Mistrovstvi sveta - WRC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
« Re: Skoda WRC
Já v klidu jsem, Schwarz byl vždycky pošuk, tak proč by s tím nemohl šlehnout v první zatáčce, že. A podívejte se na ty, co byli před Trinerem, kolik mají naježděno v MS a případně s WRC. Triner se svezl v podstatě podruhé pořádně, a 14. místo je celkem slušné, zvlášť ve Finsku, kde každá místní tetina jezdí rychleji...:))) -
"-- skrytý --" 23.08.99 08:53
« Re: Skoda WRC
Auto je pořád ve vývoji, dočkej času. Zatím se sice moc dobře nepředvedlo, ale doufám, že se to zlepší. Škodovce fandím, a uvědomte si jaké zázemí má Škodovka a jaké třeba Peugeot (to je sakra rozdíl). No a když si vzpomenu na problémy jaké měl Seat Cordoba WRC, když začínal, tak jsem v klidu. -
« Skoda WRC
je to strasna ostuda ta Octavia WRC. Mozna by to meli skoncit, nez to bude jeste horsi nez ted. Seat a Peugeot s novymi WRC auty jsou vsude videt, ale Skoda jezdi nekde vzadu , absolutne bez jakekoliv sance na lepsi vysledk. Vypada to, ze je to to nejzmrvenejsi soutezni auto ktere kdy Skoda vyrobila. Pred nima dojizdeji soukromi jezdci, Nka atd. Des a hruza !!! -
« Re: Finsko
Celkove: 1. Kankkunen 2. Burns 3. Sainz 4. Gronholm 5.Rovanpera 6. Gardemaister ... 14. Triner. Pred Trinerem je jedna dvoukolka (Laukkanen-Renault) a jedno eNko (Puhakka-Mitsubishi). Co rikate tomu, ze Auriol odstoupil po 21 RZ z 9teho (nebodovaneho) mista bez zjevne priciny, jen proto, aby jeho mechanici stacili pripravit jeho vuz na zaverecnou superspecialstage, kde suverene zvitezil? Tomu ja rikam vychcanost. Ale body jsou body ....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!