Připomínky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.07  23:54

« Re: Pripominky k foru

To je dobry, ja tu "jevetsi"BR"jemensi" entitu asi nenapisu (bez intepretace).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.07  23:53

Takze pokud vysel, odradkovani budu muset uzivatelsky privetive psat pres
    .
    Kde je moznost nahledu? :-O Editace vlastniho postu (jeste nikym nezodpovezeno) taky ne :-(. Vazne se nechci tvarit na nove forum osklive ... jenze ono to jinak ani nejde :-(.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.07  23:50

Jak tak vidim, tak jeste doplnim:
    (tohle je pokus) Samotny "Enter" to v "reakci na prispevek" evidentne nereaguje, docela chybka. Jsem zvedavy jestli vubec bude funkcni nejake dalsi formatovani (kdyz nejde ani odradkovani). Nutnost Javascriptu, presneji nepouzitelnost bez JS, je spis uz jen dalsi hrebicek do rakvicky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.07  23:47

« Pripominky k foru

Zdravim, osobne bych velmi ocenil moznost upozornovani mailem na zmeny v nejakem konkretnim tematu a to beznutnosti psat post na dane tema. Taktez moznost "Zobrazit pouze nove prispevky od posledniho prihlaseni" byla na puvodnim foru neocenitelna. Chapu ze na nove se tezko zvyka, a s timto forem to asi nebude jine, nicmene si myslim ze co do pouzitelnosti, toto forum dostalo velmi na frak :-(.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.07  20:13

« Honda

Docela bych ocenil, kdyby se objevila i sekce "Honda". Když ji může mít i Mitsubishi, tak Honda by se taky určitě uživila :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  23:58

« Re: Re: ...

Jinak vzhledem k tomu, že tady budou hledat informace asi i jiní, tak končíme s OT ;-) Jsem se zrovna ještě na něco chtěl zeptat a už jsem to zapomněl :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  23:56

jj, třeba to Bravo nevypadá špatně ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  23:55

Třeba dopadneš jako já a koupíš nakonec u konkurence za ty samý peníze větší kus auta a motoru. :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  23:53

Máš pravdu že se mi líbí, proto mi teď slouží jako avatar a možná až budou prašule... :-) Ale než budou, tak kdo ví co bude...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  23:23

« Re: ...

Převážně ano, ale když mě někdo naštve, pošlu ho někam jako malcolm. Nebo napak... >:-[] Budu držet palce, ať se Ti to s FII vydaří, když se Ti líbí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 20.04.07  23:11

v příspěvcích jsou povoleny základní tagy, takže je nesnadné jednak nechat na uživateli, jesti si bude sám pomocí HTML formátovat text, nebo se mu do toho ještě míchat ošetřováním jeho enterů na tagy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  23:01

Přidat ještě jednu hladinu by nebylo špatné :yes: Určitě nemusíte kopírovat konkurenci, ale inspirovat se můžete :-) Tak držím palce, abyste to zvládli co nejdříve. Jinak ještě otázečka, jestli půjde někdy editovat příspěvky a proč se to všechno háže do souvislého textu ikdyž udělám odstavce...
  • « 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 20.04.07  22:43

« Re: ...

No, zatím se struktura fór řadí abecedně, ale je možnost určit pořadí i ručně. Nicméně - u nesourodé směsice položek je těžké určit nějaké na první pohled pochopitelné pořadí. Jedním s chystaných kroků je přeorganizovat tuto strukturu, která je zatím převzata z původního MotorCafé. Přeorganizování asi přidá ještě jednu hladinu a bude možno - alespoň doufáme - umožnovat lepší orientaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  22:37

« ...

m4lcolm: ahoj :-) Ty budeš mít už jenom tenhle nick Milý...??? Ne ne, ale časem asi... :-) Jinak redakce: díky za vysvětlení ;-) Ale chtělo by to trochu zpřehlednit, ne jako teď podle abecedy, jako první třeba automobilky,potom rady atd. one-z
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  22:18

« Re: Vkládání nových témat 2.

V pohodě, přízeň bude. Hodně zdaru přeju. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 20.04.07  22:07

« Re: Vkládání nových témat 2.

Já už na to zase jinde odpovídal :-) pouštíme to postupně, zatím novou diskusi (neboli téma) založit nemůžete - zatím máte k dispozici něco přes 5600 diskusí MotorCafé a dalších 16000 diskusí pod články. Zatím vydržte - všechno se tu postupně objeví. Díky za přízeň.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:42

« Vkládání nových témat 2.

Už jsem to dával do jiné otázky a tak ještě sem:chtěl bych jen poradit s tím, jak vkládat nová témata, please.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:30

« Re: zklamání...:(

klid, ještě to asi upravují, one-z1 >:D >:D To je tvoje fabina?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:23

« Re: zklamání...:(

Tak teď ještě zjišťuji, že se nemůžu nijak vrátit na základní stranu diskuze... :-( Nebo že bych byl jenom tolik nepozorný???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.07  21:19

« zklamání...:(

Nepřehlednost první třídy, jak se vytváří nové vlákno netuším, asi to ani nejde, nick mám upravený o jedničku (kdo sakra používá ještě můj nick??? ;-\ (psal jsem Vám email, tak doufám že se mi dostane nějaké odpovědi...) Celkově jsem hodně zklamaný :no: Když ještě chodilo cafe.auto.cz v pohodě tak to bylo skvělý, ale tohle... Kéž by to šlo ještě vrátit...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…