Připomínky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 21.04.07 23:53
« Re: Pripominky k foru
Takze pokud vysel, odradkovani budu muset uzivatelsky privetive psat pres
.
Kde je moznost nahledu? :-O Editace vlastniho postu (jeste nikym nezodpovezeno) taky ne :-(. Vazne se nechci tvarit na nove forum osklive ... jenze ono to jinak ani nejde :-(. -
"-- skrytý --" 21.04.07 23:50
« Re: Pripominky k foru
Jak tak vidim, tak jeste doplnim:
(tohle je pokus) Samotny "Enter" to v "reakci na prispevek" evidentne nereaguje, docela chybka. Jsem zvedavy jestli vubec bude funkcni nejake dalsi formatovani (kdyz nejde ani odradkovani). Nutnost Javascriptu, presneji nepouzitelnost bez JS, je spis uz jen dalsi hrebicek do rakvicky. -
"-- skrytý --" 21.04.07 23:47
« Pripominky k foru
Zdravim, osobne bych velmi ocenil moznost upozornovani mailem na zmeny v nejakem konkretnim tematu a to beznutnosti psat post na dane tema. Taktez moznost "Zobrazit pouze nove prispevky od posledniho prihlaseni" byla na puvodnim foru neocenitelna. Chapu ze na nove se tezko zvyka, a s timto forem to asi nebude jine, nicmene si myslim ze co do pouzitelnosti, toto forum dostalo velmi na frak :-(. -
"-- skrytý --" 20.04.07 23:01
« Re: Re: ...
Přidat ještě jednu hladinu by nebylo špatné :yes: Určitě nemusíte kopírovat konkurenci, ale inspirovat se můžete :-) Tak držím palce, abyste to zvládli co nejdříve. Jinak ještě otázečka, jestli půjde někdy editovat příspěvky a proč se to všechno háže do souvislého textu ikdyž udělám odstavce... -
Jirka 20.04.07 22:43
« Re: ...
No, zatím se struktura fór řadí abecedně, ale je možnost určit pořadí i ručně. Nicméně - u nesourodé směsice položek je těžké určit nějaké na první pohled pochopitelné pořadí. Jedním s chystaných kroků je přeorganizovat tuto strukturu, která je zatím převzata z původního MotorCafé. Přeorganizování asi přidá ještě jednu hladinu a bude možno - alespoň doufáme - umožnovat lepší orientaci. -
Jirka 20.04.07 22:07
« Re: Vkládání nových témat 2.
Já už na to zase jinde odpovídal :-) pouštíme to postupně, zatím novou diskusi (neboli téma) založit nemůžete - zatím máte k dispozici něco přes 5600 diskusí MotorCafé a dalších 16000 diskusí pod články. Zatím vydržte - všechno se tu postupně objeví. Díky za přízeň. -
"-- skrytý --" 20.04.07 21:19
« zklamání...:(
Nepřehlednost první třídy, jak se vytváří nové vlákno netuším, asi to ani nejde, nick mám upravený o jedničku (kdo sakra používá ještě můj nick??? ;-\ (psal jsem Vám email, tak doufám že se mi dostane nějaké odpovědi...) Celkově jsem hodně zklamaný :no: Když ještě chodilo cafe.auto.cz v pohodě tak to bylo skvělý, ale tohle... Kéž by to šlo ještě vrátit...