Mistrovstvi sveta - WRC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: Ze soutěžáka poslanec
Romanove slová:"Celou dobu jsem dával pozor, abych někde neboural. Před jednou vracečkou jsem zostra sešlápl brzdu, přitom mi zhasnul motor, a já proto musel použít ruční brzdu. Pak jsem zavadil o zídku, do které auto naplno vrazilo."
Takže asi jeho chybou.Ináč sa zdá, že Octavia je pevnejšia než Hyundai A.Mcraea, ktorý mal po náraze do telesa mostíku odídený celý ľavý bok.
Aj keď to bol v podstate čelný náraz oproti bočnému Krestu. -
"-- skrytý --" 10.05.01 08:05
« Argentina - Scooby sa konecne drzi
Hi Subarista, nakoniec to dopadlo dobre a SWRT veci nemusus predavat /mimochodom je ten dazdnik tak super? Asi si ho objednam/. Vsimli ste si, ako rozhadzovalo ostatne vozy na nerovnostiach? Nova Impreza musi byt neuvertelne pevna! Ked vyriesia spolahlivost a doladenie na asfalty, urcite zopakuju uspech minuleho modelu. -
« ŠKODA info z rally
Ahoj rallyjáci, píšete tady o zasílání zpráv z rally online. Víte o tom, že to dělá taky ŠKODA-AUTO, a to od letošního roku přímo na mobilní telefon. Stačí se u Škodovky zaregistrovat. Má jen jeden háček, jakmile vypadnou Octávie z rally, přestane to chodit. Aspoň teď při rally Portugalsko.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!