Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
« Bez nadpisu
Čau všichni, teď jsem se právě zdravě naštval, nějaký idiot, který používá nick Danc se zaregistroval do forá 29.11, do devíti témat vložil svůj reklamní text a zase zmizel. Vím, že asi bude problém takovému jednání bránit, ale nicméně chci touto cestou požádat admina, zda to může odstranit.Díky -
« tipy na vylepseni
1. - nebylo by spatny nejak tridit diskuze podle predmetu, jako je to obvykle jindy. viz treba "Mazda - thinking..." - je sileny snazit se cist jenom prispevky na jedno tema :-(
2. Kdyz mi prislo upozorneni na novy prispevek, poslany odkaz me pak hodil na prvni, nikoli posledni prispevek. -
"-- skrytý --" 02.05.04 08:09
« Co to je za paskvil s vyhledáváním?
Chci vyhledat klíčové slovo, např. automat, najde mi to 12 výsledků, ale ty mě odkazují pouze na celé fóra, kde se (třeba u Mazdy) nachází klíčové slovo někde mezi 3800 odpověďmi! Jak mám docílit toho, aby mi to zobrazilo přímo příspěvky obsahující ono klíčové slovo?
Už mě to rozčiluje dlouho, nevím komu si stěžovat. Zajíček, Jirka Šuplera (Haftora butora) i malý Bobálek jsou mí bývalí spolužácí, pěkně to tu vedou, myslím jim nadám osobně!
Zdarec. W -
"-- skrytý --" 16.04.04 13:53
« Re: Re: Re:
Hm... - je to tak - je to divne chovani :-(
(Dalsi divna vec je, za pokud dam vyhledavat nejaky vyraz a v nalezenych kliknu na nejakou tu diskuzi, oznacuje mi v textu onen vyraz - a/ale naprosto spravne az kamkoliv do historie i kdyz ty "stare" nalezy v prehledu neuvadel)
Nejak to proverim.