luxux. Tak se mejte hezky.
    Medved (meda)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.04  11:43

« Re: Fiat "Punto new" = Toyota "Problemy s Ave

Nevím přesně, kdo a jakým způsobem (myšleno kam) založil téma nazvané 'Problemy s Avensisom' pod Toyotou a proč v něm byly příspěvky o Fiatu punto (a žádné o Avensisu). Přejmenoval jsem je tedy na 'Fiat "Punto new"' podle Vašeho přání a přesunul je pod 'Fiat'.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.04  11:01

« Re: Tento nadpis by se měl zovrazovat větší

tak tedy "vložit příspěvek" - ok?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.04  10:46

« Re: Re: Počet príspevkov na stranu

Nastavil jsem to na 25 na stránku (z 15) - stačí?.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…