Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 20.04.07 23:01
« Re: Re: ...
Přidat ještě jednu hladinu by nebylo špatné :yes: Určitě nemusíte kopírovat konkurenci, ale inspirovat se můžete :-) Tak držím palce, abyste to zvládli co nejdříve. Jinak ještě otázečka, jestli půjde někdy editovat příspěvky a proč se to všechno háže do souvislého textu ikdyž udělám odstavce... -
Jirka 20.04.07 22:43
« Re: ...
No, zatím se struktura fór řadí abecedně, ale je možnost určit pořadí i ručně. Nicméně - u nesourodé směsice položek je těžké určit nějaké na první pohled pochopitelné pořadí. Jedním s chystaných kroků je přeorganizovat tuto strukturu, která je zatím převzata z původního MotorCafé. Přeorganizování asi přidá ještě jednu hladinu a bude možno - alespoň doufáme - umožnovat lepší orientaci. -
Jirka 20.04.07 22:07
« Re: Vkládání nových témat 2.
Já už na to zase jinde odpovídal :-) pouštíme to postupně, zatím novou diskusi (neboli téma) založit nemůžete - zatím máte k dispozici něco přes 5600 diskusí MotorCafé a dalších 16000 diskusí pod články. Zatím vydržte - všechno se tu postupně objeví. Díky za přízeň. -
"-- skrytý --" 20.04.07 21:19
« zklamání...:(
Nepřehlednost první třídy, jak se vytváří nové vlákno netuším, asi to ani nejde, nick mám upravený o jedničku (kdo sakra používá ještě můj nick??? ;-\ (psal jsem Vám email, tak doufám že se mi dostane nějaké odpovědi...) Celkově jsem hodně zklamaný :no: Když ještě chodilo cafe.auto.cz v pohodě tak to bylo skvělý, ale tohle... Kéž by to šlo ještě vrátit...