Mistrovstvi sveta - WRC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.00  12:40

« Re: to AlesK

Mozna bude jeste jedna. MOZNA!!!! Je to 4,5 mm lehceny jakodural s nekolika otvory a je to celkem dobre formovatelny.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.00  17:14

« Re: to AlesK

To seš pěknej lump . Ja ji taky chci za 250 ,- Biasion OK.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.00  17:09

« to AlesK

Miki Biasion udelal opravdu "jen" dva tituly WRC: 1988 a 1989. Jinak lizinu jsem uz sehnal za 250,- Kc. Ale jen jednu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.10.00  14:18

« San Remo

Mame s Alesem jedno volne misto na WRC - Rally San Remo 19 - 22. 10. 2000. Naklady na cestu cca 3.000,- Kc/hlava. Ale jen tutovky.Neni uz moc casu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.00  16:40

« Re: korsika

no, tomu rikam uspech. delecour, panizzi, gronholm, morel i manzagol. karlos se drzel krasne, i auriol si zajezdil. burns jak kdy. radost!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.00  07:59

podivejte se sem. museli ho strihat ven. nepekny pohled.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.00  21:52

ale je OK, a to je dobre !!!
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.00  18:29

« korsika

kolin je venku, teda v nemocnici... na rz 10.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.09.00  16:45

« San Remo - pojeďte s námi !!!!

Chystáme se s Magicem na San Remo ( 99,9%) a v autě mám ještě jedno ( možná i dvě ) volný místo . Kdo máte zájem , napište mi na a.klement@volny.cz . Bližší pošlu na Váš e-mail .
    Vzhledem k tomu že už není moc času , čekám tak do neděle . Víc lidí - levnější cesta .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.00  08:26

« To Magic

Jak pokračují přípravy na San Remo ? Co Vláďa ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.09.00  14:54

« Re: Re:

Ta role Kankkunena asi takova bude, to nevim, ale je fakt, ze psali o 3 autech a ne 4, takze by to odpovidalo. Kdyz jsem se take zminil o moznosti preliti casti penez od Seatu do Skodovky, byl jsem za totalniho vola. Dozvedel jsem se, ze koncern VW Skodovce program WRC spise tise trpi, nez aby jej platil a podporoval. Udajne si to Skodovka plati sama z uskudlenych penez za mimoradne polozky. Nevim, co je na tom pravdy, ale znamenalo by to, ze se zvysenim penez do serialu WRC Skoda nemuze od VW pocitat ani po odstupu Seatu. Mozna ale dojde k mozkove migraci - alespon v to muzeme doufat. Opet zduraznuji - neni to oficialni stanovisko, muze to byt i jinak. O Mitsubishi plati vlastne totez - udajne doslo k razantnimu ubytku penez, nebot Mitsubishi uz dale nehodla v ackach pokracovat. Ackoliv s prichodem Loixe a jeho sponzora Marlboro by se mohl zdat opak. Peugeota vidim ale jako nejvetsiho kandidata na titul pristi rok.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.09.00  14:44

ty ses ale *
  • « 00 Reagovat !

foto

19.09.00  22:10

Kankkunen zustáva u subaru ale bohužel ne jako jezdec ale jako poradce nebo testovací jezdec jednička bude Burns dál Martin a Solberg.
    U škodovky zustava Schwarz a spekuluje se o Gardemeistrovi a ještě o někom (jsem to ale hlava děravá) místo Climenta. Pokud jde o sponzory možná by koncern VW mohl přispět z peněz který ušetří neůčastí Seatu ale to je sci-fi.
    Mitsubishi se snad zpamatuje z letošních problémů
    Ford a Peugeot by si měly pořídit hezčí kastle
    Hyundai je z Koreje tak tomu už nic nepomuže
    zdroj: Svět motorů (papírovej) a Rallysport.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.09.00  14:04

« Re:

Jezdec ma asi zasadni vliv a Armin neni prave hvezda, to je fakt. Ale na Auriola Skodovka nema, protoze potrebuje, aby jezdec penize prinesl, nikoliv aby byl jeste placen. Armin ma navic jeste rocni smlouvu jako tymova jednicka, a s tim by Dedie tezko souhlasil. Toni je zadan, a s Kankkunenem pry bude startovat pristi sezonu za Subaru. Tam jde i Martin, ktereho by Skodovka vzala, kdyby zaplatil. U Subaru ale platit nemusi, a jeste muze i vyhrat. Tak by byl vul, kdyby podepsal u nas. Skodovka ted potrebuje hlavne bohatyho sponzora.
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.00  23:19

« Bez nadpisu

Nevím jestli je lepší 4 nebo 5 ventilů ale je jistý že lidi kteří to konstruovali věděli proč ,ale asi se těch pět ventilů osvědčilo i přes náročnější výrobu. Podle mě je největší problém Škodovky absence dobrých jezdců (sory Armine asi seš lepší než já...) ale v sezóně 2001 nejede Seat tak bude volnej Auriol a Gardemeister , Od Subaru odchází Kankkunen (asi do důchodu) to je škoda má sice vrchol za sebou ale ještě může ostatní hodně naučit . Tak uvidíme co bude v Monte Carlu 2001.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.00  17:55

« Re: to Tomy

Pokud by to slo, jel bych asi taky. Zalezi na tobe, jestli bys me vzal s sebou. Mam i nejake lonske materialy. Jsem ale asi nejmizernejsi navigator pod sluncem, takze v tom na me spoleh rozhodne neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.00  11:29

« San Remo

TOMY ozvi se s tim San Remem. xdvok1@tf.czu.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.00  20:08

« Re:

počítej se mnou na 100%
    nepojedu jedině jestli umřu.
    napiš mi prosím na smirnoffff@seznam.cz (ty F jsou čtyři...)
    byls už na nějaké světové rally?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.00  11:24

« Re: San Remo

Nazdarek , take bych mozna jel na san Remo,
    kdyz by se to veslo do tech 1200-1300 Kc, muzes se mnou pocitat . Ale zatim bohuzel nezavazne protoze nevim jak to budu mit se skolou. zatim cau.
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.00  10:15

« Bez nadpisu

Vážně o cestě do Itálie uvažuju a jednoho parťáka už mám. Náklady mi předběžně vychází na zhruba 5000 Kč. (mám diesla) Pokud by se ta částka dělila čtyřma nebylo by to tak hrozný. Samožřejmě při spaní ve spacáku na karimatce. Neslibuju nic najisto ale zatím je to tak na 80%.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…